Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Purne: sarunā ar Godmani nebija neviena pārmetuma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ir,ir
i
jā, tīģerienes ir visu vecumu bērnu mātes. pārvarēt grūtības vai mācīt saviem bērniem pārvarēt grūtības nav tas pats, kas paciest savu un savu bērnu morālu un fizisku pazemošanu un iznīcināšanu. kad celsies mātes, tad tas būs pa īstam.
Mātes.
M
Zinu,ka mātes ir kā tīģerienes,ja tas skar viņas un viņu bērnus un ģimeni, jo tur parādās mātes aizsardzības instinkti.Tā tiešām būtu pasaulē nedzirdēta protesta akcija,kur mātes dotos kolonā pa Rīgas ielām ar bērnu ratiņiem, un bēbīšiem,lai aizstāvētu savas tiesības. Ko domā ģimenes aizstāvji.Cik nesen bija ģimenes svētki,vai tagad šo ģimeņu svētku organizētāji ,nevarētu pievienoties ,lai aizstāvētu jaunās ģimenes.
PEKSIS
P
Viņi ķerās māmiņalgām klāt ar nosacījumu ja strādā un saņem algu,tad man tagad valsts nolaidības dēļ jāsponsorē labklājības ministrija.GODMAŅA kungs jūs neesat aizrāvies ar to nogriešanu,jums nav par daudz sakāpis galvā, kas būs tālāk?
elektorāts
e
SUPERMENS GODMENS visu var izdarīt visu ministru vietā.. varbūt vērts atlaist visus ministrus un ministrijas un atstāt vienu godmani - oh, kas par ekonomiju sanāktu!! varbūt pat varētu GODMEN algu palielināt...
Andrew
A
nu man jau gan liekas ka tur tagad notiek sheemoshana un plaanoshana pa pillu klapu..un ne jau par to kaa laapiit budzhetu vai glaabt ekonomiku..bet par izdeviigaakaam starta poziiciijaam lai paliktu pie siles..sile palikusi daudz mazaaka..visiem vietas nepatieks...Godmanis teelo skarbo veci, Brigmanis labo oopiiti, Shlessers laizh popuulsitiskus burbuljus krediitnjeemeeju virzienaa un taustaas vai uz vispaareejaa bardaka fona nevareetu ieshnjaukt naasii kaadu veertiigu maaju, tautenieki censhas speeleet daudzgaajienu kombinaacijas un praato kad iegruust saviem koaliicijas draudzinjiem kaadu dunciiti muguraa, Teevzemieshi joprojaam nepadodas un izsauvc atkal Batjku uz sakariem..nu apmeeram kaut kaa taa..
JP
J
Viņa tiešām maigi izsakoties nav īpaši gudra! Pārmetumi taču radās par viņas rīcību pēc sarunas, tāpēc sarunas gaitā Godmanis tos viņai nekādi vēl nevarēja izteikt.
paps
p
Godmanis uzvedas kā tāds skolotājs. Noteikti viņa PRisti lūguši katru nedēļu atrast kādu grēkāzi - ministru, kas kaut ko nedara, lai var savilkt pieri grumbās un pakratīt pirkstu - nu, nu! Pretīgs teātris.
Vecāks
V
Es nākamajās vēlēšanās balsošu par to partiju, kura uzņemses zīdaiņu vecāku aizstāvību pret Purnes un viņas partijas ZZS tīkojumiem.
elektorāts
e
atkal jau - nabaga godmanis - visu tik smuki izklasta - cik purne slikta, ka nesaka taisnību - bet - atnāk purme un ar sav''am piebildēm visu samaitā... bet taisnību - to sliko - viņa visticamāk vēl nemaz nezina, jo Godmanis to viņai aizmirsis pateikt...
Redondo
R
Nezinu, kā Jums, bet man pēc Jūrmalgeitas un citiem tekstiem vārds "pārmetums" vairāk asociējas ar uzmešanu un pārmešanu :)
Ratiņš
R
Mums jau, protams, traktoru nav, tādēļ ceļus nāksies bloķēt ar bērnu ratiņiem.
Saudzīgs
S
Purne: sarunā ar Godmani nebija neviena pārmetuma. Laikam Godmanis baidījās, ka Purne sarunas laikā atkal apraudāsies.
Rokas nost!
R
Kāpēc Purne ir izdomājusi ķerties pie "māmiņu algām?
labs
l
Nu sevišķi labs koments
ja nav kazai piena...
j
Nu viņa taču nav ministre.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Labklājības ministre saņem kritiku par mazdūšību

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas