Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Segliņš: prezidenta ārkārtas valdības sēdi ministri vērtē kā māžošanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Jums par to Šleseri/Lesčinski ir tik milzīga taisnība,ka man līdz rītam garīgais uzlabojies! Viņš varētu būt ietekmīgākais bandīts starp skūtgalvjiem ar zelta ķēdēm,NE VAIRĀK! Ja viņš būtu ietekmīgākais, tad netupētu RD kā izplūkāts petuhs otrajās laktās,viņa t.s. partija nebūtu viena no pēdejām reitingu sarakstā.Tikai kādam pielīmējoties Lesčinskis ir ticis amatos. VIENS VIŅŠ IR NULLE !!!
Bulgakovs
B
Tp uzķīlē prezidentu, lai tagad par viņu ņirgtu...
>15.31
&
tu taču vēl neesi sācis maksāt, 20 gadu laikā, oranžais spekulant
nemaksāsim nodokļus
n
tieslietu ministrija ir nekavējoties jāklapē ciet, tur viss darbs notiek formāli, neko nerisina pēc būtības, Tauta nemaksājam nodokļus, lai uzturētu šo sapuvušo un bezjēdzīgo liekēžu armiju,
PFŪU
P
pATS JAU NEESI LABĀKS, TAIKAI TUKŠA MULDĒŠANA UN VISS.
DD1
D
Lielaa meeraa Seglinjam taisniiba: "Pārrunājot gandrīz ar visiem valdības kolēģiem, šīs sēdes vērtējums ir, ka tā ir bijusi māžošanās, tas ir bijis teātris un ka pēc būtības jautājumi šajā sēdē nav lemti, debates nav bijušas atklātas, bet vairāk tādas kā publiskas uzstāšanās, kam ir pamaz jēgas. Vairāk tāds kā šovs,"
bezjēdzīgās diskusijas
b
Labs - ---------------------------------------------- ------------------------- Jaatziimee, ka esi viens no tiem. Pulkstenis nav jaauzstaadaa, driizaak visai sabiedriibai ir jaasamaksaa reekjins par savu neapdomiibu, ka deva varu tiem, kuri alkatiibas un vienkaarshi mulkjiibas deelj pieljaava kljuudas, kas ilgterminjaa muus noveda tur kur esam. ----------------------------------------------------- --------------------- Forši - māja nav jādzēš. Ir jānoskaidro vainīgais un jāsamaksā (pie tam visiem) rēķins. Tipiskā dienistu un jēlistu loģika.
gm
g
"Tāpat pārējie Latvijas iedzīvotāji kamēr cepās savā starpā par kārtējām Segliņa, Circenes, Repšes, Rimašēvica, Kalviša, Šlesera un Co bezvērtīgajām idejām varētu mierīgi skatīties, kā māja turpina degt, bet tās iedzīvotāji savā starpā skaidro attiecības." ---------------------------------------------- ------------------------- Jaatziimee, ka esi viens no tiem. Pulkstenis nav jaauzstaadaa, driizaak visai sabiedriibai ir jaasamaksaa reekjins par savu neapdomiibu, ka deva varu tiem, kuri alkatiibas un vienkaarshi mulkjiibas deelj pieljaava kljuudas, kas ilgterminjaa muus noveda tur kur esam.
antoniem
a
Vai kādi tevi visi paštaisni un gudri kā vienmēr. Es ieteiktu saimas un valdības mājās uzstādīt lielus elektroniskus tablo, kuros visu laiku parādās par cik palielinās bezdarbieku skaits Latvijā katru minūti un par cik palielinās aizvērto uzņēmumu skaits katru minūti. Šos pulksteņus varētu redzēt arī visi Latvijas iedzīvotāji. Un tā visu laiku, kad tēpisti un jēlisti startē ar savām kārtējām gudrībām, pulkstenis tikai tikšķ un rāda kā ekonomika un cilvēki grimst. Tāpat pārējie Latvijas iedzīvotāji kamēr cepās savā starpā par kārtējām Segliņa, Circenes, Repšes, Rimašēvica, Kalviša, Šlesera un Co bezvērtīgajām idejām varētu mierīgi skatīties, kā māja turpina degt, bet tās iedzīvotāji savā starpā skaidro attiecības.
Šampēteris
Š
... tieši tā. Tāpēc Segliņš un Zalāns saprata, ka šoreiz labāk nerādīties tautai.
Tā nu tas ir...
T
Segliņš jau labu laiku nav iekšlietu ministrs.
Grunte
G
Nepārtraukti šobrīd māžojās TP un nav saprotams , kādēļ partija izvēlējusies tik nesimpātiskus un netalantīgus priekšstāvjus kā Segliņš, Zālāns un Muižniece.Taisni auksti drebuļi pārņem viņos klausoties un skatoties.Bet tiem ,kas domā ,ka pareizi sastādīts valstī ietekmīgāko cilēku saraksts ar Šleseru pirmajā voietā , lai nedomā ,ka noticēsim . Var jau nopirkt to pirmo vietu, bet tajā pastāvēt un to pārstāvēt tikļoti tukšs un neizglītots cilvēks vienkārši nespēj, lai cik biezs maks , lai cik liela nekaunība arī nebūtu.
gm
g
Protams tas bija publikai domaats pasaakums. Tomeer jaaspeej noveerteet, ka pamata doma bija - sniegt sabiedriibai, tautai vairaak informaacijas, izpratnes par valstii notiekosho tieshi no prezidenta, premjera un ministriem. Par Seglinju te ir jaasaka ljoti skaidri - pieredzeejusham politikjim ir jaaspeej noveerteet situaacija un maaceet atrast pareizos vaardu. Arii ieveerot zinaamu pieklaajiibu, ko no vinja sagaida veeleetaaji. Sapraatiigs politikjis buutu pateicis pavisam vienkaarshi - pirmais meegjinaajums nebija visai veikls, bet kopumaa taa bija lieliska iespeeja, ka ministri var pa tiesho izstaastiit cilveekiem kas un kaa notiek. Segljinjsh kaarteejo reizi palaida garaam izdeviibu buut korektam. Ar pashcnienju pret prezidentu, pasha partijas ministriem un galu galaa - pats pret sevi.
Ivars
I
Latviešu tautas lielākā pēdējo laiku traģēdija ir tā, ka ar savu nespējīgo (noziedzīgo?) izglītības sistēmu ir izaudzinājjusi tādu paaudzi, kuras pārstāvji nav spējīgi vadīt valsti tā vienkāršā iemesla dēļ, ka tiem nav nekāda intelektuālā potenciāla. Diemžēl, latviieši paši sev ir izrakuši kapu, kur smiltis ber šlipsots segliņšleserepše un tiem līdzīgie. Tā nu tas ir...
Karamba
K
Protams,Marek.. nopietni ir tikai tad, kad piezvana Andris ar instrukcijām kādu kombināciju izstrādāt aizkulisēs....Pārējais viss,sabiedrību ieskaitot- māžošanās un traucēklis.. :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas