Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

SC par alkohola pārdošanu arī nakts stundās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sniper'sEye
S
Nu, var jau otrādi. Aizliedziet oficiālo alkoholu, uztaisiet sauso likumu. Kontrabandistiem patiks Latvija vēl vairāk, -- aizies no Latvijas arī Latvijas Balzāms un citi ražotāji, kā akcīzes un cenu celšanas dēļ aizgāja British-Americam Tobacco no Rīgas un Latvijas, 300 bezdarbniekus atstājot sociālajam budžetam mantojumā uz zināmo pusgadu. Var izglābt vēl kādu Parex, nokaut arī citas ražošanas atliekas, un atlikušie policisti ar atlikušajiem robežsargiem varēs par atlikušo budžetu turpināt skraidīt alco un tabakas maisiniekus pa krūmiem tvarstīdami. Gudri būs!
Nu gan
N
Tiešām jocīga sakritība: Krievija vaimanā par nācijas nodzeršanos, te krievvalodīgu partija steidzas Krieviju panākt dzeršanā.
āža kāja
ā
Ko klusē Apinis? Viņa lolojums- alkohola ierobežota lietošana izgāžas? SC grib savējiem vairāk babkas ?
grib nodzirdīt?
g
Pēc SC vēlētāju pieprasījuma....Tak jau viena alkašu partija?
Ej dirst
E
Vācijā, Berlīnē (Eiropa, ne), 24h ir pieejams alko.
monitors
m
Priekšlikums nav viennozīmīgs. Krogiem, točkām un taksometru šoferiem tas būs par skādi, bet patērētājiem dos papildiespējas. Arī jaunas - nakts pārdevēju - darbavietas.
Человек
Ч
И если Кабанов сидит в портале знакомств, он таким образом работает с электоратом.
Человек
Ч
Голос разума.
@
@
SC elektorāts izslāpis, SC bail, ka no krutkas pusei viņējo atmirs pēdējās smadzenes? Nekādā ziņā nepiekrītu. Nodokļiem vajadzētu kokaīnu ieviest.
Человек
Ч
Tipiska krievu filozofija, lai tik tauta apdzerās. Paceļās vēl jautājums -- vai tik Saputrošanas Centrs tīšām negrib novest Latviju postā?
Metro
M
Tāpat jau tirgo, pat visai smalkos restorānos var ar mazāku uzcenojumu dabūt pudeli vīna, vai arī mazos rajonu veikaliņos ar kafejnīcu - iedod atkorķētu pudeli ar plastmasas glāzīti virsū, un stiep mājās laimīgs. Ierobežojumi ir sviests, jācīnās ar točkām, krutkas ražotājiem - tas ir policijas uzdevums, bet pavāji viņiem sanāk. Un neviens nesaprot - kāpēc?
Antons
A
Aizliegums čakarē vienīgi legālos tirgotājus un palielina peļņu mafijai - nelegālā alkohola tirgoņiem. Ierobežojumu atbalstītāji patiesībā atbalsta mafiju.
Antons
A
Aizliegums nevienam nav izdevīgs, jo ne tikai apdraud iedzīvotāju veselību, bet no tā cieš arī legālās produkcijas ražotāji,” aizlieguma atcelšanu pamatojis SC deputāts Valērijs Agešins. xxx Pilnīgi var piekrist, ka tie ierobežojumi ir stulbi. Vācijā jebkurā tankštellē jebkurā diennakts laikā ej un pērc, ko redzi . Un normāli. Mums irzdomā kaut kādus sarežģījumus un paši pēc tam mokās neziņā, ko darīt tālāk.
RUNCIS ,KURU VISI ZIN!!!
R
HALOO SASKANAS KUNGI , VARBUUT BEIDZOT PIEVEERSIE T MUTIITE JUUS AUNI UN NEJEEGAS , JA JUMS NEIET BIZNES , TAS NENOZIIMEE , KA JAATVER NAKTS TIRGOSSANA , KURA NEGLAABS NO TOCCKU PASTAAVEESSANAS UN EKONOMIKAS VIEDOKLA AR . TAD JAU VISAA PASAULEE ALKAHOLU TIRGOTU VEIKALOS CAURU NAKTI . DZIIVS PIEMEERS EIROPA , TUR PAT IR SVEETKU DIENAS , KAD STRAADAA TIKAI NEATLIEKAMAIS PERSONAALS , BET VISS PAAREEJAIS IR CIET , TAI SKAITAA AR VEIKALI , ATŠĶIRIIBAA NO LATVIJAS . TAD KAADS SECINAAJUMS , NEVAJAG TOS ŠNABIISSUS NAKTIII , KAM VAJADZEES , TIEM VIENMEER PIETIKS!!!
Andris
A
Nu ja, Krievijā nav tādu ierobežojumu. Tur visi dzer kā lopi. Jauni laiki, jauni tikumi. Man gan liekas, ka lopu mums tāpat pietiek. Bet ja kādam vajag vairāk, lai dodas uz savu rodinu. Tad nevajadzēs grozīt nekādus likumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas