Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Rozentāle pieprasa VOAVA skaidrojumu par finansējuma sadali veselības aprūpē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
paciente
p
Nu gan haotiska sieviete!
buce
b
Domāju, ka Rozentāle iesēdināta, lai šūpotu valdību... --------------------- Pilnīgi piekrītu!!!
Bite
B
Domāju, ka Rozentāle tur iesēdināta speciāli, lai šūpotu valdību un iebiedētu Dombrosvki. Medicīna - tas taču ir tik izdevīgs bubulis, ar ko kacināt sabiedrību, tā kaitējot JL. Kaut kā negribas ticēt, ka tas ērkulis patiešām neko nesaprot.
elektorāts
e
MAN PATĪK PIEEJA - IZKONTROLĒT GIMENES DAKTERUS UN SLIMNŪCAS, ATSTĀJOT PAĒNIŅĀ vm BIRORĀTIJU... Ideja, kura cienīga dzimt īstenas birokrates uzkasītajā frizūrā... parazītiska kā uts...
Liene
L
Mums tiek kultivēta ideja, ka dakteriem to tik padod, kā ar dārgām mantiņām spēlēties, ko mēs nevarot atļauties. Nu, protams, ir arī tādi dakteri....taču kaut vai tas maksāšanas termiņš kura dēļ nevar no ražotājiem dabūt zemāku cenu: nu kāda problēma samaksāt fiksāk, jo nekur taču tie slimnieki nepazudīs....
Maija
M
Rozentāles bļāviens pēc miljoniem, uzzinot, ka aizdevumu saņemsim. ........Jau vēstīts, ka VOAVA līdz 7. augustam ministrei jāiesniedz reorganizācijas plāns....... Tātad vēl līdz šim nekas nav darīts, nu tikai sāk izstrādār reorganizācijas plānus ? TP runā par aiziešanu no valdības, jo izrādās valdībā arī jāstrādā, nevis tikai jādala piešķirtā nauda.
AD
A
Kārtējais pasākums gumijas stiepšanai. Galu galā visas neizdarības taču var uzvelt premjerministram.
DD1
D
Ideaali: "Otrs variants krīzes apst. - likvidēt šo ministriju vispār un naudu dalīt caur FM, kad jāizvēlas, vai glābt cilvēkus, vai uzturēt tūkstošiem lielu VM ierēdņu varzu, kas nebūt nav tik nepieciešami, jāizvēlas pirmais."
smīns
s
Rodas iespaids,ka VM iekšienē saziņa notiek kurinot signālugunskurus vai palaižot apreibušus pasta baložus.
dzeris
d
Otrs variants krīzes apst. - likvidēt šo ministriju vispār un naudu dalīt caur FM, kad jāizvēlas, vai glābt cilvēkus, vai uzturēt tūkstošiem lielu VM ierēdņu varzu, kas nebūt nav tik nepieciešami, jāizvēlas pirmais.
Tā nu tas ir...
T
Kārtējo reizi var pārliecināties ka VM aģentūru ir pardaudz.,nevar izsekot kur pazūd nauda.
XXX
X
Rozentāle lēni un nesteidzīgi turpina vākt informāciju pārskata uzmetumam par VM budžeta sadalījumu un izlietojumu. Atskaitei, kura valdības vadītājam bija jānoliek uz galda jau pāgājušā nedēļā!!!! Dombrovskim jārīkojas skarbāk. Rozentālei amats jāatstāj, ja nevar strādāt nepieciešamajā tempā! Ko dara, starp citu, pārējie ministri - vai jau sagatavojuši tādus pārskatus?
dzeris
d
Vienīgais, ko vajadzētu darīt - tūlītēju neatkarīgu auditu, kādas ārzemju firmas, VM, un tad tikai uzzinātu, kur paliek nauda, un tad prokuratūra un daudziem restes, tas noteikti, ja tikai te nebūtu Latvija un zagt nevarētu pilnīgi likumīgi. Šitas viss cirks starp Rozentali un VOVA - tad vēl TP vajadzētu pieprasīt Rozentālei, kur palik nauda.
tauta
t
Laikam beidzot vinai sak pielekt!
Kristaps
K
Ļoti interesanta pieeja darbam Rozentālei....sākumā vaid ,ka naudas nav,prasa miljonus,bet pēc tam iepazīstas ar naudas sadalījumu un izlietojumu.Super ministre...vēmiens nāk

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas