Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Rēns sola, ka Latvijas gatavība pievienoties eirozonai tiks vērtēta objektīvi un pamatīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mark
M
7LupCV http://www.y7YwKx7Pm6OnyJvolbcwrWdoEnRF29pb.com
farss
f
Ko viņš tur muld. Nekas tur netiks vairs vērtēts. Lēmums jau sen pieņemts!!!!
Doktors
D
Vilks-daunis Kāmis-plānprātinš Rēns-oligofrēns Nothing special-Šizofrēniks
Doltors
D
Oligofrēns.
ak, nevainība
a
Neviens šeit negrib aplauzties - tāpēc pa tukšo neiesniedz pieteikumu. Tā objektīvā vērtēšana būs tikpat "objektīva" kā Igaunijai pirms dažiem gadiem. Nerunāsim par Grieķijas "objektīvo" uzņēmšanu. Eirozonai ir apetīte, un ar to viss pateikts.
URRRAAAĀĀĀ
U
Principā Bauriem Tušapauriem perspektīvā ir tikai divi varianti. 1. No esošās dziļtūpļa stadijas http://www.delfi.lv/news/national/poli tics/latvija-otrais-lielakais-loti-naba dzigo-iedzivotaju-ipatsvars-es.d?id=429 84692 ar visu latu vēl dziļākā tūplī pa kreisi. 2.No esošās dziļtūpļa stadijas http://www.delfi.lv/news/national/poli tics/latvija-otrais-lielakais-loti-naba dzigo-iedzivotaju-ipatsvars-es.d?id=429 84692 ar eiro vēldziļākā tūplī pa labi. Turrrries Latviet Nepadodies....!!!
ARGO
A
Mīļais Rēna kungs! Cher ami! Neaizmirstiet arī vērtēt konstitucuinālo konverģenci, īpaši Satversmes 1. un 2. panta tvērumā. Šajos pantos joprojām ir sastopami tādi briesmīgi vārdi kā "neatkarīga", "suverēnā vara", "Latvijas tauta". Jo mēs taču gribam, lai viss norit gludi un likumīgi?
komisaars Megree
k
Un? Vaacija varbuut nav neatkariiga? Varbuut taada nav Francija vai Belgija? Cher ami, ja jums nav ko teikt, tad nedemonstreejiet gariigo atpaliciibu, buusiet vienkaarshi cilveeks, kam nebija ko teikt, nevis iespiiteejies melis.
  • 2
  • 0
FRICIS
F
Latvija EUROzonai ir vajadzīga vairāk , nekā EURO Latvijai . Un pat ja šis tas nebūs OK Latvijā - mūs tik un tā uzņems . Vienkārša loģika : EUROzonā neiet labi , jaunas valsts uzņemšana labs piemērs visai Eiropai un pasaulei , EURO kurss kāps uz augšu . Ja kaut kas negatīvs ar Latvijas rādītājiem notiek 2015-2016g. - štrunts . Latvijas ekonomika ir viena Berlīnes mikrorajona apmēros - mikroskopiska uz lielo ES valstu fona. Bet EUROzonai pamatīgs pozitīvs piemērs - mums neiet slikti , mums viss uzlabojas , pat jaunas valstis pievienojas !!! Latvija ir vajadzīga ES politiķiem , lai paši saviem itāļiem , portugāļiem un grieķiem varētu pateikt : nomierinieties , EUROzonā ir TIKAI īslaicīgas grūtības , redziet , pat jaunas valstis pievienojas .
Es
E
Ņemot vērā Latvijas politiķu negodīgo rīcību (par to viņi vēlēšanās tiks sodīti, droši vien nonāksim arī pie jautājuma par izstāšanos no ES), kāds no mūsējiem patriotiem, kas iebilst pret eiromurgu, varētu kādai Rietumu avīzei intervijā pateikt, ka mēs taisāmies dzīvot uz viņu rēķina un izmantot viņus, kur vien iespējams. Lai tam ir rezonanse, un tad jau attiecīgo valstu iedzīvotāju reakcija neizpaliks. Var arī pabaidīt grieķus, ka mēs kā nabagi noņemsim viņiem naudu. :) Derēs jebkas. Galvenais - rakstīt arī Rietumu presē atmaskojošus komentārus. Lai atveras acis!
komisaars Megree
k
Neko taadu mees negatavojamies, un pat ja juus, stulbuma un naida apdullinaatie lielkrievu impeeristi, gatavojaties, juus to vienkaarshi nevareesiet. Ja nu vieniigi brauksiet uz Eiropu ubagot.
  • 1
  • 1
Gerda
G
Loti ceru,ka beidzot, Eiropas Komisija, Eiropas savienibas valstu vaditaji rupigi un pamatigi izpetis ka Latvijas prezidenti, minstri, Saeiams deputati, ieredni izlaupa Latvijas valsti un apzog latvieus tautu, ka si svaldosa rezima klike visus pedejos 22. gadus iznicina Latvijas valsti un iznicina latviesu tautu. Loti ceru, ka tiks atkalat patiesiba ka Freibergisas valdisanas laika Latvijas valsti pameta vairak ka 500 000 Latviajs iedzivotaju, tacu pasi Ulmanis, Freibergis,a Zatleris sanem valsts dargos dzivoklus, valsts automasinas, soferus, sekretares, miesassargus un cita veida privlegijas, nepelnitas pensijas un to visu vini sanem par labu kalposanu Latvijas valsst izlaupitajiem un latviesu tauats iznicinatajiem politskajam bandam- partija. Loti ceru, ka Latvija pilsoni pasi inforems ES, EK par tragisko situaciju Latvija, par to, ak Latvija cilveki mirst no bada, nabadzibas, no ta ka tiem netiek sniegta peinaciga mediciniska aprupe. ka tas ir iespejams, ka Latvija ministri sanem Ls, 2000/menesi un vel dazadas privlegijas, tacu Latvijas pensionari par muza darbu sanem Ls, 200/menesi ar ko nav iespejams pat paest, nerunajot par to ka ir ari citas cilveka cinigas vajadzibas, ka medikamenti, apgerbs...
dakteris
d
stulbajai Nelkju Aljiinai. Tieshi otraadi, Latvijas vadiitaaji atjaunoja Latviju, kuras pirms 22 gadiem nebija. Pat svolochietei nav obligaati jaabuut pilniigai idiotei.
  • 2
  • 0
Es
E
Uzrakstiet īsu, koncentrētu datu apkopojumu un publicējiet rīt, parīt te, iztulkošu. Vajag kaut ko darīt.
  • 1
  • 1
The French
T
Should seriously consider vetoing Latvia's accession to the eurozone. Latvia is a failed state.
the French
t
know that you are a paid hate speaker and a liar. btw, if Latvia is a "failed state", then you are a failed person. dont torture yourself and get the fuck out of this awful state, gohome and live there.
  • 0
  • 0
bumers
b
Rēns ar komandu ir jau izdomājis, cik izdevīgi būs čakarēt mazo Latviju! Jo mūs jau neviens neaizstāvēs! Esam par daudz maza valsts. Un mūsu bezmugurkaulaina valdība jau tikai prot klanīties!
dienas komentārs
d
Kā top šie skaitļi? Ja ir katastrofāls bezdarbs, atskaitēs norāda "reģistreto bezdarbu". Pielāgojot bezdarbnieku reģistrācijas kritērijus, valdība panāk situāciju, kad skaitļi uzrāda normālus radītājus- 10 %. Trūcīgo personu skaits arī tiek koriģēts līdzīgā veidā- atliek tikai pieņemt atbilstošus kritērijus, un lielākā daļa trūcīgo pēkšņi kļūst "pārtikuši". Krasi pieaug siltuma tarifi, un Briselei tiek ziņots par neredzētu IKP pieaugumu un lieliem nodokļu ieņēmumiem. Pēc būtības notiek manipulēšana ar cipariem.
Latvijas valdība
L
Nerūpējas par iedzīvotājiem un falsificē datus. Otra Grieķija uz ES kakla.
Zuka
Z
Vilks tagad nožēlo pagājušā gada komentāru, ka būtu labi Grieķiju izmest no eirozonas. Grieķiem arī ir veto tiesības, tikai viņi baidīsies tās lietot. Sakaitinās vāciešus, nedabūs nākamo kredītu. Reālāks veto varētu būt no frančiem. Sociālistiem negribēsies, ka ņirgāsies par viņu budžeta politiku (palielinot izdevumus) un salīdzinās ar Latviju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas