Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Saeimas spīkere cer no drošības iestādēm saņemt informāciju par kampaņu finansētājiem un organizētājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Keisha
K
God help me, I put aside a whole atfernoon to figure this out.
Boss
B
Holy shiiznt, this is so cool thank you.
izlūks
i
Solvita, te taču jautājumu nevar būt, to dara - Krievijas ārējās izlūkošanas dienests, Galvenā izlūkošanas pārvalde/ GRU/. Jautājums- kāpēc mūsu SAB guļ - ziemas miegā , kā - lācis.
Lauku vecis
L
Kāpēc jāgaida! Informācijai jābūt momentā , pāris minūšu laikā uz galda! Kāpēc nav tā sagatavota? Kāpēc nav uz galda? Tad ieceļat mani par priekšnieku un tādas vienmēr būs sagatavotas nekavējoties!
Lauku vecis
L
Par vēlu! Džins ir izlaizts no krūkas un ļaunuma spēki plosīs mūs pamatīgi, kamēr netiks no valsts nekavējoties izraidīts Lindermanis, Osipovs, Gapoņenko un interfrontisti.
VārdsAndris
V
Kādas mums drošības iestādes ,aizmirstiet ,,paskatoties uz kazočiņu ,un ieklausoties viņa runā , un tāpat arī ar otru iestādi --drošības policiju ar reiniku priekšgalā,abi āksti tikpat līdzīgi izdarībās kā lembergs .Sagaidīsiet no viņiem ko jēdzīgu ,un atkal aizmirstiet .Pašai latviešu tautai vien galā būs jātiek.Nedzīvojām jau IGAUNĪJĀ ,kur viņiem par savu darbu pēckatra gada jāatskautās.
kampara kriminālu izliekas neredzam
k
Saeimas spīkerei Solvitai Āboltiņai (Vienotība) vajadzētu no drošības iestādēm saņemt informāciju, likt izmeklēt un saukt pie atbildības Kamparu, Olšteinu un Pūci par kriminālajām darbībām ekonomikas ministrijas rīkotajos amatpersonu konkursos
Kur Vienotības atbildes?
K
Joks Kad sabiedrība tiks publicēts viss vienošanās teksts ar SVF un ES? Vai tas ir atkal slepens? Un kas tur rakstīts par visu valsts uzņēmumu prihvatizāciju Vienotības siles papildināšanai? Vai jaunpupītim- Vienotības kasierītim būs atkal krutāka mašinīte un dārgāks bezmaksas vonis? Joks pirms stundas, 2011.12.22 09:08
  • 0
  • 0
antikonstitucionālas cerības
a
Saeimas spīkere nevajadzētu būt īpašām (no citiem deputātiem atšķirīgām) tiesībām saņemt informāciju drošības iestādēm par kampaņu finansētājiem un organizētājiem.
Ne tikai
N
atklāt, bet arī tiesāt. Par to, ka Latvija lems par otru valsts valodu - KRIEVU VALODU ziņo visi krievu TV kanāli un...Euronews!!!! Tiešām apbrīnojami veiksmīga kampaņa par krievu naudu!
Dr.xy
D
To kas organize un finanse pretvalstiskas kampanas ir skaidrs,ari pieradijumus nav sarezgiti iegut.Sakumam pietiek ar to kas pasreiz jau ir pieradits. Un ta ir kremla maratonskreja,un Biskekas urbja sakari un darbiba . Atliek tikai izpildit Latvijas Valsts likumus.Seviski Soda likuma 69.punktu par Valsts nodevibu.
Joks
J
Dēmokrācija Vienotības ābolaines izpratnē! Kas nav ar mums tie ir pret mums (J.V.Staļins.. Fui, Vienotības ābolaine). Joks.
ee.
e
Smieklīgi ir tie jenoti, un pataisa valsti par cirku 21.12.2011. 18:50 Kad Pietiek pirms nedēļas Ronim vaicāja, vai viņam ir bijusi tikšanās ar tā dēvēto Vienotības "kasieri" Edgaru Jaunupu, kuru partijas līdere Solvita Āboltiņa trešdien LTV Panorāmā nodēvēja par vienkāršu "ierindas biedru", satiksmes ministrs to nenoliedza, bet sarunas tēmu raksturoja kā vispārīgu, proti, ka "vilcieniem jābrauc". ------------------------------------ Bet paklausieties! Vai vispār tai Vienotībā kāds var aiziet uz poda paučurāt, lai tam klāt nestāvētu Āboltiņas partijas ierindas biedrs un kasieris Jaunups?
  • 0
  • 0
e.
e
Ai, cik latvisks komentārs! Nekas, ka lindermani ķēza uz galvas, ļaujiet tikai mums savā starpā pakašķēties.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas