Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ronis: Latvija nesaņēma tik lielu politisko solidaritāti kā bija pelnījusi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
osama
o
Ronis bija viens no vājākajiem un nediplomātiskākajiem ārlietu ministriem Latvijas vēsturē.
otra puse
o
Ronis runā gluži kā Šlesers. Maskavai tādi vārdi patīk.
Sniper'sEye
S
Uzmanīgi gan, Latvijas patrioti un "patrioti"/zviedru lobiji ar Zviedrijas uz zviedru uzvedības Latvijā slavēšanu. Protams, var demagoģiski meklēt utis Roņa izteikumos. Protams, var tikpat demagoģiski inkriminēt piederību ASV Maiklam Hadsonam, kurš secināja, ka Zviedrijas valdības un zviedru banku ekspansija Latvijā ir nodarījusi vairāk materiālo zaudējumu nekā 2 -- vācu un padkrievu -- okupācijas WWII laikā. Tomēr naivi būtu cerēt, ka vairs nav neviena dzīva liecinieka tai Ministru Kabineta sēdei Godmaņa laikā, kad toreizējo valdību īpaši agresīvi un diplomātam nepieņemamā tonī LR valdību uzrunāja toreizējais Zviedrijas vēstnieks Laršs Fredēns. Zviedru grēkadarbu -- Latvijā pēc 1990. gada -- liste ir gara un ziemeļu "liel"valstij stipri apkaunojoša.
Namdaris
N
Par kādu gan politisku atbalstu var runāt valsts, kura korupcijas līmeņa tabulās Eiropā jau gadiem ilgi ir pirmajās vietās? Smieklīgi.
ce
c
Kristovskis tak nodzīs tās f**** ūsas!
Lu
L
Ronim nevajadzētu tik kritiski vērtēt Zviedriju (un tās bankas arī ne, jo viņš strādā gluži citām bankām). Viņam pašam vajadzēja prast strādāt ar Ziemeļvalstīnm, kas ir tuvākais Baltijas sabiedrotais. Ne sevišķi izdevās.
Meierovics
M
"Ceru, ka arī nākamais ārlietu ministrs mēģinās iesaistīt opozīciju ārpolitikas veidošanā un īstenošanā," norāda A. Ronis. = = = = = = Tā runā īsts komūnistu partorgs kas vēl nesaprot atšķirību starp valdības un opozīcijas funkcijām.
solidaritāte?
s
Naivi cerējis, ka kādam Latvija vajadzīga vairāk nekā mums pašiem...
Giedrite
G
Bet ko tad var prasit no siem noplukusajiem , slinkajiem vestures skolotajiem, kuri strada Latviajs Arlietu ministrij? M.Riekstins ir izedis un padzinis ikvienu spejigu, aktivu cilveku no Arlietu ministrijas, jo tie nevelejas Riekstinam pielist un izdabat, bet Riekstinam vajadzeja tikai pielideju sun tadus kuri ka vergi klausa uz katra riekstina rejiena, bet na tadus kuri bija ar savu galvu, domajosi, radosi... Kristovskim ka pirmais darbs ir javeic Latvijas vestnieku, diplomatu un daudzu Arlietu ministrijas ierdenu padzisana no sis siles, kurai vini ta ir piesukusies. Ka otrais darbs ir javeic, Arlietu ministrija ir japienem jauni, kuri nav saistiti ar LC, TP, ZZS, LLP, TB cilveki, kuri ir aktivi, energiski, zinosi ar pieredzi uznemejdarbiba, biznesa, un attiecibu veidosana.
lux
l
Es tik rupji neizteiktos, bet tas, ka atkal kāds cits vainīgs, jau sāk apriebties. Nožēlojami, ka to pauž ārlietu ministrs, kaut arī nu jau bijusāis. Bet lumpeniem - kārtējā medusmaize. Zveidri vainīgi, zviedri nabadziņus nežēloja. Par ko želot Vai par to, ka savā aprobežotībā divas reizes ievēlēja TP, VVF savukārt izvirzīja Kalvīti, kurš nevienā ekspertā neklausījās, bet turpināja savu politiku. Pilnīga taisnība V.Rudzītim- ja neesi upuris, neesi latvietis.
anny
a
svensonus dillēs! nē, vēl kādu laiku lai padzīvo, kamēr augstākredzamais utu eksperts sev kredītu atmaksai kronas sapelna
atutoshanas experts
a
kas atmasko mafiozos kgb izdzimtenus? vinu patalogiskais naids pret sakartoto un civilizeto Zviedriju.
Saprotošaos.
S
ĀRLIETU MINISTRU darbs atbildīgs un grūts , bet RONIS to veica ne sliktāk par iepriekšējiem ministriem. Paldies par paveikto DZIMTENES LATVIJAS interesēs.
air
a
Domāju, ka Ronis bija spēcīgākais LR Ārlietu ministrs. Novēlu atgriezties šai postenī vēlreiz.
VG
V
Tā ir Latvija! Pabriks un jo sevišķi Ronis ir bijuši Latvijas labākie ārlietu ministri. Teiksim tā, Pabriks ir bijis mazākais no ļaunumiem, kas tika piedāvāti topošajai valdībai, savukārt Ronis manuprāt vispār esot ideāls kandidāts šim amatam. Acīmredzami, ka mūsu valstī ministriem nav svarīgs paveiktais darbs un spēja (ĀM gadījumā) cienīgi pārstāvēt valsti starptautiskajā līmenī. Dudz svarīgāk sadalīt amatus starp savējiem, neatkarīgi no tautas atbalsta, darba rezultātiem u.c. objektivajiem kritērijiem. Un ja iepriekš Vienotība šajā ziņā vismaz centās atšķirties no saviem politiskajiem sāncenšiem, tad pēc Ēlertes un jo sevišķi Mūrnieces izvirzīšanas ministru amatiem, paliek skaidrs, ka Vienotībai ir dziļi vienalga, kādas ir tautas intereses.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas