Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Segliņš atjaunos Saeimas deputāta mandātu, pārējiem TP ministriem nākotnes plānu vēl neesot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kandženieks
k
Marek, puika, kļūsti par vīru un sāc dzert šņabi nevis sūkt kaut kādus bābu viņķeļus! Moskovskaju iedzēris, ātri sapratīsi, ka, ja esi normāls vecis, tad pie sarainā pedofīla tev nav ko darīt, bet tev jākļūst par neatkarīgo deputātu. Ja nesapratīsi šo vienkāršo aksiomu, tad bēdājies, jo skaidrs, ka pats esi vai nu pedofīls vai gejs.
Acīgais..
A
Pārāk pļāpīgai ROZENTĀLES kundzei jau sen vajadzēja pazust no savas vietas un atgriesties tur no kurienes nākusi ,bet žēl,ka ari SEGLIŅŠ atstās savu postenei , jo tas ir vīrs kurš zina ,ko dara.
bezumnijs
b
ko ar to pedofīlu lai izdara?
skatītājs
s
Marek, nāc pie prāta un beidz strēbt tos skābuļus vienreiz! Tava blice spēli ir padirsusi, un visi iet prom uz savām kibarām. Ko tu vēl Saeimā vakardienu meklē? Dabūsi no sarainā ar žagariem pa stilbiem, tad tikai nāksi pie poņas?
IncParaac
I
TP tēvs Šķēle, PP tēvs Šlesers rādīja Jūrmalgeitā, kā lietas bīdīt un vēlēšanās caur Cimdaru saņem lielāko balsu birumu. Turklāt par TP televīzijā, Radio1 - smadzenes skalo zinātnieki, aktieri uc Mozgi ... - Streipisti mīlinās Vērmaņdārzā - PP/Ļeģajevieši bars pareizi nikni pretējā pusē aiz žoga, jo TO - neļaut = svarīgāk par valsts nozagšanu. - Valsts amatos TēPisti dala mūsu naudu izpriecām, dāvanu kartēm, Z.Tiltiem, G.Pilīm, B. Slimnīcām, Koncerzālēm. - Drošībnieku Gulbi izmet no poličauto, izvelk no Daugavas, bet ministrs Gudman' - zin' :"Pats izlēca!Vaškeviču/Valsti spridzina!Skauž Vilkastes bizness!" Segliņ! Kur biji? Kampējplānu mūžīgo pildīji?
bratans
b
Vai tad sedliniex nebij pedofīls?
pavasaris
p
Ne dod Die's Latvju zemei sitadus ministrus un politikus!
Vuarzazi
V
Rozentāle (TP): Konkurss ir sacensība, lai būtu konkurence. Viens pretendents, NAV konkurss/sacensība, ja NAV konkurence, tad nevar būt likumīgs līgums.
pamuļķais
p
Pajatājiens:Vai ""tautas partijas"'Statūtos ir iekļauts punkts,kurā deklarēts:... "'nacionālās un ekonomiskās krīzes apstākļos PAMEST SAVU TAUTU LIKTEŅA VARĀ"'un darboties saskaņā ar ""vadoņa "'iegribām kļūstot par viņa ""kabatas partiju""?
Valdis
V
Seglin kungs! neaizej prom dusmigs, tikai aizej prom!
Valdis
V
Zel ka visi Tpiesi nevar aiziez prom ar cienu.
apj
a
Pec GRUUTA darba varees atkal atpuusties saeimaa. Un nekadas atbildibas- tikai politiskaa. Super dziive!!!!!!
nelabais
n
1) A, bet Ministru prezidents var anulēt BALINĀTĀS tp pe-žas sev sataisīto izdevīgo iepirkumu / darījumu ... 2) NĪKULI tp segliņu, kurš tikai ar 3. piegājienu tik spēja nokārtot advokāta ekšus vajadzētu ar sū-koku patriekt no visām iespējamām vadošiem amatiem ... NEPATĪKAMI pat atcerēties, ka tāds tp DAUNIS 2 x bija gan Iekšlietu ministrs un nu arī Tieslietu ministrs! 3) Rezumējot, tp - kā teiktu viņu galvenais vecais pauts šķēle - bija savācis savā tp komandā lielākos KRETĪNUS!!!
ssd
s
...blondā fūrija dzīvos no pēdējā konkursa par medicīnas transportu,čurka maksās dāsnus atkatus...
Liva
L
Māris Riekstiņš ir vissakarīgākais TP biedrs un pagaidām labākais ārlietu ministrs, kāds bijis. Par pārējiem gan neviens īpaši nebēdās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas