Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Sevi važās iekalušos protestētājus pie Brīvības pieminekļa policija nesodīs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
galvas dakteris
g
Buutu jautri paskatiities uz tevi, lielaas mutes varoni, normaalaa pilsonju karaa pret 1905. gada izlaiduma zaldaatu :D Tu vienkaarsi nokristu celjos vai arii censtos bucot vinjam zaabakus? Jautaajums, sajaa valstii veel ir likums vai tagad jau driikst nesodiiti aicinaat uz masu nekaartiibaam?
galvas dakteris
g
No kjeedes notruukusa padomju cilveeka pirmaa paziime - blauj, bet pats nejeedz ko blauj. Zeel, ka celojumi laikaa ir neiespeejami,, sitos paargudreljus vareetu aizsuutiit uz verdziibas iekaartu un lai saliidzina, un nebljaustaas vairs kaa idioti. Pie viena arii uzlabotu fizisko formu un nodziitu liekos taukus SIA Ateenu ruudas raktuves, un varbuut saaktu kaut ko sajeegt.
xB
x
tapec jau latvija ta zagsana ir iespejama ka cilveki saprot ka tiek apzagti bet nekadi nespej saprast ka vinus apzog. piemeram ta pati nelaimiga biblioteka kas izmaksa ne vairak ka 20 miljonus latu bet valsts samaksas 80 miljonus latu, tatad kads iebazis kabata 60 miljonus musu naudu, musu nodoklu maksataju naudu, ja cilveki saorganizetos un bloketu celtniecibas vietu, nelautu iebraukt un izbraukt transportam un beigu beigas paralizetu celtniecibu tad tas jau butu liela tautas uzvara. un tadu tautas kustibu varetu turpinat paralizet sportam teretos miljardus laika kad pensionari dzivo pusbada, un ta talak, piemerus var minet daudzus. bet butu labi ja tauta saktu analizet ka tad ta nauda tiek zagta un ka to apstadinat nevis pieprasit Repse atdod piradzinu vai piekedet sevi pie pieminekla.
xB
x
Bet ko tad vini prasija? stulbums. mainit valsts iekartu, cil stulbi, taja vieta lai pieprasitu apstadinat bibliotekas celtniecibu kas izmaksa 20 miljonus bet valsts samaksas 80 miljonus un kads to naudu iebazis kabata. butu pieprasijusi sos 80 miljonus izmaksat pensionariem butu lielaks labums. Pie reizes varetu palugt no pensionaru pensijam nesponsoret ,,lielo,, sportu un vel ietaupitu kadus miljardus ko varetu pensionariem palielinat pensijas. Pirms sak protestet velams izvirzit konkretas prasibas nevis kadas utopiskas tezes.
Vergs
V
Lai kritizētu kādu citu ,vispirms izvērtēt vajag pašam sevi.Gan ideja ,gan mērķis bija labi ,tikai atsaucība ir pilnīga 0. Sīkāku rezumē var izlasīt arhīvā TVnet rakstā,nobeigumā no pašiem pirmavotiem.Cīņai par taisnību var būt dažādas metodes bet svarīgākais ir saņemties un piecelt savu pēcpusi no dīvāna lai sāktu ko darīt.
Tāuntā
T
Labojums-: "...palutināt bērnus ar baltmaizi ar sviesta izstrādājumu".
Tāuntā
T
Tātad, cik pēc nodokļiem saņem "uz rokas" vidējais darba ņēmējs Latvijā: IIN 26% Sociālais nodoklis 34% (šai gadījumā mušas ar kotletēm skaitīsim kopā, jo ir vienalga, ko maksā darba devējs un ko darba ņēmējs, kukulītis, vienalga cik liels, kopā tik un tā nav lielāks par 100%) = jau 60% nodokļos. Aizejam uz veikalu, un pērkot da jebko, nomaksājam kā PVNu vēl 21% no atlikušajiem 40%. (Tas būs vēl 8,4% no atlikušajiem 40%, pieskaitām tos pie 60%, dabūjam 68,4% no nopelnītā aizejam nodokļos) tas ir pie noteikuma, ja jūs nepērkat kādu ekskluzīvu akcizētu preci kā šņabi, cigaretes vai pasarg Dievs, kafiju, CD vai degvielu). Tātad uz rokas paliek 31,6% no nopelnītā, no kā jānomaksā vēl tikai daži niecīgi nodokļi (mājokļa, zemes, automobiļa ceļa nodoklis, TA utt.), kā arī nomaksājam īri, elektrību un komunālos, OCTA, un par atlikumu tad jau bez kompleksiem varam uzdzīvot pa pilnu klapi... (piem., varam palutināt bērnus ar baltmaizi ar sviestu).
Krauze
K
Ja cilvēks jūtas kā vergs - ir viens labs variants - iesaistīties BDSM kustībā. Šodien Līvānos notika pikets pret budžetu - viena no demonstrētājām pieprasīja valdībai :) atvērt visas Līvānos agrāk darbojošās rūpnīcas. :)))
pamela
p
Kapēc cepuri nost,PAR KO? Tad jau labāk KEPKU ala Iļjičs un uz prieklšu --uz 1917.gadu!Kurā valstī vēl ir tik demoralizejoša visatļautības "DEMOKRĀTIJA",kas robežojas ar БЕЗПРЕДЕЛ?Tas ir smalki izstrādāts scenārijs,lai demonstrētu cik bezspēcīgi ir latviešu politiķi!Latvijai tiek piespēlēts scenārijs "STIPRĀS ROKAS" nepieciešamībai. MAN ļooti žēl,ka latvieši paši to nesaprot un sevi grūž uz tanku bučošanu. Drīz,ļooti drīz pienāks laiks ,kad visi par to atbildēs!
Arturs M
A
Cepuri nost šiem cilvēkiem,kuriem tam pietiek drosmes un nekaunības!
Revolucionars
R
Strādniek, uzmanies! Neapzīmē savu brāļus – tos, kurus viņi sauc par zagļiem, slepkavām, prostitūtām, revolucionāriem un recidīvistiem. Nelamā viņus, negāz dubļus pār viņiem, aiztaupi viņiem nāvējošu triecienu. Vai tad tu neredzi, ka karavīrs tevi iedrošina, tiesnesis aicina liecināt, boss tev uzsmaida, mācītājs uzmundrina, un policists par tevi sajūsminās? “Godīgs un atklāts pilsoņu karš ir labāks par puvušu mieru” M.Bakuņins
malaci!
m
vairak tadu protestetaju, tad varbut kas mainisies. Un visdazadakajas formas!
Balagānovs
B
un kas tad ar viņiem buutu jaadara? vergs atziist savu staavokli , pats sevi paardevis zviedru bankaam , lai vazaajaas važaas sakalts... nu un?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas