Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

SCP: specvienība nedrīkstēja apspiest miermīlīgo akciju Bauskā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxxES
x
Pie velna.. Lieciet taču Rozentāli mierā. Visi te tukši komentētāji, tik to vien māk kā citus ar mēsliem aplikt. Bauskā šis pasākums bija vajadzīgs, un vajag tādus arī vairāk rīkot. Tautai nav jāklusē un pazemīgi jārāpo mūsu tautas kalpu priekšā.. Kalpi ir viņi, tik to pavisam aizmirsuši. Bet pati Rozentāle nav vienīgā vainojamā visā šitajā murgā. Veselības sistēma Latvijā ir novesta līdz kliņķim. Bet ne jau Baiba to izdarīja. Pirms viņas bija daudzi, kas šo sistēmu iznīcināja. Un tagad, lai atkoptos vajag laiku. Viņu vajag atbalstīt, nevis bradāt mēslos. Kaut vai tapēc, ka beodzot par veselības ministri ir kļuvusi ārste un medicīnas profesore, nevis traktoristi vai vetārsti.
marcipāns
m
nevajadzēja? Tak varai viss, kirdik, mazpēja. Nav jau vairs citu ko sūtīt...parastie policisti, vietējie tak neies savus kaimiņus dzenāt, pašiem tak to dakteri vajag, viņu sievām un bērniem...tā ka vsjo, prijehaļi. cauri - un tas ir laikai jautājums. Cilvēki skatīsies un mācīsies. Un izdarīs secinājumus.
Vilks
V
Nē, dita, nav tāpat! Kad Rīgā protestēja pret metro, OMONa nebija.
EsTeRe
E
Vajag ar traktoriem, kā zemniekiem unbraukt pa Bauskas apli. Tas nav aizliegts.. Atbalstu Bausku!
patoss
p
"Laiki mainījušies,tikai paradumi nē. " Nesaki vis. Agrāk par maģistrāles bloķēšanu draudētu 15 gadi cietumā. :)
Dita
D
Nu forši!Otrajā attēlā uz policijas mašīnu stiepj puisi ar visu sunīti.Laikam nekad nebeigšu brīnīties par stulbumu,kas notiek MŪSU Valstī.Laiki mainījušies,tikai paradumi nē.Agrāk bija OMON,tagad Alfa.Vai iedzīvotājiem no tā kāds labums?Jo viss jau palicis tāds pats kā agrāk,tikai nosaukumi mainījušies.Ar ko tad ir labāk, kā PSRS laikos?Esam palikuši vēl beztiesiskāki un nabagāki.Arī dvēseliski.
V
V
Re kā mainījusies leksika- jebkuru, kaut vāju un nelielu protestu pret genocīdu nu jau organizē TP, kur tad krievu tanki un specdienesti palikuši!?
Izlasiet!
I
LATVIJAS AVĪZĒ šodien publicēts M.Libekas raksts "Riskanti dot vēl 45 miljonus veselības nozarei". Tā lūk saimnieko TP - jau sešus gadus. Varu vien piekrist Dombrovskim - caurā mucā ūdeni nelej. Bet par Bauskas gadījumu var būt tikai viena versija - SVF naudu ir iedevis, TP grib gāzt valdību, lai šo naudiņu varētu "apsaimniekot". Tad nu ar naivu cilvēku rociņām to mēģina izdarīt. Ne velti Rozentāle izlikās par beigtu. Kas bija tik svarīgs, ka visas dienas laikā nevarēja aizbraukt līdz Bauskai?
Aldis
A
Tur ministrei bija jābūt! Viņa ir atbildīga par medicīnas graušanu. Tā arī nav nekāda miermīlība un demokrātija, kad satrakots pūlis 4 stundas bloķē starptautisko trasi, kur iet simtiem mašīnu stundā. Turpat blakus ir vecais tirgus laukums, kur uz mītiņu var sanākt vairāki tūkstoši cilvēku.
Sociāldemokrāts
S
Jums ir šautenēm bruņoti sulaiņi. Mums būs bruģakmeņi. Jūsu ir maz. Mūsu ir vairāk. Jums ir siltas migas un drošības krājumi ārzemēs. Mums savā zemē nav kur atkāpties. Mēs ilgi bijām pacietīgi un kūtri. Jūs ilgi bijāt augstprātīgi un pašapmierināti. Mēs vairs negribam tā dzīvot. Jūs nekad nevēlējāties neko mainīt. Vācieties prom! Mēs darīsim paši!
jautājums
j
Un kas notiek Francijā ģenerālstreiku laikā ? Vismaz reizi gadā... Valsts apstājās ,nekursē transports un ir bloķētas ielas... Tā nu tās lietas pasaulē dara.
Vai miermīlīga?
V
miermīlīga akcija ir tā, kas "neiebrauc" citu personu cilvēktiesību lokā. Vienīgais, ko miermīlīgas akcijas laikā drīkst bloķēt, ir valsts amatpersonu transportlīdzekļu pārvietošanās.
Aģents
A
Katrs ķēmojas kā vien var un prot. Tas par politiskajām partijām. Interesanti, jo būtu darījis Štokenberga kungs? Uz līdzenas vietas slimnīcu gājis atjaunot, vai kā? No tiem arī vēl nav neviens prātīgs vārds atskanējis kopš dibināšanas. Tukšzieži.
Vai miermīlīga?
V
Tāda akcija, kura nobloķē ceļu, tādā veidā padarot neiespējamu ieplānoto pārvietošanos citiem sabiedrības locekļiem, nav un nevar būt miermīlīga, jo aizskar citu, pie konkrētās problēmas nekādi nevainojamu personu tiesības.
cēloņi un sekas
c
priecē,ka ievesta kārtība! izskatās,ka jezga sākusies pēc TP saieta, bet varbūt arī cita grupa to izmanto savā labā...,kas ""gatava ātri pārņemt "" varu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

“Kur vēl tālāku cinismu. Tāpēc paraugprāva ir vajadzīga, ja reiz gribam pielikt punktu un lauzt šo monstru – cinismu, visautļautību, nesodāmību, kas visu laiku ir bijusi iespējama. Pie tam sistēma, kurā viens otru atbalsta – viens izdarīs pārkāpumu, bet otra amatpersona nostāsies pozā, lai šo pārkāpumu noslēptu, attaisnotu, ka pārkāpuma nav bijis.”

Valsts Kontroliere Ingūna Sudraba Latvijas radio

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas