Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Saeimā jauni deputāti EP ievēlēto Dombrovska, Pabrika un Grigules vietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.............. par to pašu
.
Viņu gan no tā priekš tikai viņam radītā-izdomātā amata lielpilsētu asociācijā uzreiz vajadzēja bīdīt par prezidentu, teiksim sauļošanās vai vēdera iztukšošanas asociācijā, jo rudenī taču viņu neievēlēs.
priekš Andris
p
Principā pareizi, bet Lembergam gan šādi kretuki nav vajadzīgi. No izzadzēju un izlaupītāju rindām gan vajadzētu svītrot Brigmani un Lembergu. Pārējie minētie tik tiešām ir vietā. Par Rozi tā īsti nevaru apgalvot, lai viņam vieglas smiltis! Man gan liekas, ka viņš arī jāsvītro no uzskaitītajiem. Viņš vienkārši bija par mīkstu un par memlīgu.
Andris
A
Beidzi , ,brigmanim bija jau tai pag . gadsimtā firma SIA BRIGMA ,ar daudzām'smagām mašinām --- VĒLREIZ --- Jau tai GADSIMTĀ ,un kad parādijās JL ,tad palēnam APKLUSA ,jā, ZAGA un ZOG visi ,mūsos iesakņojies KRIEVU INTELEKTS ,vēl ŠODIEN !..Nu ZZS ir tā Latviešu partija ,kas ir visus šos GADUS BREMZĒJUSI Latvijas valsts ATTISTĪBU ,kopā ar URLU ŠIZIĶIEM-- SC ....Roze --- Tieši viņa laikā likvidēja CUKURRŪPNIECĪBU ,roze ,ja būtu gudrs ministrs visu varēja NOBREMZĒT -- Tā ,ka CUKURRŪPNIECĪBA uz ZZS pleciem bija neapmierināto PĀRPALIKĀM ,sākot jau ar Latvijas valsts mežiem ,lai nu viņš"" guļ "" ,jo neuzspēja vairāk CŪCĪBU ,,"" fotogrāfijam "" ,par tiem ,lai spriež viņu tuvinieki .....Neaizstāvi lembi ,tas nekas ,ka nav vēl TIESĀTS ,pienāks ,laiks ......
  • 1
  • 1
Andris
A
Tādiem MĒSLIEM ,ka kučinskis tikai ,un vieinīgi tikai var darboties vai nu SC ,vai otrā Latvijas MIZKASTES partijā --- lemberga kabatpartijā---- ZZS .....Nacionāliem un Vienotībai ar tādiem TP MĒSLIEM ,kā kučinskis nu nevajadzētu degradēt savas SLAVU un PARTIJU RINDAS ......Valsts IZZADZĒJI --ekonomiku uz GRUNTS NOLAIDĒJI ------ šķele ,šlesers ,kalvītis brigmanis ,lembis,roze , godmanis untt... IZLAUPITĀJI ----.
Jukums
J
Skatoties uz "mūsu" deputātiem man nevilšus nāk prātā vecā krievu filma "17 pavasara mirkļi", turklāt vienā noteiktā aspektā. Savā laikā at bija diskusija par šo aspektu - nagu maucējs Šellenbergs tika tēlots nevis kā pretīgs radījums, bet gan kā ļoti simpātisks cilvēks. skatoties uz "mūsu" deputātiem arvien biešāk atceros šo aspektu. Jo - viņi jau arī visi tur tādi balti, pūkaini un ļoti, ļoti simpātiski.... Nu - kaut vai svaigākais piemērs - Čigāne vakardienas TV diskusijā par PVN pārtikai....
  • 1
  • 1
Bambaks
B
Manuprāt, Vienotību un NA nevajadzētu bāzt vienā maisā, jo zemiskākus ļautinus par Vienotību neesmu sastapis. Un tava komentāra uzskaitījumā ļoti pietrūkst Dombrovska- viņam vajadzētu būt starp šķēli un šleseru. Pārējais ir puslīdz pareizi, izņemot to, ka latviski parasti saka "miskaste", nevis "mizkaste", jo šis vārds ir ģermānisms, kurš radies no vācu vārda "Mist".
  • 1
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas