Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Šadurskis: noņemto piemaksu dēļ deputāti neapmeklēs komisijas sēdes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rian
R
Vous oubliez aussi de citez les films de re9fe9rence ayant inipsre9 Home par exemple:Baraka et la se9rie des koyaniskatsi. Des films sans voix off se contentant de montrer la face du monde.Il y a avais aussi la belle verte. Film frane7ais. qu'on pourrait qualifier de fiction ecologique.Bref l'e9cologie est la depuis bien longtemps C'est juste que maintenant qu'il est quasi trop tard les me9dias et la population s'y inte9ressent enfin se9rieusement.
xcvb
x
negrib tādi šadurski strādāt lai tinās uz labākiem medību laukiem.
Lelle
L
Vai vēl kādā darbā var neiet uz darbu?! Ja neiet uz darbu, tad no tā jāatbrīvo ar pantu....
Ella
E
Bez komentāriem.....................
ups
u
par nepareizu noti no kora ārā!
jumors
j
Re, man arī vārdus no mutes izņēma. Es jau pirms vēlēšanām domāju, ka Šadurskis aizsēdējies, kā veca mēbele, kas vairs pat nedomā, ko runā, gan jau norīs. Arī tēze par komisiju neapmeklēšanu būs no savas pieredzes? Labi vien ir, veidojas variants par 60 deputātiem, būs vieglāk izvēlēties!
vārgais
v
Kārli nenodarbojies ar demagoģiju par sēžu neapmeklēšanu, esi pārāk ilgi aizsēdējies parlamentā, jādod vieta jaunajiem, nerādi dumju piemēru jaunajiem deputātiem. VAI VĒL NEESI IEKRĀJIS NAUDU, KA ŽAGOJIES PAR PIEMAKSU NOŅEMŠANU
niknais
n
Kā Jums nav KAUNA runāt, ka neapmeklēsiet komisijas sēdes. NABADZIŅIEM NAUDAS NAV, PRASIET PABALSTU . LABĀK NOLIECIET SAVU DEPUTĀTA MANDĀTU, būs kas nāk Jūsu vietā, tukša vieta nepaliks.
ivo
i
atskaitīt no algas par komisiju sēžu neapmeklēšanu tāpat kā par plenārsēžu neapmeklēšanu. Dombrava uz lietām vēl skatās kā normāls cilvēks nevis kā Latvijas politiķis, no tā arī rodas problēmas. Olšteins jau ir politiķis - no tādiem arī rodas visas mūsu valsts problēmas.
DD1
D
Neticu savām acīm, to lasot. Cinisms lielāks kā Kalvīša laikā.
Dzintars
D
Intrīgas. par šo nepierādīto baumu Olšteins tiks uz kādas komisijas un paliks resns kā pārejie
Deruks
D
Tā gan būtu rīkojies Olšteins, bet ne VL deputāts Dombrava ! SAaprati, Olštein ?!!! Nemēri pēc savas ollekts !
Dzintars
D
Kapēc vajag komisijas? papildus peļnai? viņiem neintresējas par buģžetu un tikai izpilda norādjumus. viņi ir šit un tādi paliks līdz tam kad visi nosprāgst. .
Deruks
D
Vot divkosis: Savukārt Saeimas deputāts Klāvs Olšteins (pirmo reizi parlamentā) (“Vienotība”) uzskata, ka J. Dombrava kritizē darbu Saeimā tikai tāpēc, ka valdošā koalīcija nav atbalstījusi vairākus nacionālās apvienības priekšlikumus ES PAR VL !!
Vēmieni
V
Mūsu starošiem deputātiem jāpiemaksā lai pildīt savu darbu, savu pienākumu. Vai kādam no viņiem ienācis prāta'ka viņi tur burtiski sēdz Latvijas iedživotāju labā, nevis savu pašu labklājībai?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas