Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Putnis izstājas no “Sabiedrība par atklātību - Delna”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Kas viņus finansē, joprojām Soross?
Hačaturjans
H
Aha, kā tad! Tik dzīva, ka šī sargsuņa NVO ar lupu jāmeklē - kur Delnas publiskais viedoklis svarīgos pretkorupcijas jautājumos? Čigānei mute tādās reizēs kā ar līmlentu aizlīmēta, jo neinteresē viņai pretkorupcijas politika, bet gan uz TI reputācijas rēķina būvēt savu starptautiskās konsultētājas karjeru. Un neko neesmu garām palaidis - jā, bija Delnai reti neorganizēta un neizdevusies Rīgas mēra kandidātu diskusija. No garlaicības tur mušas nost mira, bet Čigāne sēdēja kā caca un priecājās, jo pati jau neatšķir nekvalitatīvu darbu no kvalitatīva. Slikts menedžments un pilnīga neieinteresētība - tik tukša ir Čigāne, un tas Delnu dzen postā.
hmm
h
Delna ir dzīvāka par dzīvu. Droši vien būsiet palaidis garām iepriekšējā nedēļās visos medijos atspoguļoto faktu, ka Delna pabeidza darbu pie vēlēšanu kandidātu izvērtējuma. Dosjē par aizdomīgajiem kandidātiem tagad ir piejami Delnas mājaslapā internetā sadaļā "Vēlēšanas 2009"
Liepājniece
L
Paldies Putnim!
:(
:
Zel, ka ta! Putnja laikaa Delna bija dzirdama un redzama! Vins izdarija daudz! Paldies vinam! Nav daudz tadu cilveku, kas varetu pasaizliedzigi sadi stradat! Drosi vien tagad daudzi priecajas, ka Putnis Delnu vairs nevada! Visi, kam godigums ir sveshvards.
gm
g
Puntnim bija viena probleema Delnai. Latvijas sabiedriiba veel nav gatava noriit kopaa divas lietas - atklaatiibas principu valsts paarvaldee un to, ka cilveeka personiigaa dziivee nekaadi neiespaido iepriekshmineeto.
gio
g
Man ar likās īpatnēji, ka Delnu uzaicina kā uzraugu akustiskās koncertzāles projektam un šie - "nekādas korupcijas, viss oki doki". Tagad izrādās, jau iztērēti 2 miljoni, par AB dambja sakopšanu, ārzemju vizītēm, tējas nauda, projekta administrācijai, bet mūsu Delna pagriežas uz otriem sāniem un čuč tāļāk. Kad bija Sorosa naudas vairāk, taisīja jau tās teatralizētās akcijas. Kam patika, kam nē. Tik daudz arī tā jēga. ps Ja tas, kas te rakstīts par nedienām Minhenē, ir taisnība, no sirds žēl.
kas jauns
k
Roberts Putnis atklāj „Delnas” aizkulises (3) 01.jūnijs 2009 13:13 Ilggadējais sabiedrības par atklātību „Delna” vadītājs Roberts Putnis, tagad „Parex bankas” klientu apkalpošanas centra Minhenē (Vācija) vadītājs, izstājies no „Delnas”, paziņodams, ka tā no „sabiedrības sargsuņa” pārvērtusies par „mīlīgu klēpjsunīti”. Pretkorupcijas cīnītāju – sabiedrību „Delnu” tās bijušais šefs Roberts Putnis apvaino personiskās neloģiskās ambīcijās, augstprātībā un nekonsekvencē, kas nebūt nav savienojamas ar godīgumu un demokrātiju. IZZIŅAI Sabiedrība par atklātību „Delna” ir nevalstiska organizācija, kuras darbības mērķis ir veicināt demokrātiskas sabiedrības veidošanos, sekmējot informācijas atklātību un korupcijas novēršanu. 1998. gada 27. augustā „Delna” tika izveidota kā starptautiskās pretkorupcijas organizācijas „Transparency International” Latvijas nodaļa, kas kopā ar 85 citu valstu nodaļām darbojas gan valsts, gan starptautiskā līmenī. Delnas misija: veidot atklātu, taisnīgu un demokrātisku sabiedrību, kas ir brīva no korupcijas politikā, biznesā un savstarpējās attiecībās. Delnas uzdevumi: iedzīvināt demokrātijas principus sabiedrībā, lai palielinātu sabiedrības līdzdalību korupcijas apkarošanā; panākt informācijas atklātību un pieejamību valsts, pašvaldību, privātajās un sabiedriskajās institūcijās un nodrošināt tās brīvu pieejamību; veikt korupcijas cēloņu un to veicinošo apstākļu analīzi, izstrādāt un īstenot pasākumus korupcijas novēršanā, tai skaitā likumdošanas uzlabošanu; veicināt sabiedrisko organizāciju sadarbību ar valsts un pašvaldību iestādēm. (no „Delnas” interneta mājaslapas) Roberts Putnis svētdienas vakarā pa elektronisko pastu izsūtīja savu iesniegumu un paskaidrojuma rakstu par izstāšanos no „Delnas”
čomu būšanas?
č
Nesaprotu. Ņemot vērā ka Parex bankas dāsni, dāsni atalgotais šefs Nils Melngailis ir reizē arī Vitas Tēraudas vaditās "Providus" organizācijas valdes priekšsēdētājs, kādas pretenzijas varēja būt Tēraudai & Ko. pret to, ka Delnas padomē sēž arī kāds Putnis no Parex? Ahhhh...varbūt tāpēc, ka Melngailis, Raudseps & Tērauda veci čomi no ASV, bet Putnis nav no savējiem?
Zmejs
Z
Varbūt nepietiek drosmes tāpēc, ka Dienas P.Raudseps jau arī ir tajā pašā Delnas padomē, no kuras Putni izstūma.
burbulis
b
Nožēlojami, ka Dienai nepietiek drosmes atreferēt Putņa vēstuli, ko var atrast, piemēram, kasjauns.lv portālā.
pamela
p
Pilnībā jums piekrītu.Putnim bija zobi ,Čigānēm un Ko TIKAI SALĪMĒTAS PROTĒZES.Šļupst kaut ko caur protēžu šķirbām,retu reizi. Nav ne DELNAS,ne KNABa,ne Prokuratūras,ne DP ,NEKĀ !! Kas nu ir spēcīgs -- politkretīnu politmafijas Astoņkājis.Zatlers organizē P.Stučkas politpulciņus. Atmodušies inteliģenti,spicē ausis.,daži kritizē valdību un sazin vēl ko,DOMBURS aicina uz bruderšft /tubrālības/ar ASTOŅKĀJI un atlaist grēkus liela mēroga zagļiem,jo nav Latvijā pasaules mēroga labiekārtotu cietumu ar baseiniem,saunām un geišām /čakmeitenēm/ Latvija izkūp,bet nav neviena kurš to novērstu,jo Sudraba tāda mūžīgā Prezidenta kandidāte vien ir.
Dolārs
D
Ko nopietni 11 gadus? Tas puisis tagad izskatās uz gadiem 25. Vai tad "Delnā" darbojas arī pusaudži?
Dido
D
Un kāpēc nepastāta īstos iemeslus????
Hiacinte
H
Nu varbūt Putnis tur arī ko salaida ne tā, bet viņš vismaz darbojās. Čigānes organizāciju tagad ne redz, ne dzird, atklāti sakot,

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas