Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 28. oktobris
Ninona, Ņina, Antoņina, Oksana

Roze piedāvā paplašināt ģenerālprokurora kandidātu loku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis ll
J
Ja jau Demakova ar apkopejas izglitibu var lasit lekcijas makslas akademija, tad kapec kads bijusais setnieks nevaretu but generalprokurors? katra zina pliku skuku fotografs kas neko nejedz no zemkopibas grib paradit ka orientejas tieslietas.. un pat iesniedz projektu saeima...
IncParaac
I
Ja Kārlis Ulmanis uzzinātu par izūtrupētu piensaimnieku ģimeni, kuru pie bankrota novedusi Lauksaimniecības Kamera, ievilinot slazdā ar ieteikumiem/regulām ...
IncParaac
I
Kārlis Ulmanis loloja ciltsdarbu Latvijas brūnajām, sapelnītās zelta tonnas no krieviem paglāba ārzemju bankās uz mana, uz MārtiņRozes, uz viņa sievas - vārda. Māriņš Roze K ° kā piensaimniecības liecību atstās safotogrāfētos piena dziedzerus: "Tut Ja Bil i Monik moja!" Parādu slazdā noķertā piensaimniece TV stāsta:"Mani bērni zina, ko valsts ar mums darīja! VIŅi 18. novembri nesvinēs."
lno
l
Roze ir nenovērtējams eksemplārs psihologu pētījumiem.
jurists
j
ZZS stipendiāti atpelna stipendiju. Nožēlojama, infantīla un stulba partija, par kuru balso neizglītoti lauku vientieši.
xZ
x
Roze vēl kaut ko piedāvā. :) Viņa vietā butu atsēdējis savu laiku Saeimā un klusējis.
fg
f
Bezvārdis 09:54 Nesaprotu, kāpēc ģenerālprokuroram vispār būtu jābūt ar jurista izglītību. Tur vienkārši godīgs cilvēks, vēlams no Latvijas rietumu daļas, varētu pavisam labi ietilpt. Varbūt arī kādas pilsētas mērs, jo viņš bauda lielas iedzīvotāju daļas uzticību un apbrīnu. Es ieteiktu Rozem neknapināties ar sīkumiem. Arī bijušo ministru kvalifikācijai būtu jābūt pietiekamai, lai viņi varētu bez bažām ieņemt šo amatu. ----------------------------------------------------- ----------------------------------------- ŽETONS!
fg
f
Pēc visa tā, ko Roze jau sastrādājis, nevaru pat nopietni izlasīt viņa `demokrātiskās vīzijas` par `paplašināšanu`...
Buba
B
Domāju, ka vispār nekādi ierobežojumi nav pieļaujami. Vienīgais kritērijs - biedra karte brandžā " Glābsim Lembergu!"
Nu, nu
N
cilvēks, kurš NOLAIDIS LĪDZ KLINĶIM LAUKSAIMNIECĪBU, GRIB TO PAŠU IZDARĪT AR PROKURATŪRU! ZZS ir sevi degradējusi līdz pēdējam! Un viss dancis tikai ap vienu- lai izpatiktu un izpestītu no iespē'jamā cietuma kādu ietekmīgu personu!
ipasi stulbs tantuks
i
Tiem, kam pagājušie privatizācijas un apšaubāmu lietu „bīdīšanas" gadi bija izrādījušies trekni, arī vajadzētu šobrīd atbildēt par sekām ar savu mantu.
Šampēteris
Š
Roze ir goda vīrs - cenšas pildīt saimnieka pēdējo gribu.
riņķī apkārt
r
Nesaprotu, kāpēc ģenerālprokuroram vispār būtu jābūt ar jurista izglītību. Tur vienkārši godīgs cilvēks... +++ ...kurš lēmumus pieņemtu balstoties tikai un vienīgi uz intuīciju, pēc savas sirdsapziņas, jo pēc izglītības viņš ir būvnieks :)) Tas vairāk piestāvētu tiesnesim. Sirdsapziņas tiesa, neskan slikti :) Ja ZS pirms vēlēšanām, laikā, kad tauta vēl atceras cīņas ap "mafijas likumu" un "naudas atmazgāšanas likumu", nāk ārā ar tik pašnāvniecisku priekšlikumu, tad var tikai nojaust, cik patiesībā tas Lembergam ir nopietni :)
un vēl
u
Svilst gan, Lembergam pēcpuse. Īpaši pēc vakardienas G20 lēmumiem, ka beidzot darīs galu un publicēs ziņas par "nodokļu paradīzēm", tādām kā Lihtenšteina, kur Lembergam ne viens vien miljons nobēdzināts.
Pičuks
P
Nedomāju, ka Lembis būtu TIK stulbs, lai izvēlētos šo lohu par advokātu. Roze tak tusēja komandējumos. Tobrīd Dieviņš prātu dalīja, kam tika, Rozem nē... Vakar noskatījos Žurku.... Man Rozes vietā būtu kauns... Zālē bija tādas ovācijas par āzi, kas NE-gribēja Rozi par LM.... Roze - ej bildē! Uz fotodarbnīcu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas