Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Rekšņa: bijušo prezidentu nepieciešamība pēc apsardzes jāskata katrā gadījumā atsevišķi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pilsonis
p
Vairai toč apsardzi vajag. Pēc visa ko viņa sadarījusi, rādot ar pirkstu pie deniņiem leģionāriem, atdodot krieviem Abrenei, braucot uz Maskavu uz 9.maiju, bez apsardzes cilvēki uz ielas viņai spļaus sejā un teiks, lai vācas atpakaļ uz savu Kanadu.
kadafi
k
Ko vispār to oranžo ruporu te laiz pie vārda. Ir taču kabatas televīzija-LNT, nu tur lai izrādās.
ES gan teiktu
E
ka nevienam teapsardzi nevajag. Kāda apsardze bijušajiem prezidentiem? Vienkārši smieklīgi!
VVF
V
Kam tā večiņa vajadzīga? Tikai dzen Latviju vēl lielākos parādos. Būtu atteikusies, lai vismaz kadam bērnelim iznāk pieniņam.
Kukaza
K
Tiesi ta, katram pec nopelniem, bijusie prezidenti ir ajtiesa un jaievieto cietuma un tad viniem bus apsardze uz valsts rekina dienu un nakti. Freibergas nekaunibai, cinismam nav robezu. Tauta mirst bada, pensionari dzivo pusbada, bez mediciniska nodrosinajuma, berni nesanem pilnvertigu uzturu gimenes, jo stradajosiem vecakiem ir niecigas algas bet si nekauniga radiba turpina apzagt valsti un lidzcilvekus.
Kika
K
Latviajs prezidenti ir banditi, negodigi cilveki, tapec ari baidas no tautas un sev lidzigajiem zagliem, banditiem un pieprasa uz valsts rekina sev nodrosinat apsardzi.
bite
b
Pensiju maksā, tad lai paši domā, kā to izlietot! Ulmanis 18 taukšķus ziedoja PLL, bet mēs muļķīši viņam maksājam un vēl sargājam!
$$$$$
$
Pietiek sēdēt tautai uz kakla, nav tik trūcīgi,,, lai paši no savām pensijām atmaksā dzīvokļu uzturēšanu un ja vēlas, lai maksā par apsardzi PAŠI no savas kabatas!
beta
b
Četri gadi pēc prezidentūras ir vairāk kā pietiekams laiks, lai nepateicīgie līdzcilvēki aizmirstu par prezidenta pāridarījumiem tautai :) Latvijas apstālķos, kad prezidents ir tikai dekoratīva figūra, ko te vispār sargāt? Ja baidies, neej par prezidentu. Prezidents zaķpastala - nafig vajadzīgs...
Ministry of Truth
M
Aha, tātad valstij nauda ir. Nepietiek ar to, ka viņi atnāk uz šo amatu kā nabadziņi, tēloti bez dzīvesvietas. Vēl viņus pēc tam no pateicīgās tautas ir jāsargā. Un pensijas, protams, tiem nav konsolidējamas. Tālu tiksim!
cola
c
Bush atgriezas savaa ranco, neprasidams, nekadus lepnus dzivoklus, ne majas no valsts.
cola
c
Ja VVF grib apsardzi, ludzu, bet tikai par savu naudu. Nevar saglabat visas privilegijas muza garumaa valsts, kura ir bankrotejusi.Vai bijusie prezidenti nemaz nedomaa, ka vajadzetu konsolidet budzetu ari mazliet uz vinu rekina? Citadi sanak, visiem griez, bet prezidentiem neko. Kas tie par prezidentiem, ja neatbalsta valsti gruta bridi, bet tikai sauc " man, man, man pienakas!"
juris
j
Jautājus vispār ir aktuāls. Jo, kas tad Latvijā ir Pezidents? Skaidrs, ka bandītu grupējuma vadonis. Tādiem miesassargi noteikti ir vajadzīgi. Jautājums ir cits - kurš par to maksā?
Interesanti
I
Gribētos zināt, vai, piemēram, Bušu tagad apsargā valsts apmaksāti apsargi? Vai arī Bušam valsts iekārtojusi dzīvokli /vai māju/, nodrošina sekretāru un automašīnu? Laikam gan ASV kā bagātākā pasaules valsts to /un vēl daudz ko vairāk/ varētu atļauties, bet vai tas notiek?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas