Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Reklāmas asociācija: meteorīta "joks" apzināti maldināja sabiedrību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Beky
B
TELE2 var reklamēties da jebkā, bet viņu pašu tiešā attieksme pret esošajiem klientiem ir pilnīgs čau. Ja vien viņi kaut vairāk izvērtētu, kā viņu lieliskie darbinieki (kas varbūt arī ir lieliski, tomēr algas vai kā dēļ to aizmirst) komunicē ar klientiem, nebūtu jāiegulda jaunas investīcijas jaunu klientu piesaistē.. Arī biznesā ir termins lojalitāte, bet, kā to veicināt, tas šim "meteorītu uzņēmumam" būtu vēl jāiemācās. Meteorītu fiškai nebūtu ne vainas, ja viens tas būtu kāds cits uzņēmums... Lai veicas TELE2 ar mācīšanos. Jūsu drīz jau exkliente.
wag the dog
w
nez - 9/11 nebija uzjajiens? Salidzinot apmerus musu meteorits tads nieks vien ir. Un kurs vispar musdienas vairs var pateikt, kas patiess, kas ne? Es ari domaju, ka Tele 2 akcija nav nekas launs salidzinajuma ar tam spelitem, kuras spele politiki. Vienigais diez vai Stendzeniekam vajadzetu par morali dulburet - vins tomer ari tajas netirajas speles ir iesaistits...
MCP
M
Nespējnieku bars, "smaidīgo lietotāju" tiražētāji, % zīmju skatlogos līmetāji... toties viņi nemaldina sabiedrību, ja? :) Es teiktu, ka tas arī ir neizdevies joks.
oto skruuve
o
Ierosinu Latvijas valstij anulēt TELE2 telekomunikāciju operatora licenci. TELE2 piečakarēja LR dienestus nevis tikai ziņkarīgu pūli.
Bite
B
Da pie visa ir vainīgi TIE stulbie mediji, kuri publicē nepārbaudītu informāciju.
@
@
Esmu pārliecināts, ka mēs par ārvalstīs notikušām ldizīgām akcijām kā nespeciālisti nezinām neko. Jūs te pieaudzējat savas vēlmes, iedomas un vajadzības viņu vienaldzības masai. Smieklīgi.
Ak
A
Man ir šeptiņas e-adreses dažādām vajadzībām.
to astro
t
Pilnīgas muļķības, cienītais/-ā astro. Nevajag te tautai prātu jaukt, un viennozīmīgi apgalvot, ka ārzemju mediji raksta slkiktas lietas par šo te visu. ĻOTI daudz kur var lasīt, ka tā bijusi daļa no telekomunikāciju uzņēmuma mārketinga kampaņas, un tas arī viss. Ir daži, kas izmet pa kādai sarkastiskai piezīmei. Bet pārsvarā ziņas tomēr ir neitrālas. Un daudzi ir nogooglējuši un paskatījušies, kur vispār tāda Latvija ir.
x5
x
man patika,malači TELE2 bija jautri!! arī dienesti bija savos augstumos, ugunsdzēsēji, radiācijas experti, visu izdarīja ok, operatīvi un pārliecinoši! Man radās pārliecība, ka tur strādā profesionāļi, kuri zin kā rīkoties šādās situācijās...tikai labo iespaidu viņi paši sabojāja - mašinas nogrima, cisterna saplīsa, bikses nosmērēja, un mazsalacas labā salava sabojāta....viss kā parasti Mūrnice tā vietā lai neadekvāti ārdītos,varēja pasmieties un pieprasīt dienastiem īpašos tarifus no TELE2, mazsalaca pasludināt sevi pa meterorītu galvaspilsētu, pažarnieks kļutu par TELE 2 reklāmas simbolu :) vairāk smaidu!
zvirbulēns
z
Tā lapa prasa e-adresi, es negribu savu e-adresi šiem dot! Tusēšu šet!
P to Zvirbulēns
P
Klau, mūsu vecie džeki raksta www.citadiena.lv vari aiziet ! Iet diexgan jautri! Ar cieņu, Pēteris
zvirbulēns
z
Reklāmas akcija - nu nekāda, ja to būtu paveikuši vienkārši cilvēki, jā, supper!
Senais
S
Laikam jau daudziem vispirms jāpiesaka, ka joks, citādi sašutuši par maldināšanu, kas gan parasti ir joku "sāls". Tie drūmie laikam gribētu lai burvjumākslinieks arī vispirms paskaidro trika noslēpumu un tad parāda . Publika nejūtas maldināta. Man pat šķiet dīvaini, ka bieži pēc joka pasaka, ka jokots. Vai tiešām domā, ka man nepielec. Kā tad, var jau sastapt arī anekdošu pēcsakidrotājus.
Lindis
L
Noteikti jāaizliedz 1. aprīlis, un citi joku pasākumi. Tagad tuvojas tas ievazātais halovins. Noteikti jāaizliedz un jāsoda, kad kāds parādīsies spoka tērpā, jo spoki nemaz nav. Tāpat kā citi briesmoņi un akmeņi no debesīm!
pinkaste
p
Nu beidzot viens prātīgs cilvēks! Pilnīgi atbalstu, turiet kanti, un uzmaniet NASA darbību!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas