Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Saeimas priekšsēdētājas amatā ievēlēta Ināra Mūrniece; zināms viss prezidija sastāvs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
che
c
Labi, ka tauta cīnās pret netaisnību?
tNt
t
Nu nu...nevajag kautrēties. Tās nav tavas domas, bet Jēkabpils čigāna, kurš kļuvis par citas pilsētas mēru, domas :-)
karsīfs
k
Nevajag manipulēt ar LR vēlētāju pausto viedokli. Par Āboltiņu varēja balsot tikai Kurzeme Un izejot no tā 58,48% Vienotības vēlēāju nav iebilduši pret Āboltiņas atrašanos Saeimā. Tāpāt kā tieši savu viedokli par to nav pauduši 94,58% no novēlējušiem, kuru balsis ir bijušas derīgas. Un 96,85 no balstiesīgajiem. Nemaz jau nerunāsim par to, cik tas būt LR līmenī
sirsnigais
s
Tā kā Saeimā sēž daļa pretvalstisku elementu, tad šāds pasākums ir atbalstāms?
Erts
E
skatoties rezultātus var pamanīt, ka pat armijā ir nodevēji: paskat, kā balso Latvijas karavīri Cebtrālāfrikā - no 38 četri balso par SC: sv2014.cvk.lv/Result-8
t6yoi
t
Ušakov! Nav ko skraidīt pa saeimu, ej strādā Domē, un veic savus tiešos darba pienākumus. Tev par to rīdzinieki algu maksā. Ja nav laika pildīt savus tiešos pienākumus, tad atkāpies no Rīgas mēra amata!?
Krevs
K
Nojauca man galvu daži labi , nav tur Vjačeslavs. Tas ir labi!!!
Jauki
J
Kā var ticēt Sudrabai? Skatījos raidījumu "DEFAKTO", kur Sudraba skatījās acīs un meloja , ka tā nav viņa , kas gatavojas iekāpt privātajā lidmašīnā.Cik īsā laikā un cik zemu Sudraba ir nokritusi. Kauns.Tiešām kauns.
igors
i
Pilna LATVIJA ir ar šādiem kuiļiem un kuilenēm.Sen bija laiks viņus izdzīt uz viņu mežiem KRIEVIJĀ.Šos meža lopiņus vada viņu LOPISKIE instinkti?
vēroju
v
Seliņš varēja arī ZZS pieņemt vinetu muižnieci ,tai jau arī ,iespējams GRŪTI ar FINANSĒM ......ZZS pieņem visus "" SAVĒJOS -''- valsts izzadzējus .Tā,ka par SC balso NOZOMBĒTIE URLAS ,par ko nav iemesla BRĪNĪTIES ,,pateicoties viņu INFO telpai ,tā par ZZS ,Latviešu tautas NOZOMBĒTĀ DAĻA ,pie kā vainīgi Latviešu ŽURNĀLISTI ,kas NEMĀCA TAUTU ,ar aivi tomsonu PRIEĶŠGALĀ
netipiski
n
Jā, kompānija ne tā labākā. Nevienam nav laba slava. Nu, kā tādus var vēlēt? Jau sākot ar Repši, kas neprata vadīt valsti, Pīku, kas prot tikai runāt un neko nepateikt un nedarīt, "ātro kredītu māti" Fromani, Pūci, kurš arī aizgāja no EM ne ar labāko slavu, caurkritusī Zalpētere, Jaunups, utt. Nē, neticu, ka latvieši atkal uzkāps uz tā paša grābekļa.
laiva
l
Var jau par vērtību izvirzīt arī piederību dienvidamerikai vai antarktīdai, bet Latvija ir tur kur tā ir - austrumeiropā, pa vidu starp rietumeiropu, krieviju un āziju. Kad vienreiz pie teikšanas nāks kāds, kas šo saprot un spēj izmantot sekmīgai valsts attīstībai ? Šitie ģeopolitiskās rietumu piederības īstenotāji mūs tikai stumj dziļāk "rietumu" pakaļā.
??!!!
?
Man arī neviens neko nejautāja, bet es esmu PAR
asais
a
Āboltiņa bija pret Abrenes atdošanu, visvairāk viņa nepatīk saskaņas putina centram. Ko jūs tagad brūkat viņai virsū, grib tādus ušakus kas uzdāvina Latviju?
Valdim
V
Mūsdienu fašistiskās krievijas filiāle Latvijā "Saskaņa" neapmierināta, ka pārdeva tās stratēģiskajiem pretiniekiem - ASV. Tas arī visu izskaidro

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas