Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Sākas uzņēmumu stratēģiskās sacensības S3

Ceturtdien Liepājā tika dots starts kārtējām uzņēmumu stratēģiskajām sacensībām S3, kuras šogad rīko IT kompānija Accenture, kā arī Nords Event Communications un žurnāls Lietišķā Diena/Dienas Bizness. Sacensības notiek jau ceturto gadu, un šogad tajās piedalās ap 20 uzņēmumu.

Ja pērn par S3 „leģendu” ir kļuvuši Latvijas Nokia meklējumi, tad šoreiz tā ir izkļūšana no bedres, kas ir jāpaveic, izpildot dažādus intelektuālus un fiziskus uzdevumus, vienlaikus spējot sadarboties ar konkurentiem.

Starts sacensībām tika dots uz Liepājas viesnīcas Līva jumta, savukārt pirmais uzdevums bija peldlīdzekļa konstruēšana, ar kuru visai komandai kopā ar riteņiem bija jātiek pāri Liepājas kanālam. Kad tas bija paveikts, lietā bija jāliek orientēšanās prasmes, meklējot kontrolpunktus, kas bija iekārtoti dažādās pilsētas vietās. Priekšā komandām ir nakts posms, savukārt jau rīt, plkst. 7 komandas sacensības turpinās.

Uzvarētāji tiks noskaidroti piektdien vakarā. Sekot to norisei jūs varat diena.lv un db.lv, kā arī tviterī – s3sacensibas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas