Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

SCP prasa iekšlietu ministra Segliņa demisiju

„Sabiedrība citai politikai” (SCP) pieprasījusi iekšlietu ministra Mareka Segliņa (TP) demisiju. Partija uzskata, ka Vecrīgā ir bijis par maz policistu, jo par iespējamām provokācijām informācija bijusi jau iepriekš. SCP uzskata, ka Iekšlietu ministrija ir rīkojies neprofesionāli. SCP viens no līderiem Aigars Štokenbergs arī atklāj, ka saņēmis īsziņu ar M.Segliņa jautājumu: Vai esi gandarīts? Īsziņu saņēmis arī Artis Pabriks no SCP.

„Ja stundas laikā nevar izdzenāt vandāļus pie Saeimas, tad jājautā, kas tas par iekšlietu ministru, kas nespēj nodrošināt kārtību? Ja žurnālisti ziņo, ka sākumā pie Saeimas nama bijuši tikai daži policisti, vai nav jājautā, kāpēc šāds vandālisms tika pieļauts un kāpēc vandāļi līdz Saeimai tika aizlaisti? Tas, ka provokācijas ir iespējamas, bija zināms jau iepriekš pēc internetā izplatītajiem provokatīvajiem aicinājumiem interneta vidē. Tas viss izskatās pēc apzinātas Iekšlietu ministra rīcības pieļaut šādus nemierus,” demisijas pieprasījumu pamato SCP līdzpriekšsēdētājs A.Štokenbergs.

SCP uzskata, ka šajā gadījumā Iekšlietu ministrija rīkojusies neprofesionāli, kā arī valdības realizētās politikas dēļ policija ir novājināta. Šajā situācijā atbildība ir jāuzņemas Iekšlietu ministram Marekam Segliņam, kam pēc vandālisma pie Saeimas un citur Vecrīgā pieļaušanas ir jāatkāpjas no amata, pauž SCP.

„Man nav arī izprotams, ka nemieru laikā iekšlietu ministrs uz manu mobilo tālruni atsūtīja īsziņu „Vai esi gandarīts? Mareks”. Tas, manuprāt, liecina par galēju Iekšlietu ministra cinismu,” atklāj A.Štokenbergs. Savukārt SCP līdzpriekšsēdētājam Artim Pabrikam no Iekšlietu ministra uz mobilo tālruni pienākusi īsziņa „Tu esi nelietis. Mareks Segliņš.”


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas