Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ražuks situāciju Jūrmalā salīdzina ar Ukrainu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pirkums
p
Munkevics deputātu balsis pirka par partiju naudu, Dzenītis ir gudrāks - viņš tās pērk par pašvaldības naudu, piedāvājot saviem atbalstitājiem siltas, labi apmaksātas vietiņas domē vai tās uzņēmumos.
labi gan
l
Ja tu zinātu, cik naudas Jaunais vilnis ienesa Latvijas iedzīvotāju kabatās un valsts budžetā, tad tu ne tā vien klanītos. Bet tev jau to nesaprast, tādēļ labi vien ir, ka tavs augstākais lidojums ir pseidopatriotiski komentāri interneta portālos.
jūrmalnieks
j
Lai nu kā, bet Ražuks vismaz cīnījās par jūrmalnieku tiesībām netikt padzītiem no dzimtajām mājām, uzliekot nesamērīgu zemes nodokli.
!!
!
Dombrovskim šo bandu vajadzētu padzīt un ielikt savu pārvaldnieku. Pašvaldību uzņēmumi ir barotnes politiķiem, tie jāpārdod.
Dulburietis
D
Jūrmalas deputātu izlase: kukuļdevējs, kukuļņēmējs, lielākais kretīns utt. Par ko domā jūrmalnieki, par šādiem kandidātiem balsojot?
nu
n
Jūrmalai vajag balsot par Pugačovu un Galkinu :) Tiem naudas gana, zagt nav interesanti! Un pārītim jautrību uzturēt sanāk labāk, kā šitiem tā saucamiem deputātiem :) Vai tad jūrmalniekiem pašiem nemaz kauna nava! Nu saņemās un atrod vienreiz kārtīgus večus un sievas un visus tirliņus ar bomi no jūrmalas apkārtnes patriec!!!
Buba
B
Viņus var glābt tikai apvienība " Cietums - mūsu mājas."
Prezents
P
Ha, ha, ha - Ražuks bij. TF vadonis tik iztapīgi pretīgi uzvedās jaunajā vilnī. Protams runāja tikai krieviski un (apmēram kā krievi, pēc katra otrā vārda piesauc bļ.) tā Ražuks pēc katra teikuma sauca visus uz Jūrmalu - brauciet, brauciet, esiet ĻOTI gaidīti, gandrīz vai klanījās. Tagad baidīs - klauns.
urbanovičs
u
Labi, ka ar Biškeku nesalīdzināja.
TO TT
T
JA JAU CIETUMS TAD NAV KO UZTURIENI RAUTIES.DOMĀJU KA BEZ LIELAS DAĻAS TUR VARĒTU IZTIKT.
TT
T
Ko Ražuk, vai, pakaļa deg, ka ar populizmu jāsak nodarboties? Jūrmalas dome vairāk izskatās pec Matīsa cietuma, mauprat!
izrādās
i
ka tā Jūrmala kautkādu baroniņu un dauņu pilsēta,kas nejēdz ievēlēt sev kautcik jēdzīgus deputātus.Spriežot pēc atrasšanās vietas tam tā nevajadzētu būt:),laikam jūras gaiss iespaido nelabvēlīgi.
rijīgi šakāļi
r
Jūrmalā par deputātiem parasti tiek ievēlēti lišķīgi un rijīgi šakāļi, kuri māk pirms vēlēšanām pielīst vēlētājiem, lai pēc tam raustu nodokļu maksātāju naudu savās kabatās gan legāliem, gan nelegāliem līdzekļiem. Un apetīte tur nevienam nav nekāda mazā
labais
l
nezinu kā ar Jūrmalu,bet Latvijā drīz laikam tik tiešām būs Ukraina.Vietējie oligarhi pll, zssun moskaļi ar saviem pakalpiņiem.
Carlito
C
Kurš tad Ražuk bija tas, kas skrēja apkārt un daudzināja par Jauno vilni, kam esot jābūt Jūrmalā mūžīgi? Tas bija kāds cits Ražuks, kas orientēts uz Austrumiem, pretēji tev, kas orientēts tikai uz Rietumiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas