Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Rajevskis koalīciju ar SC sauc par "baigo valdzinājumu"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
بجدية عربية‎
ب
koalīciju ar SC sauc par "baigo valdzinājumu sirēnu dziesmām , drausmo vilinājumu , šausmeklīgo pievilcību un infekciozo koķetēriju.
jumors
j
Nāni- domāju, ka SC arī ir reālpolitiķi. Kaprīzēties kā jaunai meitai būtu galīgi stulbi- esam jau to redzējuši TP izpildījumā. Un laiki nav tie, kad var atļauties kaprīzes. Džungļu likums saka- kad visiem kopējas briesmas, visi dzer ūdeni, savstarpēji neuzbrūkot.
XXX
X
Manas "vēlētāja intereses" tiks nodotas daudz izteiktāk, ja Vienotība aizies koalīcijā ar ZZS korumpantiem. Normāls dialogs ar turpat vai pusi Latvijas iedzīvotāju beidzot ir jāuzsāk. Nevar izlikties, ka viņu vienkārši nav.
Figvams
F
Tie, kas te alkst ar Saskaņu brāļoties, nez kāpēc neloka pirkstus, ko Saskaņa par to varētu prasīt. 1) pašvaldību vēlēšanu tiesības nepilsoņiem (spļāviens sejā visai līdzšinējai valsts integrācijas politikai, kas ļauj katram, kas latviski iemācījies, dabūt pilsonību); 2) krievu valodas lomas paplašināšanu (laikā, kad nepieciešama tās sašaurināšana).
ff
f
Laikam provokatori ģenerē šīs idejas. Ja Vienotība uzmet ZZS un VL, tad ZZS vienīgā izeja ir piedāvāties Saskaņas Centram, kas ar prieku to pieņem, uzmet Vienotību, un sen iecerētā koalīcija SC+PLL ar papildu ZZS balsīm ir gatava. Vilinoši?
budzis
b
SC galvenais lozungs - krievu valoda oficiala! TATAD TU PAR TO?
budzis
b
Atklata pishanas ar SC nozimetu partijas navi. To pierada PLL un TP piemeri. Ja Vienotiba chuposies ar urlam, nakosajas velesanas vini dabus 3x mazak balsu.
mmm
m
"Balsoju par Vienotību un mani nebūt nebaida tas, ka viņi varētu iet koalīcijā ar SC -- tikai jāuzmanās no koruptīviem un krievu nacionālistu daļas riskiem. Galu galā SC pārstāv būtisku Latvijas pilsoņu daļu -- ir vērts viņos ieklausīties, jo jāsadzīvo tāpat ir -- nekur neviens nepazudīs. Akls naids un bailes nekur neved un SC jau pozicionējas kā saprātīga, nevis etniska/ultranacionāla partija." pievienojos
VG
V
Aha, baigie balsotāji bļauj, ka viņiem apnikuši kampēji AŠ un AŠ, toties arī turpmāk vēlas redzēt Vienotības sadarbību ar Lembergu un viņa sponsorēto TB! Vienotības uzvara ir likumsakarīga, bet koalīciju jāveido Vienotībai ar SC atstājot malā oligarhus!
hm
h
Tas ir naivums, ja ceram bez sadarbības ar SC uz stabilu valdību. Jo lēmumi, kas būs jāpieņem valdībai, būs smagi un tos varēs izmantot kā argumentu pret jauno valdību. Vienotības un zaļzemnieku panākumus ieraudzījām, pateicoties tam, ka neizlēmīgā daļa nobalsoja bez lielas domāšanas par vienu no šīm partijām. Visticamāk, tikai, lai samazinātu SC iespējas. Tas nemazina panākumus, taču jārēķinās, ka, sākoties grūtībām, tie paši balsotāji, iespējams, dziedās citu dziesmu.
Arturs - Pensionars
A
Interesanti,kā Elerte sadosies rokās ar Matavoju,vai ar "baigo valdzinājunu' ?
žoržs
ž
Gribētos sagaidīt, ka izdosies izveidot koalīciju bez Lemberga stutētājiem un lāpnešiem. Tak acīmredzot Lembergam kaut kāda ietekme būs, bet jo mazāka, jo labāk.
antidemagogs
a
Nez kas saskaņiešiem būtu jāizdara, lai Grrr viņus atzītu par ultranacionālistiem? Patiešām jāsarīko Biškeka vai jāsāk aktīvi lobēt divvalodība?
WWW
W
Koalīcija ar padomju urlām ir Latvijas valsts nodevība! Vispirms, lai padomju okupācijas režīma laikā sabraukušie salašņas aizvācas uz savu etnisko dzimteni un tad paskatīsimies, ar ko jāveido koalīcija.
VVV
V
Kā tad šis politologs ir aizmirsis savus favoritus PLL? Tik ātri? Nesmuki, nesmuki!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas