Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

SAB nesatrauc zviedru drošības dienesta paplašinātās tiesības noklausīties telefonsarunas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
prezīc
p
Gribu uz mieta uzspraust kādu zviedru. Tāpat vien, jo viņi man nepatīk. Lūk jums drošībnieki manas domas gan par jums, gan par jūsu sūda valsti otrpus mazajam Baltijas dīķītim!
hi-hi
h
DIRST ES GRIBĒJU UZ ZVIEDRU DROŠĪBU, JO NAV MAN TELEFONA UN JUMS ARĪ DRĪZ TĀ NEBŪS, JO NAV NAUDAS AR KO MAKSĀT PAR TO
WALA
W
dažu labu Igaunijas uzņēmumu pārstāvjiem ir kaut kāda greiza izpratne par privātās dzīves neaizskaramību. Protams principiāli jau itkā nav par ko uztraukties, taču ja tā ņem - viens vienīgs saunas ieraksts valsts drošības iestāžu rokās bez nopietnas nepieciešamības - tas ir tieši 1 ieraksts par daudz. Kā zināms ieraksti mēdz aiziet arī neceļos, kas ir tā sliktākā šīs lietas daļa !!! Lai liktu aizdomāties - kas piemēram notiek ja tiek ierakstīta tava saruna ar banku, kur tu lūdz mainīt pieejas paroli internetbankai utml. !!!
!
!
Mūsdienu pasaulē, kad mūs apdraud terorisms --- JŪS varbūt, mani un mūs diez vai. Ko tie jūs tādu dara, ka viņiem draud? Laikam ko sliktu. Nu tad beidziet!
biedrs
b
Man likās,ka visinteresantākie ir banku pazudušie klienti,kam palikuši parādi.
anonīmais šakālis
a
Oficiāli atļauju zviedru specdienestiem noklausīties manas sarunas, man nav ko slēpt un nekā interesanta tur arī nav! :))
Pičuks
P
Faktiski tas nozīmē to, ka nopietnā līmenī tiek pieļauts, ka ikviens no mums vēlas kādu terorizēt. Nedomāju, ka mūs apdraud terorisms. Tas ir plīvurs un iniciācija vēlmei kontrolēt. tad rodas jautājums: KAS ir tie, kas vēlas kontrolēt citus? Bet - vienkārši - kam pieder šis bizness? Jo sarunas taču tiek pārdotas, kā redzam LV! Cena nav oficiāli zināma, bet sarunas tiek izmantotas. Un? KAM no tā ir labums?
aaaa
a
TAS IR CILVĒKTIESĪBU PĀRKĀPUMS. JAVERŠAS ES TIESĀ
[email protected]
h
Jeņķu NDA ar šo sporta veidu (globālu noklausīšanos) nodarbojas jau gadu desmitiem... Man šķiet, ka satraukties ir vērts vien par to, vai miljardiem nodokļu naudas tiek iztērēts lietderīgi. Jeņķiem pēdējās desmitgadēs ir bijis tik daudz "negaidītu" nepatikšanu, ka par viņu izlūkdienestiem zirgam jāsmejas. Varbūt, ka zviedriem veiksies labāk.
Meteorīts
M
Mele-2 kantorim paveras jaunas radošās iespējas savām brīnišķīgajām reklāmas aktivitātēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas