Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Pustukša vai puspilna glāze

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jumors
j
Nevajag, ja! Uz papīra nerakstām, bet tad viena piemaksiņa, otra, velns zina kādēļ, un kāpēc visām profesijām tā nav, bet rezultātā šķiet, ka vieniem ir naudas truba, no kuras spītīgi tek tikai vienā virzienā- pie tiem, kam jau tāpat "treknie gadi". Bet pārējiem, kam to "gadu" nav bijis nekad, piedāvā iegādāties jostas ar mazāku cauruminu skaitu!
AAB
A
Vispār valsts un pašvaldību kapitālsabiedrībās valdes locekļiem tādu algu kā 6000 Ls nav - ja Tu palasītu attiecīgo likumu un parēķinātu, tad zinātu, ka pat lielās kapitālsabiedrības valdes priekšsēdētājs nevar dabūt lielāku algu par 2800.
Peso>$$$$
P
Raudam,kliedzam,ka jāsamazina izdevumi,bet tajā pat laikā atjaunojam prēmijas un naudas balvas 19 lielāko valsts kapitālsabiedrību vadītājiem ar 6000 latu algām,dodam iespēju palielināt vēl par 500 latiem premjera un ministru padomnieku un konsultantu algas!?
Kāpēc tikai Latvijā?
K
Kāpēc tikai Latvijā nav mazāka maksa par lielāku elektroenerģijas patēriņu,kā tas ir visās citās valstīs?
Kur ir?
K
Kur ir ienākuma nodoklis pēc maksātspējas,diferencēts pievienotās vērtības nodoklis (PVN) ar samazinātām likmēm pirmās nepieciešamības precēm un pakalpojumiem,paaugstinātām-luksusa precēm un pakalpojumiem,kā citās ES valstīs,obligātā veselības apdrošināšana,kā Grieķijā,Islandē,Igaunijā un Lietuvā;bezmaksas augstākā izglītība valsts augstskolās kā Grieķijā,Islandē,Igaunijā,Rumānijā,Slovēnijā u.c. ES valstīs,bezmaksas veselības aprūpe bezdarbniekiem kā Polijā?
Nevienā valstī!!!!
N
Nevienā valstī šis būtiskās reformas nesāk! un nebeidz ar pensiju un bērnu pabalstu apcirpšanu,slimnīcu,aptieku,skolu,dzelzceļu u.t.t. likvidēšanu,PVN dubultošanu elektroenerģijai un palielināšanu līdz pat 22% maizei!
Ieva
I
Piemēram, japāņi, kuriem sazin kādēļ kuņģa vēzis ir sastopams daudz biežāk, nekā citiem, ieviesa savā valstī vispārējo skrīningu un, re, jau spējuši samazināt nāves gadījumu skaitu par 53%, jo, kuņģa vēzis, lai arī nejauks, ir gluži labi izārstējams, ja to laicīgi pamana regulāri veicot gastroskopiju. Pie mums pie atkārtotas, kur nu vēl regulāras, gastroskopijas savlaicīg) nevar tikt pat tie, kam ir atrastas čūlas (parastas vai ļaundabīgas)....Un nemirst jau tā ātri un smuki pat no kuņģa vēža, tāpēc, mīļotā valdība, ietaupījusi uz gastroskopiju, panāk, ka ir jāārstē daudz ielaistu gadījumu, tai skaitā tāpēc, ka cilvēki vienkārši netic, ka, pat aizejot pie ārsta, kāds piedāvās kaut ko citu,izņemot gaidīšanu garā rindā....
$$$$
$
Raudam, kliedzam, ka jāmazina izdevumi ,jāreformē un t. t , bet tai pat laikā latvenergo šķiež naudas melīgai reklāmai lai skalotu tautai smadznes(maksājam patērētāji)?, ierēdņiem atļaujam par mūsu naudu ballēties.. nu tā dīvaina taupība vai ne???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas