Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Sestdien notiks partijas Jaunais laiks kopsapulce

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Populists
P
Vai šai vienotībai "OBŠČAKS" (zagļu kase) arī būs? Un galvenais... kurš finansē ? ? ? Vai arī tiek plānoti jauni likumi, līdzīgi kā auto izmantošanā, lai vecie zagļi jaunā valdībā varētu izdzīvot ? Vai Dombrovskis un Repše jau uzrakstījuši priekšvēlēšanu solījumu par nodokļiem ? Vai Kristovskim var ticēt, ka viņš vēlreiz (6 reizi) mainīsies uz vēl labāku partiju ? :)
.Vienotības JAUNPUPIEM
.
Internetā atrodams sludinājums, kurā sieviete vārdā Līga no Jēkabpils rajona par 15 000 latu grib pārdot savus iekšējos orgānus. . Paldies, ĻAUNAIS LAIKS, par to, ka jūs atbrīvojat valsti no cilvēkiem/priekš ārzemniekiem/ Kurš nevar aizbraukt prom,tas ,lai pabarotu bērnus, ir spiesta pārdot savus iekšējos orgānus
Oskars
O
SAZAGUŠIES un tagad LIKVIDĒSIES,,,,,,,KAUNS........
J.Biotops
J
Neizrediģēts protokols: 1.Visi zog, visi laupa. 2.Kur mūsu daļa?
Vienoties pret
V
Vajadzētu vienoties pret valsts izzagšanu. TP, LPP, ZZS un TB gadiem ilgi būdami pie varas izzaga valsti, atstājot valsts kasē tikai parādzīmes.
Jaa!!!
J
Kaa naudu nemaaceja teereet ekonomikai,taa nemaak arii shodien.Vieniigi prot konsolideet!"Konsolideet" "mazinaat" vietaa lieto taapeec,lai domaa,ka baigi inteligents un lai cilveeki nesaprastu.Agraak dariija veikalos taa,ka labai precei pielika klaat taadu,ko nepirka.Kad domaaju par vienotiibu,jaadomaa par dziesmu "Triis viitushas rozes un tavs foto...(Sarmiites foto)
dereks
d
vaot , tur lai paprasa, cik ilgi ministriene tielēsies par dienesta auto izmantošanu personīgajiem mērķiem !!
Ko nu?
K
Gandrīz puse - 45% - Latvijas iedzīvotāju ir pārliecināti, ka Latvijā no Starptautiskā Valūtas fonda saņemto aizņēmumu, drīzāk, tērē nelietderīgi, - liecina tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūras "TNS Latvia" veiktais pētījums. 37% aptaujāto uzskata, ka Latvija šo aizdevumu tērē pilnīgi nelietderīgi.
Ak, tāda ir tā Vienotība
A
Valdība vakar apstiprināja cenrādi dienesta automašīnu izmantotājiem, pēc kura braukāšana starp darbavietu un mājām būs lētāka nekā sabiedriskā transporta izmantošana, šodien raksta laikraksts "Neatkarīgā". 22,70 lati (IIN + darba devēja un darba ņēmēja sociālās apdrošināšanas iemaksa), ja gūtais labums ir 40 lati; Salīdzinoši - mēnešbiļete braucienam tikai trolejbusā Rīgā vienam cilvēkam izmaksā Ls 29.10, ja nākas izmantot divus transporta līdzekļus, piemēram, autobusu un trolejbusu, tad biļetes cena attiecīgi ir Ls 35.60. Valsts amatpersonām ir legalizētas tiesības lietot sabiedrībai piederošas mantas. Turklāt braukāšana ērtā un prestižā automašīnā ir lētāka nekā pārvietošanās sabiedriskajā autotransportā. Jāpiezīmē, ka minētais nodoklis ir piesaistīts iedzīvotāju ienākumu nodoklim (IIN), kam līdzās ir arī sociālais nodoklis. Tādējādi sanāk, ka amatpersonas, kas izmanto dienesta auto, saņems arī lielāku pensiju.
bimba
b
hehehe! Gals paredzams. jēlie un pispisti uz vienu roku metās daugavā no vanšu tilta. Nu ir akcija! Paķer līdzi arī Ēlerti. Jūms tā liekas goda zīme pie krūtīm, bet realitātē pastaigājot pa ielām to vien dzirdu, ka Ēlertes ļaunums ir neizmerojams. Ņemat vien šo un noslīkstat! Tad miers būs.
He he...
H
Ak, dzerīt arī šodien pamodies... Kā tad uz pohām - gurķītis neprasās... vai vakar labi apmazgāji JL trekno izgājienu par 22 Ls mēnesī kruto Audi izmantot savām vajadzībām ar degvielu un šoferi? Tev tak tajā JL vieni nabagi savākušies , kuri saņem vairākus tūkstošus latu algu mēnesī, bet nevar samaksāt par savas D. vizināšanu... kaut kāds ārprāts... laikam atkal ziedojumi jāvāc JL minnistrīšu izdzīvošanai...
Ak, tāda ir tā Vienotība
A
Nu tak nemūžam Vienotība par to nerunās, jo visi gali ūdenī, lai gan atceros, ka 90. gados šī lieta tika sākta izmeklēt, bet naudiņa darīja savu un lieta nogrima. bet interesanti būtu to lietiņu pacelt, tāpat kā Jūrmalas kriminālo Puķu ielas lietu, kuras izbeigšanu lobēja JL abolaines kundze būdama tieslietu ministre.
dzeris
d
TP jaunieši atkal spamo, strādā ci;lvēki, bet, gals jums klāt tik un tā, ar jūsu 3% reitingu un "milzu " intelektu, ko jūs te demonstrējiet. Ne pa velti daži jau pāriet pie Šlesera. Bret, JL var tikai novēlēt veiksmi, ja jau izdomājat apvienoties, kaut arī, es par šā soļa pareizību neesmu pārliecināts.
Jānis D.
J
Man, kā Jaunā laika atbalstītājam, jau no Repšes paziņojuma par iešanu politikā ir neskaidra tikai viena lieta, kā cilvēki, kas atšķēlās (iemesls laikam bija pārlieku lielā aizsēdēšanās opozīcijā un Kalnietes un Āboltiņas kundzes nesaskaņas) var tagad atkal iet zem viena lietussarga un deklarēt sev nosaukumu Vienotība. Jaunais laiks ir pietiekami spēcīgi un personības ir, ko izlikt pa reģioniem. Kāpēc ir jāiet zem viena saraksta, ja zināms, ka PiSam zūd atbalsts sabiedrībā? Kāpēc ir jāiet zem viena saraksta, ja zināms, ka PiSa līderi Rīgas domē nestrādā? Kāpēc ir jāiet zem viena saraksta, ja S.Ēlerte sevi jau pierādījusi kā ultra liberālu klaji atbalstot praidus, geju laulības un citas konservatīvai partijai kā JL nepieņemamas lietas? Es neesmu JL biedrs, bet esmu izmisis par šādu JL soli. Ja līdz šim stāvēju un kritu par JL, tad tagad nezinu, vai varēšu tādus atbalstīt. Žēl. Vismaz viena balss vēlēšanās ar šādām kampaņām ir pazaudēta.
He he...
H
Veco dupšu tejāteris turpinās, jo tauta ir plika un basa, tāpēc DĀMAS UN kungi uz skatuves grozās, lai kāds viņu resnĀS PAKAĻAS IEKĀROTU!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas