Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Valsts prezidentam neizdodas iekustināt nepilsoņu bērnu jautājumu

Saeima Vējoni nesaprata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
laikam jau ar Vējoni Putins bija parunājis...
cenzoriem jāsēž cietumā
c
Piemēram, ja mēs ar sievu esam Latvijas pilsoņi, bet dzīvojam un strādājam Francijā, tad Francijas valdība nevar uzspiest mūsu bērnam Francijas pilsonību. Ja viņš izaudzis vēlēsies kļūt par Francijas pilsoni, tad varēs to darīt, tikai uz Francijas noteikumiem, nevis saviem. Tāpat mēs varam izvēlēties pietiekties Francijas pilsonībai, ja gribam un varam izpildīt Francijas noteikumus, vai nepieteikties un palikt Latvijas pilsoņi, ja negribam kļūt par Francijas pilsoņiem. Kremļa nacisti izmisumā ķeras pie meliem un neesošu ''likumu'' izdomāšanas? Nekas - jūsu meli, kā vienmēr, tiek atmaskoti un sakauti. Pēc cenzūras domām aizliegts viedoklis, publicēts ar DIVDESMIT DEVĪTO, UN MAN JOPROJĀM NEAPNĪK, FAŠISTU NOZIEDZNIEKU BANDA, mēģinājumu. Cenzūra histērijā, iedarbina bēbīšu spēlītes ''Ja pierādīji, ka neesi robots, pierādi vēl trīsreiz'', ''Savienojums ir, bet nav'' , ''Pareiza atbilde ir nepareiza'' un ''Komentārs pievienots, bet nav pievienots,'' Cenzorus cietumā!
nano falls
n
okupanti kopojas ''vairojas'' uz nebēdu .
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
SAEIMA LAIKAM VĒL NEAPJĒDZ KA DEOKUPĀCIJU LATVIJĀ TOMĒR VAJADZĒS ...!
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
nu nevarēs savādāk izgrozīties...
  • 3
  • 0
Saprata. Un kā vēl.
S
Visi taču zina, ka Vējoni amatā ievēlēja ar Saskaņas balsīm. Bet šī partija tā vienkārši savu atbalstu nedāļā. Tas ir jāatstrādā.
Jurijs
J
Katrs bērns piedzima jebkādas valsts teritorijā pasaulē ir automātiski pilsoņa,tiesības kur viņš piedzima.Un ja šīs likumu prasības šeit netiks Latvijā izdarītas šiem bērniem -ne pilsoņiem, (pareizāk to ģimenēm) 2020 gada Latvijai bus jāizmaksā milzīga nauda to uzturēšanai šeit līdz pilngadībai.Prezidents tas zina,bet tiktāl viss tas slēpj.
no kuņģa čūlas Latvijai
n
Neeksistē arī nekāds pienākums izmaksāt Kremļa nacistiem ''milzīgas naudas summas'', bet bezvalstnieks ir normāls statuss, ko nav izdomājusi Latvija 1991, gadā. Fašistiskā cenzūra ieslēdz bēbīšu spēlīti ''Komentārs ir pievienots, bet nav pievienots'' - aizliegtais visdoklis publicēts ar otro mēģinājumu.
  • 2
  • 0
no aknām Latvijai
n
Tāds ''likums'', krievnacist, dabā neeksistē. Katram cilvēkam ir iespēja izvēlēties, būt pilsonim vai nebūt, bet valstij ir tiesības izlemt, kurš šīs valsts teritorijā var kļūt par pilsoni un kādā kārtībā. Automātiski pilsonību piešķir tikai okupanti, piemēram, Berlīnes nacisti 1938. gadā pēc anšlusa piešķīra visiem austriešiem Vācijas pilsonību un nevienam neko nejautāja. Kremļa nacisti izdarīja to pašu 1940. gadā anektētajās Baltijas valstīs un Besarābijā. Gan vienā, gan otrā gadījumā aneksija un piespiedu pilsonības maiņa bija noziegums. Sadursmēs ar faktiem Kremļa nacistu meli vienmēr ātri un bezcerīgi zaudē. Pēc madžiņcenzūras domām aizliegts viedoklis, bet tiks publicēts.
  • 2
  • 0
tev
t
Es arī tevi nesaprotu. Tu un tava kanceleja – tukšums. Par ko saņemat lielu algu un prēmijas?
Uldis
U
Veselais saprāts uzvarēja.
alu laikmets
a
Tumsonība rullē .Un visas pasaules acīs mēs paliekam kompleksaini tumsoņas ar aizbraukušiem savējiem.
Kremļa tumsonim
K
Visās valstīs ir pilsoņi, ārvalstnieki un bezvalstnieki, Kremļa nacist. Bet, ja jau Latvija ir tik briesmīga un tumsonīga, kāpēc tu nepārcelies uz savu laimes zemi Krieviju?
  • 4
  • 0
Saskaņai pirme ievēlēšanas apsolīja
S
un izpildīja.
Cilveks
C
Latvijā dzimušo bērnu vecāku tautība ne vienmēr ir krievu,Latvijā ta par dzīvi ,leiši, igauņi,ukraiņi,vācieši un vēl citās tautības.Kuri vecāku ta arī skaitās nepilsoņiem. Ne vienmēr ir viegli vecuma iemācīties valodu,ta lai spētu strādāt pēc savas profesijas, bet strādāt stipri zemāk algotu darbu arī nav viegli. Cik redzu jaunie krievu cilvēki man labi gan latviešu valodu ,gan krievu valodu.
  • 0
  • 3
Dzimtkunga virstiesības pret vecāki
D
Ja tu piedzimi uz manas zemes, tad tu esi mans! Un viss! Un nekādu ierunu!
Paldies Nacionālajai Apvienībai
P
Prezidenta iniciatīva bija valsts centieni pret vecāku gribu dzīt ķīli starp bērnu un viņa vecākiem. Tas bija nožēlojami!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas