Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

SC tūkstošiem latu ziedojušais Tolstojs pērn strādājis par naktssargu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gooogle
g
ta jau Zatlers ar savām aploksnēm vēl ir dievs!
gooogle
g
ta jau Zatlers ar savām aploksnēm vēl ir dievs!
Jukums
J
No vienas puses, tiešām šis ziedojums, visticamāk, ir saistīts ar pārkāpumu - vai nu ziedotājam ir nedeklarēti blakusienākumi, vai arī viņš ir fiktīva persona - starpnieks. Bet šāda veidā jau greko visas partijas. Bet no otras puses, starp rindiņām mums liek saprast, ka NAKSTSARGIEM UN CILVĒKIEM AR LĪDZĪGIEM IENAKUMIEM, KĀDI, STARP CITU, IR LIELAKĀ DAĻA IEDZĪVOTAJU, NEKLAJAS NODARBOTIES AR POLITIKU - CEĻŠ UZ TO IR SLĒGTS AR ŠO IENĀKUMU NEATBILSTĪBU LAI SPĒTU IESAISTĪTIES POLITIKĀ UN REĀLI IETEKMĒT SITUĀCIJU VALSTĪ! Dubultā morāle - paši partijnieki faktiski apgalvo: Jūs tikai stāviet pie ratiem, bet mēs visu izlemsim jūsu vietā.... PURVS, KAS SMIRD PA GABALU JAU PĒC DEFINĪCIJAS!
gra-is
g
1. Likums neaizliedz šādai amatpersonai veikt papildu darbus, jo te nav interešu konflikta. 2. Partijas vadībai ir jādomā par partijas kases papildināšanu. 3. Šajā gaidījumā no ētiskās puses pretenzijas varētu būt lielas. 4. Darbojas princips - esi partijā, kura ir pie varas, Tev būs viss un visas iespējas.
krombuls
k
Tukša runa kamēr tautas patrijas un latvijas ceļa atliekas 1,5 miljonus par savu reklāmu nav nomaksājušas. Naktsarga ziedojums tāds nieks uz lielo mahinatoru fona.
Nožēlojamie
N
"krohobori" - nepietiek NEKAD un NEKUR !
Dr.xy
D
Tolstoja "ziedota" nauda ir tikai viena nieciga dala no kopejas summas,kuru sanem pretvalstiska organizacija SC no kremla. Noteikti ir vel loti daudz sadi primitivi kremla naudas "legalizacijas" piemeri, ka si Tolstoja lieta. Jau sen bija jaatmasko,un janodod tiesa kremla organizaciju SC ,par pretvalstisku darbibu un naudas sanemsanu no "tuvejam arzemem",ar merki iznicinat Latvijas Valsts neatkaribu.
oleee
o
klasiskā shēma ar valsts naudas izpumpēšanu vēlēšanu vajadzībām. saliec savējos cilvēkus 7 amotos dažādās padomēs un pēc tam iekasē procentus partijas vajadzībām. Tikai šoreiz SC izmanto bērnudārzus vai nav ciniski?
?
?
Tās padomes maksā % no valsts naudas partijām?
  • 0
  • 0
resnis
r
Kas tur nav saprotams? Saskaņas Centrs tirgo ar deputatu vietām par naudu. Interesanti cik no tā paliek Urbanovičam? Tolstojs tātad vispirms izdarīja iemaksu partijas kasē un atpakaļ dabūjis labi apmaksātus amatus Rīgas Domē. Kas ir šis SC? - J.Urbanoviča kantora korupcijas mašīna Kad krievu presē par SC un it sevišķi par Urbanoviču atklāti sak taisnību Sask.Centra kritiķi, tad tiem momentāni moderatori aizbāž muti. Nevienā Latvijas saitā nav tik nežēlīgās cenzūras kā krievu 'Vesti'
Krievvalodīgie mediji
K
Mēs neko neredzam... lal, la, la...
Eifr
E
Padomju laikā bija tāda prakse - saucās <podsņežņiki>! Nepildīja To darbu par kuru maksāja algu! Padomju laiki turpinās!!!!
ddt
d
Nepāriet? Varbūt vēl trešo reizi par podsnežņikiem pastāstīsi? Vai tomēr ārstu izsaukt?
  • 0
  • 0
Jurks
J
Rukši rukši - ruk ruk ruk :)
Puškins
P
Es strādāju kā sētnieks un mauku mājas pētnieks, bet pagrabs man pilns ar rubļiem. Matracis arī.
hmmm
h
Aleksandr Rodionovic Borodač! Noskatieties šos sižetus par naktsargiem Comedy Club un būs skaidrs, ka būt par naktsargu tas ir stils!
Cūka fermā lamājas
C
Tas, ka kaķim ir kažoks un māk murāt, nenozīmē, ka kaķi nevar cept un ēst...
Kaķis
K
Labi, ka man ir kažoks un māku murāt...
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas