Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Rubiks: uz SC tagad daudzi skatās ar cerībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
čiriks
č
Balso kaut par savām olām, bet tik un tā paliksi mazaķumā!
lāčplēš
l
Mēs balsosim par tevi protestejot pret pastāvošiem nacionāliem zagļiem, lai iet uz peckli ar saviem amerikāņu pezdurastiem.
n
n
esmu latvietis un esmu par Vienotibu!
alberts
a
"Uzmanību,uzmanību"! Briesmas.
ja kas
j
to Zane Atšifrēta(s).vari necensties...
jau bija, pietiek
j
veikt eksperimentus ar cilvēkiem nav ieteicams. Atcerēsimies Marksa un Engelsa trakulības.
Sen izšķirts
S
Ar Krieviju nekāda liela sadarbība nesanāks, ES likumi uzcēla muitas, vīzu un politiskas barjeras, ASV arī seko lai novērstu sadarbību un, respektīvi, mums jāstrādā ES valstu labā.
Edgars
E
Es šoruden nobalsošu par Saskaņu. Sliktāk kā pie esošajiem kampējiem, noteikti nebūs. Ir cerība, ka nils gribēs pierādīt ka var. Savu balsi došu ar cerību, ka patiešām varēs!
!
!
Runājot par to, ka latvieši it kā ir balsojuši vai balsos par SC ... paskatieties uz SC sastāvu Rīgas Domē. Viens dežūrējošais latvietis Ādamsons. Visus pārējos, ja tādi arī bija, krievu vēlētāji ir konsekventi izsvītrojuši. Tātad to bija absolūtais vairākums. Tas ir tikai viens piemērs, ka par SC (Rubiks ir tās politiskajā valdē, bet latvietis par Rubiku gudrā prātā nebalsos) domā un to ievēl cittautieši.
!
!
Rubik, tu esi represīvas pagātnes atrauga, kas droši vien jūtas ērti Eiroparlamentā, graujot :) pūstošo kapitālismu no iekšienes. Tavs laiks ir sabirzis, tu pats esi pārkaļķojies un neesi kļuvis ne simpātiskāks, ne gudrāks (kaut nodzīvojis mūžu) ne par (bezvērtīgu) kapeiku.
Didzis
D
Rubikam būtu uz Ziemeļkoreju jāpārceļas, tur viņa sapnis piepildītos !
.........
.
Jūs te visi sailgojušies pēc PSRS laikiem, vai kā??? Paldies par kūkām, es labāk ēdu rupjmaizi, bet BRĪVĀ LATVIJĀ.
lux
l
Labi jau būtu, ka tā. Bet diemžēl ir arī latvieši, kas par viņiem balsos. Ka ir tādi krievu pakalpiņi, parāda jau RD atdošana krieviem. Kreivi vieni paši nebūtu savākuši vajadzīgo balsu daudzumu. ir jau viņu vidū tomēr arī tādi, kuru domāšana nav aizķērusies kādus 30-40 gadus atpakaļ un kuri saprot, ka SC atbalstīšana nozīmē neko vairāk kā Krievija sinterešu lobēšanu, ka visi SC solījumi ņemti no zila gaisa. Bet tādu ir maz. Lielākā Latvijā dzīvojošo krievu ar sajūsmu uiztver Latvijas pārvēršanu par nožēlojamu Krievijas guberņu, nevis par eiropeisku valsti.
Dr.xy
D
Patiesie latviesi,keramies pie meslu daksam un visi uz LIELO TIRISANU! Iztirisim Latviju no SC,sociku,LC/ LPP,PCTVL un parejiem salasnam.Laiks lidz rudenim nav atlicis daudz.
re kā
r
Es atkal domāju, ka visi, ka ir dārga Latvija, šodien to tīrija un posa. Nu skaidrs Ušakovam Latvija nav svarīga, bet tikai treniņbikses.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas