Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Saeimas deputāts Klaužs skaidri neatbild, vai turpinās atbalstīt TP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bandito
b
abi zagli......
jā gan
j
tāda bija TP politika - dod labumus tikai savējiem un tā uzpirkt pašvaldības un tādēļ partiju nomainija ne viens vien pagastvecis; un kurš palīdzēja Līvanos likvidēt stikla fabriku?
maija
m
Tāpēc jau to sauc par mafijas sistēmu, ka naudu dod tikai savējiem, citas pašvaldības lai mirst badā, ar to nu Šķēlem nevajadzētu lepoties, ka ir ieviesta bijusi koruptīva un uz vienas partijas pārstāvjiem vērsta sistēma.
bimbam
b
Pagaidam Latvija vispar vel nav neviena partija, kura butu pelnijusi so nosaukumu, ja nemam par pamatu, ka partijam principa jasastav no biedriem bieza slani un nevis, ka tas ir LV, no paris simtiem, varbut labakaja gadijuma paris 1000 biedriem. Katra partija LV vajadzetu but desmiti un simti 1000 biedru. Tad ari atrisinatos, piem., jautajumi par partiju finansesanu utt!
KLM
K
Jāzep - žetons! Ja Jums vēl būtu brāļi....
LVD
L
Ne jau TP nauda palīdzēja uzcelt Līvānus no gruvešiem! Tā bija valsts nauda, arī ES nauda, kura ar TP "svētību" tika dāļāta saviem atbalstītājiem, neievērojot nekādus demokrātiskas vienlīdzības principus! To vajag atcerēties, lai nevienam šķēlem nešķiet, ka tā ir treknāka par citām..
vēl arī
v
lielā vakcinētāja un šopingotāja Baiba R.
Haris
H
TP savu karjeru un pielūdzējus cēlusi ar pīrāgu. Balsosi par TP, dabūsi kukuli, nebalsosi, nedabūsi. Klauža kunga teiktais to pierāda. Normāli būtu, ja naudu dalītu pēc mērķa nepieciešamības. TP naudu deva pēc deguniem. ========================= Tieši tā. Tieši šīs pieejas kultivēšana ir mūsu valsts lielākā problēma. Ja neskaita etnisko problēmu neatrisināmību..
west
w
Šķēlem par dalīšanu vienreiz arī jāsaņem alga. Vienam pēc definīcijas viņam jāpaliek un, vai jāšaubās, gan paliks arī
mjaa
m
žetons
resnītis
r
Jāzep! Super labs komentārs! Es izsmējos no sirds! paldies par dopingu šai dienai!
xxx
x
Visas partijas kopā Līvānus ir pārvērtušas par gruvešiem. Nosauciet, kas no iepriekšējiem darbīgajiem uzņēmumiem vēl ir palicis? Tikai atmiņas!!! Bet tā jau ir visā valstī, vai tad citādi???
resnītis
r
Sarainis to palīdzību Līvāniem droši vien domā tā kā saka: infrastruktūrai, bet ne ražošanai!!!! Te nu ir tas teiciens par zivi vai maksķēri! acīmredzot Līvāniem iedeva tikai zivi pie tam ar makšķerkātu 10- 20% sev! Gan jau uzcēla arī kādu sporta pili vai sporta laukumu, jo neko citu TP nespēja, kā tikai būvēt no pašvaldības līdzekļiem uzturamas būves, bet ne ražošanas objektus! Nu viereiz tā ballīte ir beigusies!
Kā tad
K
TP savu karjeru un pielūdzējus cēlusi ar pīrāgu. Balsosi par TP, dabūsi kukuli, nebalsosi, nedabūsi. Klauža kunga teiktais to pierāda. Normāli būtu, ja naudu dalītu pēc mērķa nepieciešamības. TP naudu deva pēc deguniem. Varbūt kāds peldēja naudā, kāds palika badā, taisnības princips Šķēlem neeksistē.
vēlētāja
v
Un TP ir jāatceras, ka bez tādiem kā viņš TP nebūtu Saeimā:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas