Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Raidījums: brīvostu vadītāji un valdes locekļi turpina saņemt lielas algas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zigis
z
VIENOTAI ALGU SISTEMAI JAATTIECAS ari uz brivostam.Kurs to vel nav sapratis?!!
ha
h
vai ta problema ka sanem? Galvenais jau kas un cik? Ja tudalini Pulki un Silenieki... Tad tur i santims ir par daudz maksats.
KASPARS
K
brīvostu vadītāji un valdes locekļi tautai : MUTI CIET DARBA LOPI , NAUDA , ZELTS UN AMATI IR TIKAI PRIEKS MUMS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KASPARS
K
JAUTĀJUMS VALDOŠAJĀM PARTIJĀM LATVIJĀ : KURA NO PARTIJĀM NAV ŅĒMUSI KUKUĻUS , PATEICĪBAS , DĀVINĀJUMUS utt. ????????? KURA NO PARTIJĀM NAV SADARBOJUSIES AR BANDĪTIEM , OLIGARHIEM , SLĒPUSI MELNO NAUDU - KASI , KURA NAV KOPĀ AR NOZIEDZNIEKIEM PIRTĪ KOPĀ DZĒRUŠI UN P..... PROSTITŪTAS GRUPĀ ??? NU NAV TĀDAS PARTIJAS ......................
:):):)
:
šī taču mūsu valsts-par ko te brīnīties!!!večukus izģērba,tagad bērnus,drīz visus,bet tā ir norma mūsu valstī,galvenais palūgt lai tauta nelād,tad pārējais pofig,nafig un uz priekšu...
Komjaunietis
K
Ak, vai! Dienai vairs nav, ko rakstīt. Un arī lasīt ir garlaicīgi.
borcinsh
b
...atstajiet mieraa shleseru , vinsh tachu - "supergodiigs cilvecinsh" un loti "miil" savu Valsti ...
:)
:
Brīvostas pārvaldē "De facto" apstiprināja, ka atalgojuma fonds esot samazināts par 10%. --- Man valsts uzņēmumā alga samazināta par gandrīz 70%. Turklāt arī treknajos gados saņemtais atalgojums neveidoja četrciparu skaitli ... Toties Šlesera kungam pat pēc amazinājuma alga ostā vien (nerēķinot citas amatvietas) - apaļi 3000, neraugoties uz krīzi valstī. "Gāzēt atalgojumu īpaši izredzētajiem!" ...
tādi esam
t
PULKS BIJA VIENKĀRŠI NOZĒLOJAMS. Viņam par laimi citos kanālos tauta noteikti skatījās visādus dziesmu karus, tāpēc daudzi to muļķi neredzēja.
DACE
D
DIEMŽĒL TĀS CŪKAS LATVIJĀ IR VISU IZRIJUŠAS , TAGAD SKATĀS UZ EIROPU ..........
MAFIJA IR KOPĀ AR VALSTS VARU
M
KAMPĒJCŪKAS TIKT VIEGLI NO SILES NOST NEDABŪT , IR TIKAI VIENAS ZĀLES - CIETUMS !!! BET IR KAUT KAS JĀDARA , TIE KAMPĒJCŪKAS NORĪS VISU VALSTI , PILNĪGI VISU PA TĪRO , UN CŪKĀM IR VIENALGA KUR PIEBĀZT KUŅĢI , KAUT ĀFRIKĀ
bankrotejusi valsts
b
Paris gadinus pastrada "neatkarigas" Latvijas brivostas valde vai cita laba amata - un particiga dzive vel bernu berniem nodrosinata! Slima valsts!
bomis
b
Izbeidz pūst no mušas ziloni, kā pašam nepaliek slikti ap dūšu!
Oskars
O
Vai viņi NODOKĻUS maksā ????? Vai KNAB tur ir APGROZĪJIES ? Vai KRAVAS tiek visas KONTROLĒTAS un no tām ievākti NODOKĻI ? Repše.kur paliek ŠĪ NAUDA MILJARDI ???????
NPPIP Viesturs
N
jā, tā ir ar tām barotavām un šokējošākais vismaz Rīgas brīvostā bija tas, ka visvairāk ir tās partijas cilvēku, kas, opozīcijā sēžot, visskaļāk iebilda šādai partiju politikai, es domāju JL.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas