Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Raidījums: Lattelecom par teju 2 miljoniem iegādājies, iespējams, vien 6 fotogrāfijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LTC
L
Smagi kludies! Igaunija sis funkcija pilda vnu kabeloperators Starman. Ari Lietuva ir TEO kas ir vinu Lattelecom un tur DVBT stagneja kamer TEO neopirka aplinkus otru uzvarejuso kompaniju Mikrovisatos. Tagad kad viss ir zem viena "jumta" ari tur kaut kas ir sakustejies ar cilveku DVBT. Turklat komerc TV ka Kanal2 un TV3 Igaunija sanema ~ 1,5 mil Euro lai parietu uz DVBT jo no sakuma darija visu tiesi tapat ka piemums - cinijas pret DVBT. Ta ka ieviesanas izmaxas ir ~ vienadas gala beigas visur. Turklat EE un LT tehniku dabuja iepirkt par butiski augstakam cenam ka LV.
Bezdievis
B
Šlesera mantojums.
jpg
j
Aha pernaa gada studentins ar saviem jautajumiem uzradies. Cik gan truls tu vecit vari but, jo tavs stils tevi uzreiz nodot. Aprausies?!
diģitālais
d
VISI, kas saistīti ar virszemes digitālo televīziju laimīgi un droši staigā pa mūsu zemīti un 'vēl ieņem pietiekoši augstus amatus, pie viņiem netiek neviens klāt, viss taču ir likumīgi, bez lielām pārmaiņām nekas nebūs līdzēts. Lielās zivis vēl neviens nav noņēris, KNAB tīkliem arī pārāk lielas acis.
jautrais
j
.. cik jauki, bet zem katra paraksta ir uzvārds un nav svarīgi strādā vai nestrādā dotās amatpersonas..
Oskars
O
Nu lielisks raidījums. Lai Jums veicās, Dārgais, dzeltenais raidījums "BezFakto"
garāmejot
g
"Īpašās zināšanas" ir prasme noslaukt kāpostu, nekas vairāk. :) Kaut gan veči kā rembranti, van gogi utt. par vienu bildi pēc nāves pelna krietni vairāk. Hannu Digital līdz viņu līmenim vēl augt un augt.
Pelēkais Vilks
P
err 12.12.2010 21:31 . digitālgeita 2. Un uztaisīja tak, kaut ar par pimo vēl tiesa iet. ============== Nebaidies! Uztaisīs vēl trešo un ceturto, kamēr Latvijas eksluzīvo ūberkruto tiesnešu banda kopsadarbībā ar sātana advokātiem ņemsies ap pirmajiem diviem. Principā - tiesneši diez vai Latvjai vajadzīgi. Varbūt turpmāk var lietas iztiesāt piem. britu tiesās? Tur tomēr kaut kas notiek. A mūsējie lai slauka ielas. Algu sagribējuši. Ogres tiesā vien jau cik "talārainie" atteikušies pildīt uzdoto darbu.
roro
r
Ak dievs. Pie mums nekas nenotiek civilizēti. No sākuma sarunā, tad izdomā, kā to noformēt. Tie kas nepiekrīt kaut kam vot tad sākas problēmas. Kā piemēram TV3. Citi visi vienojās un bija ok.
rx
r
plīstu no smiekliem...piiiii
...
.
Tiesnešiem arī vajadzēs.
Tu idiot.
T
Lattelecom ir daļēji valsts uzņēmums.
Arturs
A
gods apzagt valsti
Lelle
L
Turpinās valsts izzagšana un tautas apkāšna...
Blūmentāls
B
Nu to vienu miljonu vajag oranžajiem, lai samaksātu tiesas piespriesto sodu , to otro sadalīs savā starpā tie, kas "nokruķīja" šo lietu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas