Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

SC gatavo pieteikumu Satversmes tiesai saistībā ar tā dēvēto referendumu likumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
īsta krievnacista seja !
ī
Tāds varēja izskatīties Stūra mājas pagrabu darbonis Staļina laikā. Vajag uzvilkt tikai ādas jaku.
ivars graudums
i
Njemsim atkal piemeeru no Igaunijas. Esmu lasiijis, ka arii tur nav tik viegli pieprasiit referendumu. Prieksh kam tad ir tautas ieveeleeta Saeima? Taas uzdevums tachu ir izlemt, kaa valdiibai jaariikojaas. Un visi referendumi valstij daargi izmaksaa!
impala
i
Vai SC ir jau sagatavojuši smiltiņas Kuzjam un Murim? To vajadzētu darīt n vispirms un bazūnēt presē. Ir dziļš sniegs un pie smiltīm būs grūti piekļūt, tāpēc būs jaķaisa sāls, gluži kā uz Rīgas ielām, lai kustu sniegs bez tīrīšanas!
FAUSTS
F
NESKAITAMI REFERENDUMA ,,,, NE NE NE
JURIS
J
NEDOSI REFERENDUMA PRET PRET SC UN ZZS, !!!! PIEKRIT EIROPAS
nav jau urbanoviča nuda
n
ticis demokrātijā, šiko par svešu naudu
Pitins visus aicina mājup
P
un aicina nezagt. Mūsējie gan neaicina nezagt, neslēpt nozgato naudu ofšoros.Diezin vai no šis zagļu paradīzes kāds dosies majup.Ja nu ieviest TM, varbūt.
K-K
K
... ' .... PADARA TAUTAS NOBALSOSANU PRAKTISKI NEIESPEJAMU ...'. ... Par kuru 'tautu' tiek seit runats .... VAI TO AIZ AUSTRUMU ROBEZAS ??? ... Tai nekad nav bijusas tiesibas uzstadit referendumus, lai gan OKUPEJOT, un atstajot 5. kolonnu Bezabrene, tie vel sevi iedomajas par kadu 'tautu' ! seit aiz savas robezas !!
lai veicas
l
SC! Daudzi latvieši ir par.
AIZSARGS
A
ATJAUNOSIES AIZSARGI - SC SABĀZĪS CIETUMĀ KĀ 5.KOLONU .
  • 2
  • 0
jā gan
j
Jums abiem dīvainīšiem ir zināma taisnība. NA tiešām nespēj nekad izdarīt to, ko SC. lai veicas nevajadzētu sevi uzdot par daudziem latviešiem vai krieviem, bet būt atbildīgam un parakstīties "homo sovjeticus".
  • 4
  • 2
RRR
R
Vismaz izdarīs to, ko nespēj Nacionālā apvienība.
  • 3
  • 8
kkk
k
Jāmeklē, kur tas vectēva šmeisers palicis!
SS
S
Tu vispirms, patrenējies špļaut caur trubiņu.
  • 6
  • 2
y
y
Pareizi darat, un vēl piereizes sagatvojietpietwikumu par valdošāss kliķes virzīto eiro ieviešanu, kuru neatbalsta lielākais vairākums Latvijas iedzīvotāju!!! Pret eiro., par referendumu eiro ieviešanas jautājumā!!!!
Ilgi smiekli
I
SC frakcijas priekšsēdētāja vietnieks Valērijs Agešins skaidro, ka norma par to, ka tautas nobalsošanas ierosināšanai no 2015.gada būs nepieciešama viena desmitā daļa vēlētāju parakstu esot nesamērīga un vienlaikus tā esot pretrunā vairākiem Satversmes pantiem. Latvijas Republikas Satversme 78. Ne mazāk kā vienai desmitai daļai vēlētāju ir tiesība iesniegt Valsts Prezidentam pilnīgi izstrādātu Satversmes grozījumu projektu vai likuma projektu, kuru Prezidents nodod Saeimai. Ja Saeima to nepieņem bez pārgrozījumiem pēc satura, tad tas ir nododams tautas nobalsošanai.
nasca
n
Lai iet viena simtdaļa vēlētāju parakstu un nauda ripos, lai nodrošinātu SC un ZZS rosinātos referendumus par dajebko. Ja nevar savākt pat 1/10 vēlētāju parakstus, nav gandrīz nekādu cerību savākt 2,3-5 reizes vairāk lai referendums notiktu vai tajā izvirzīto iniciatīvu atbalstītu. Cik atceros, jaunais likums paredz, ka paraksti vairs nebūs par maksu jāapstiprina notāram.
  • 7
  • 0
Agejšins
A
gardas idealas vakarinas
Dr.xy
D
SC/ Vienota Launuma Imperijas darboniem,un parejiem pretvalstiskajiem salasnam, ir pienakusi pedeja iespeja izvairities no tiesas sprieduma par Valsts nodevibu,un nekavejoties jaatstaj Latvijas Valsts teritorija.Vienigas drosas vietas,lai izvairitos no tiesas,varetu but Ziemelkoreja un Launuma Imperija.
Zelmai
Z
"nu tādus murgus kā tavējos sen nebiju lasījis... " Pēc rakstītā spriežot, laikam esat tanta ar pautiem?
  • 5
  • 0
zelma
z
nu tādus murgus kā tavējos sen nebiju lasījis,viņiem ir pilnīga taisnība,referendumu parakstu skaits nevar būt lielāks par 10000-20000 parakstu,tads skaits ir ASV štatos kur iedzīvotaju skaits ir 100 reižu lielāks,demokrātija valstī tiek iznīcināta,pilnīgi atbalstu SC šajā jautajumā.
  • 6
  • 16
Arturs M.
A
Vakar jūsu SC vadonis,lielais Urbis runāja par provokācijām,jājautā,kurš tad Latvijā visu šo referendumu epopeju uzsāka,un turpina?! Nav neviena referenduma kur SC nebūtu piedalījies un grāvis Latvijas identitāti un tēlu!
///
/
,kurš tad Latvijā visu šo referendumu epopeju uzsāka -------------------- Vieni no pirmajiem bija VL, tikai tauta viņus pasūtīja uz poda ...
  • 3
  • 7

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas