Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Sievietei ar šaujamieroci piedraud atņemt telefonu, bet policija pat nefiksē cietušās vārdu

Valentīndienas pēcpusdienā, kad Inese ar vīru un bērniem pastaigājusies pa parku un brīdi no ģimenes bijusi nostāk, viņai klāt pienākuši divi pusaudži un, piedraudot ar pistolei līdzīgu priekšmetu, likuši atdot telefonu. Telefons sievietei atņemts netika, vēlāk arī ieradās policija, taču, tā kā abi jaunieši jau bija devušies prom, aizbrauca arī policija, pat nenoskaidrojot cietušās personību, otrdien vēsta laikraksts Diena.

"Pienāca divi padsmitgadnieki ar tukšām, stiklainām acīm un jautāja, vai neesmu atradusi viņu nozaudēto telefonu. Teicu, ka nē," stāstījusi Inese, kura spriež, ka abi bijuši narkotiku lietotāji. Tad viens no jauniešiem esot izvilcis pistolei līdzīgu priekšmetu un piedraudējis sievietei, pieprasot atdot telefonu. Sievietei izdevies izsaukt policiju, savukārt jaunieši devušies prom.

Policija tikai noskaidrojusi abu zēnu pazīmes un pat nepajautāja sievietes vārdu. Latgales priekšpilsētas iecirkņa priekšnieks Vladimirs Stoļarovs Dienai apstiprinājis, ka izsaukums 14.februārī ap plkst.16.00 uz Lauku un Pērnavas ielas stūri ir bijis. Policijas darbinieki izbraukuši, aprunājušies ar cietušo sievieti, piefiksējuši viņas mobilā telefona numuru, noskaidrojuši uzbrucēju pazīmes un devušies meklēt abus pusaudžus. Meklējumi gan nav vainagojušies panākumiem, tādēļ pieņemts lēmumus nesākt kriminālprocesu.

Jau pēc policijas ekipāžas aizbraukšanas pie Ineses pienākuši vēl divi zēni, kuri redzējuši notikušo un pastāstījuši, ka uzbrucēji mācās Juglas 4.internātskolā. Šo informāciju policija sola pārbaudīt.

Visu Anitas Āboliņas rakstu un amatpersonu komentārus par cīņu pret narkomāniem lasiet otrdienas Dienā vai sadaļā Šodien laikrakstā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas