Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Riekstiņš prasīs Krievijai skaidrību par ielūgumu Zatleram uz 9.maiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ērce
ē
Aizver muti, Riekstiņ! Vai Tev kājas uz vēdera uzaugušas? Kad Tev nākošreiz būs kāda oficiāla pieņemšana, es ieradīšos pie Tevis un prasīšu -- vai es esmu ielūgts vai nē. Tev kā vecam komjaunietim varbūt kauna sajūtas nav, bet vismaz biedz pazemot Latviju, āksts tāds!
Lāčplēsis
L
Tautas jaunais saulvedis uz Russobaltīju ir Kangarovichs,tad viņam sekojiet latvji un dzīvosiet jūs zilizaļi dzerot ikdienu šņabi uzkozdami pa virsu resnu laimes zāŗdeli.
U
U
Nāks tuvāk, jāskatās ss.lv, varbūt tur kādu ielūgumiņu varēs dabūt... :D
Aldo
A
Kur ir pašlepnums? Kāpēc ielugums būtu jādiedelē?
smukā
s
Ko tur vēl domāt par braukšanu? Ja ielūgtu, būtu jāzdomā kā pieklājīgi atteikties, bet šis vēl karas kaklā un mēģina kaut kā tikt pie ielūguma. Pretīgi. Kolaboracionisti nolādētie.
Oskars
O
Bet vai Zatlers izdzīvos līdz 9.maijam? TAUTA knapi velkas.
Gatis
G
Vienkārši kauns. Vēl lūgsies lai ļauj piedalīties savas valsts okupantu svētkos.Nu taisnība taču tomēr ir, ka nevajadzēja laist pie teikšanas bijušos komjauniešu un partijas aktīvistus. Citu neko kā Maskavu viņi nezina.
Laimonis
L
Manā sapratnē notiek bezjēdzīga prātošana. Vai valsts prezidentam tajā 9. maijā te savā zemītē ko darīt nav? Es visu šito saucu nevis par diplomātiju, bet „pielīšanu”, pie tam ilgu laiku pirms tās lunkanās pazemošanās iespējas. Var jau braukt un uzstāties ar atgādinājumu – jūs uzvarējāt un pēc tam mazās tautas pazemojāt – bet tā gan tad diezin vai būtu diplomātija, lai arī ir patiesība. Priekš tam ir citas iespējas.
Enija
E
Luk, luk, un Krievija (!) viena pati uzvareja nacistisko Vaciju! Ne ASV, ne Anglija nepiedalijaas!
Zāra
Z
Riekstiņkungs, ziepes nevajag? :DD
kauls
k
"oficiāli ielūgumi nosūtīti vien atsevišķām NVS valstīm, kuras kopā ar Krieviju cīnījās un uzvarēja nacistisko Vāciju" ------------- Tātad PSRS nepastāvēja, bet bija neatkarīgas valstis, kas kopā ar Krieviju cīnijās? :D
Arturs - Pensionars
A
Jāprasa nav absolūti nekas.Tie ir Krievijas propogandas svētki,jo citas antihitleriskās koalīcijas valstis šādā formātā neko līdzīgu nerīko.Ne Londonā,ne Vašingtonā šajā dienā pulki nesoļo,tanku armādas pa pilsētas centru nebrauc. Krievija ar šo svinēšanu maskē Staļina noziedzīgās darbības kuru rezultātā izveidojās viņu milzīgie cilvēku zaudējumi.Vienlaikus tiek meklēti ceļi krievu neokoloniālisma īstenošanai,ietekmes zonu nostiprināšanai,cariskās impērijas robežu kautkādai apstiprināšanai.Bet tā jau var arī paziņot,ka lūk tatāru mongoļu robežas iet no Belgrādas līdz Budapeštai un Varšavai.Visam savs mērogs.Mums nudien nav jālēkā.
s
s
komjauniešu aktīvists
Abrenietis
A
Atbrauca ciemos, aplūkojat, vai ir šeit latviskās vērtības, vai miliči un iedzīvotāji Zin, Latvijas vēsturi un Kultūru.
circenis
c
Vai ka sim komunistam, pretigajam radijumam Riekstinam gribas noklut Maskava un pamieloties ar krievu garsigo edienu. Riekstins tacu ir nabags un ir tik skops, ka izmanto katru iespeju, lai nebutu jatere sava nauda sava lumpena uzturesanai, nozelojamais kretins. Kad sis kretins Riekstins tiks izmests no AM?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas