Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Serģis nekandidēs vēlēšanās, viņam citi plāni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
?!
?
Kad NORMĀLS cilvēks iet politikā STULBAIS latvietis až APČURĀJAS... Tad KAM būtu būtu jāiet LATVIJAS politikā? Vai tikai šleseram, šķēlem un viņiem līdzīgiem vajadzētu būt Latvijas politikā? vai tomēr vajadzētu atbalstīt tieši normālu cilvēku iešanu Latvijas politikā? protams, ir svarīgi no KĀDAS partijas kandidē uz vēlēšanām 10.saeimā...
Re!
R
Necelsim jau peminekli:tik nevainīgs jau Serģis nemaz nav, jo tomēr bija sapinies ar šiem cilvēkiem, un nezinām iemeslu, kas lika manīt viņa nodomus.
Sirmais
S
Cienījams sportists,cienījams cilvēks.Cilvēks kam rūp ģimene, tātad arī Latvija.Pasaules čempions nevar būt pakalpiņš dažiem nēģēļiem.Tauta mīl un ciena Kristera Serģa lielo darbu savas Latvijas labā,politiķis Serģis, ŗīkļu rāvēju partijā, nav vajadzīgs Latvijai kādreiz bija godājami mākslinieki R. Pauls I. Kalniņš A.Kantāne,O.Dreģe Tagad kļuvuši par apsmiekliem un tenku objektiem.
AndrisR
A
Vienotības preses sekretāre Gunda Reire Dienai atzina, ka Vienotība var vienoties par sadarbību vēlēšanās tikai ar partiju, nevis individuāliem kandidātiem. - Kārtējie meli, jo Atis Lejiņš ir LSDSP biedrs kurš kandidē Edinstvas listē.
Kažis
K
Cienu kā sportistu, tagad arī kā cilvēku. PLL - slīcēju bars, ķeras pie jebkura salmiņa. Aizmuguriski ieliekot sarakstā - absurds.
Nu gan!
N
Krister, malacis, cepuri nost! Neļauj visādiem jampampiņiem ar sevi manipulēt! Gan jau vēl līdīs virsū, solīdami visādus labumus, bet tu turies. Savu cieņu nedrīkst zaudēt!
filozofs
f
sportists politikaa , patiesiibaa ir idiotisma un alkatiibas paziime , iipaši ielienot partiju iipašmieku partijaas , ja buutu sportistu partija neko neteiktu , bet to luudzu peec naakošajaam veeleešanaam , jo peedeejaa partija pirms veeleešanaam vienaadiņ buus vajadziiga...
Vija - Lelle
V
Serģis nobijās no sabiedrības negatīvās attieksmes! Ko līda tajā barā?
Lelle
L
Kretīni dabūja kurvīti...Tur jābū galīgi prātu izkūkojušam, lai sasietos ar tiem zagļiem.Šodiem LNT par iznīcināto zvejniecību šie murgoja, bet Ēķim prātā tikai viena doma:tikšu pie varas, varbūt izmukšu no cietuma.
Čiko
Č
Nu paldies!Vismaz viens kārtīgs un normāli domājošs cilvēks.Mums jau visādu Ščerbatihu ir pa pilnam.
Saskaņa
S
Atvērta Ventspils Saskaņas interneta vietne! Par mums raksta daudz, bieži – nepatiesību! Tagad uzticamu un nesagrozītu informāciju par mūsu dzīvi, darbu, iniciatīvām, veiksmēm un grūtībām Jūs varēsit gūt nepastarpināti interneta vietnē:
Dīzels
D
Kristers var lauzt roku, var lauzt kāju bet galvu vel nav salauzis lai tajā grupējumā iestātos. Tur vieta ir tādiem kā G. Ulmaņiem.
esence
e
Tu tiešām esi gavs deputāta amatam- ne lasīt māki, ne saprast izlasīto :DDDDDDD, bet gudri d..st gribās :DDDD
Vaska- Jeska
V
Vai tad pie mums ta nenotiek?!
:)
:
malacis Serģis!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas