Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Šāvējs jau ieradies uz kino, agresīvi noskaņots

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Шерлок Холмс
Ш
Дедуктивным методом пришел к заключению, что убийство Николаем Зыковым, обладающим маниакальной психикой, было тщательно продумано и хладнокровно исполнено. Понаблюдаем, сможет ли обвинение это доказать!
Valdis
V
Ko tad no padomju okupantiem un urlām vel var gaidīt?
No malas
N
Nekādā gadījumā neaizstāvu Zikova rīcību, bet rakstā ir arī šadas rindas: ...un tad A.Egle uz brīdi izsitis ēdējam paku no rokas. Kas liecina, kad starp šiem kungiem bija arī fizisks kontakts. Var barukt ar muti, bet ja palid rokas tad otrs arī ir tiesīgs ko darīt. Protams nezinu A.Egles miesasbūvi taču nedomāju kad N.Zikovu kurš katrs var mesties žņaugt! Ieroča lietošana no N.Zikova puses uzskatu kā vājumu. Mana līdzjūtība A.Egles gimenei.
Max
M
Kā reiz viņš "iekrīt" tanī periodā, kad visus ieročus dārziņos apraka, dedzināja un nīdēja. Visas plastmasas katjušas un PVC automātus lauza, lai bērniem nebūtu sliktās ietekmes. Un te nu ir rezultāts. Būtu labāk bērnībā sev no pagales pisķiku izdrāzis un izspēlējies visam mūžam!
A
A
vai tad ja man kaads aizraada par nepiekaajiigu uzvediibu man viņš jaanošauj un tā būs aizsardzība? Cienījamie advokāti patiesībā ir uzskatāmi par pretvalstiskiem elementiem kas pamudina uz nekārtībām un pilsoņu karu.....un par to būtu jāsauc pie atbildības
alberts
a
Kas tev liedz to individuāli turet kabata?Samaksa naudinu un apsardze zibenīgi bus klat ,ja nospiedīsi to POGU>
"***** 12:58 Если логика непонятна, нет смысла для дискуссии" -- Логика должна быть понятна в первую очередь самому оратору. Если он сам точно не знает, что хотел сказать, то тем более его мысль не смогут угадать слушатели. Это азы логики. Понятность изложения дискуссии, это долг оратора, а не его оппонента. Учитесь выражать свою мысль.
rfff
r
muza ieslodzijumu sadam kretinam
*****
*
Если логика непонятна, нет смысла для дискуссии
Не буду придираться к вашим грамматическим ошибкам, однако к логике не могу не придраться. О чем вы хотели сказать и кому? Поясните, пожалуйста, вашу мысль. Это в связи именно с этой статьей о Зыкове? Или вы что-то перепутали?
*****
*
На Африку ровняться не надо, но не следует винить зеркало, коль рыло кривое
В Африке дикости еще больше. Может, тогда уж лучше сразу равняться на Африку?
*****
*
Если корову довести до состояния бешенства, она может дать несколько литров 40° молока. …Это к тому, чтобы подумать о причинах того или иного явления прежде чем кого бы то ни было обвинять в дикости. Ведь в России творится такая же пещерная дикость на всех уровнях общественной жизни
NAV VIENALGA
N
Tu ne ar ko neatshkjiries no taa shaaveeja. Pilns naida un dusmu! Labāk turpini skatīties DVD!
Arturs M
A
Viss tas 9 maijs ir vieni vienīgi šāvienu un cilvēku nogalināšanas svētki,nevis piemiņas diena.Un te nav ko klusēt,pat urlām!!! Viens KRIEVS nogalināja 4 latviešu bērnu tēvu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas