Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Repše: budžeta grozījumi top, prognozējot IK kritumu par 13%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tikai
T
Jaunā valdība nemaz neko arī nerisina, jo uzreiz nākuši pie varas, pasludināja, ka turpinās Godmaņa iesākto. Kaut arī saka, ka 21% nodoklis nesis vienus zaudējumus, tomēr atcelt netaisās, savas privilēģijas patur, tik lielmanīgi savā garā, ka tautu pat neuzklausa. Bišķīt nobijās no SVF, bet tas ātri pārgāja, savējos jau neaiztiks, gan jau vēl atradīs ko uzkraut nabagiem. Valsts informācijas vaakumā, bet rīko slepenās sēdes, vislaik čukst kaut ko viens otram ausī, pretīgi skatīties uz tādiem valstsvīriem. Un tagad būs tāds veidojums - valsts bez iedzīvotājiem, tukšums.
pāķis
p
"Tas noteikti nebūs zemāks kā 13%, bet pašlaik ir ļoti grūti pateikt, vai tas nebūs vēl sliktāks," Tas laikam teikts par Repšes personīgajām finansēm, jeb tur ir vēl sliktāk.
Человек
Ч
Сколько бы вы ни прогнозировали падение ВВП, все равно на самом деле оно будет больше.ю
Jencis un Āvuls
J
Valsts bankrots nozīmē to, ka rudenī pie skolām piebrauks karalaika virtuves, kuras izsniegs bezmaksas biezputru ar nedaudz tauku skolniekiem un skolotājiem. Iespējams, ka arī tēju. Skolotāju privilēģija, kā Brežņeva laikos bija ar baltmaizi, būs iespēja paēst siltu ēdienu, jo citi strādājošie dažreiz saņems pārtikas paciņas no humanitārās palīdzības. Vajadzēs organizēt pēckara paaudzi, lai iemācītu saviem mazbērniem izdzīvot. Tas ir svarīgi.
viedoklis
v
protams, ari jauan ieveleta valdian nespes dazos menesos atrisinat to postu kas savarits kops 90-tajiem .. bet jauna valdiba JOPROJAM atliek vai visapr negrib veikt galveno - nodoklu sistemas reformu, kas gan krizes, gan razosanas smagumi nonem no maznodrosinatajiem un no razojosajiem, nevis spekulejosajiem uznemumiem ... tie , kas cer ka ta si ir "JL valdiba" lai apskatas to pasu saimas deputatu sarakstu ... un likumdosanas iniciativu tendenci .. glabj bankas, NI spekulantus - un raize cer, kas tie izvilks parejo ekonomiku - ne tie vienakrsi samanis no LVL depozitiem iznemtos miljonus uz EUR pa aiznemuma finansetu kursu, notisies , un tad atliks vien nodevalvet ari latu ...
viedoklis
v
viens no krizes menedzmenta principiem ir ka krizi nevar atrisinat tie, kas to izraisija - tai. pamatigi janomaina komanda. jau janvari tika dota iespeja un noradits cels - arkartas velesanas. Skat. Islande - nomainija valdibu , sarikoja jauanas velesanas, un valsts pamazam atkopjas... ko gaidam mes? vel lielakus nemierus ka 13. janvari? gribat ja?
J
pirmos 400 miljonus Godmanis nokopa caur Parex. Tagad 200 miljonus Repše nedabūja...
Bet...
B
Saprotu, ka tas ir teoreetiski vien iedomaajums... bet, ja IKP kriitas par 100 procentiem, tas noziimee, ka valsts ir ekonomiski izbeigusies? Un, ko valdiiba iisti dara, lai ekonomikaa kaut kas rastos, nevis tikai beigtos?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas