Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Šadurskis par Vienotības vadītāju vēlētos redzēt Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tikai
T
Kuru gan tas interesē,ko grib Šadurskis?
Tas ir saprotams
T
Arī Šadurskis ir pret progresīvā nodokļa ieviešanu,lai ar to netiktu apliktas abas viņa algas! Un cer tkt ievēlēts no Vienotības arī nākamajā Saeimā!
Frenks
F
Blah blah blah. Beidz runāt un dari kaut ko valsts labā
Ministry of Truth
M
Harizmātisks bija Fredijs Merkūrijs. Viņu varēja pamanīt, viņu nevarēja nepamanīt. Pelēkas peles ir spiestas krāsot matus, lai tām kāds vispār pievērstu uzmanību. Precīzāk sakot, viņu matu krāsai.
Politika
P
Tiešām apnīk klausīties uz politiskām muļkībam. Kad valdiība sāks runāt par viņu lānu un izredzes izglābt Latviju no esošās situācijas. Un kad Latvijas iedzīvītājiem apniks skatīties uz mūsu "vadoniem" stāvot ar rokām kabatās, neko nedarot, kamēt Latvija iet postā? .
beta
b
Par harizmām ir daudz mītu un daudz tulkojumu jeb pieņēmumu. Kas ir harizmātisks cilvēks? Tāds, ko visi zinā? Nē, tas ir populārs. Tāds, no kā baidās? Nu nē, tas visdrīzāk ir bandīts... Tāds, ko visi ciena? Diez vai tas ir harizmasnopelns, drīzāk tas liecina par cilvēka viedumu un autoritāti, ko iegūst ar to pašu viedumu. Harizmas jēdziens visbiežāk tiek valkāts nevietā, jo neviens pa īstam nevar nodefinēt, kas tā harizma tāda ir.
Citāts
C
" Kopējā valstij piederošā vērtība uzņēmumos veido LVL 1,93 miljardus. Kopējā aktīvu vērtība, ietverot nekustamo īpašumu un valstij piederošos mežus, sasniedz LVL 4,49 miljardus. " Tas bija citāts no oficiālas informācijas par 2009,gada gala bilanci. Pēc pēdējām ziņām, pašlaik valdības ārējais parāds ir 5 miljardi latu liels,tātad,pārsniedz valsts visu aktīvu kopējo vērtību. Ja salīdzinām valsti ar uzņēmumu,tad šī "uzņēmuma"bankrots ir acīmredzams un nav apstrīdams. Te daži iebildīs,ka LB vēl ir zelts un citu valūtu rezerves. Jā ir gan,bet valūtas rezerves ir aptuveni 3,8 miljardu latu vērtībā,bet zelts to skaitā ir 166 miljonu latu vērtībā. Tikai,lieta tāda,ka valdības ārējie parādi ir tikai viena ceturtā daļa no visiem valsts kopējiem parādiem,ko sastāda valdības,banku sektora,uzņēmēju un iedzīvotāju parādi,kuru kopsumma ir 20 miljardi latu. Tātad valsts valūtas rezervju grozs pieckārtīgi pārsegts ar valsts kopējiem valūtas parādiem. Nu un vēl apkures rēķini par februāri. Cik miljonus vēl pie esošajiem 60 pieskaitīsiet?
Toms Krūzs
T
Harizma varētu palīdzēt izlūgties jaunus aizņēmumus
He he...
H
Var jau būt... he he... ka šim uz vecām bekām arī velk.... he he....
zvirbulēns
z
Jā, palielam varu Jums tikai piekrist! Bet mani vērojumi ir tādi : vislabākās, ģeniālākās aktrises nav tās smukākās, nereti kā reizi ir otrādi! Harizmātiski cilvēki cilvēkiem patīk, akurāt kā vīriešiem patīk sievietes, kurām ir šarms, bet ar labu, vai sliktu te nav nekāda sakara!
zvirbulēns
z
Vecumam te nav nozīme, galvenais, ka jābūt mammai, lacītim vajag mammu! Veca, jauna ne tur tā sāls! MAMMA, jā, kaut daudzi, skatoties šai bildē, gardi smej - o, mamma mija, kā šis laiž! :) Kāda burciņa, tāds vāciņš!
Arnolds
A
Starp "viņaprāt" un citu uzskatiem var būt liela atšķirība!
Ha!
H
Lielākā daļa no tiem, kas iedomājas, ka cilvēkam vajadzīgs kaut kas tāds kā "Vērtību Sistēma", ir dumji un nesaprot, ko runā. - Saka vienu, bet pasaka pavisam ko citu. Un 'harisma' pati par sevi nav nekas labs un arī nekas slikts. Lembergam tā gan ir, bet... Dombrovskim nav, taču...
He he...
H
Varētu tev piekrist.... he he... bet veca šī klukste palikusi, tāpēc vecās pierašas šai var arī nedarboties.... hi hi....
nnn2
n
šodien Latvijas radio jeģinstvas bābietis šadursku kārlis,vēlreiz pierādi'ja,ka jeģinstva ir iedomājušies,ka šiem pieder vara un visiem jādara kā šie grib... slimais kārlis(pa veselu viņu nevaru uzskatīt skatoties viņa izdarības un klausoties viņa runas),tak teica,ka cerams ZZS šodien nāks pie prāta un darīs kā jeģinstva liek....sakarā ar tiem nolādētajiem 50 miljoniem....ar steigu,šī pretiģā jeģinstva jāpadzen Latvijas politiskajā vēsturē,ja gribam vēl glābt Latviju

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas