Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Šīns: Lēmumiem par koalīciju jābūt vērstiem uz tautsaimniecības attīstību

Lēmumiem par koalīciju jābūt tādiem, lai ekonomika un tautsaimniecība atgūtu spēku, un diez vai to veicinātu Nacionālā apvienība Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK kā trešais spēks, portālam Diena.lv norādīja Latvijas Nekustamo īpašumu darījumu asociācijas prezidents Edgars Šīns.

"Mana mēraukla ir vienkārša – dotajā brīdī valstij ir svarīgi, lai ekonomika un tautsaimniecība atgūst spēku. Un arī politiķu un lēmumiem par koalīciju jābūt tādiem, kas valsti veidotu konkurētspējīgu cīņā par ārvalstu investīcijām," savu redzējumu skaidroja E.Šīns.

Viņaprāt, vadoties no šī apsvēruma, "diez vai mūsu konkurētspēju palielina radikālu deputātu atrašanās valdībā", ar to domājot Nacionālās apvienības pārstāvjus.

"Ja vien politiķi varētu vienoties par tautsaimniecības attīstību, valsts maksātspējas uzlabošanu, darba vietām, es aicinātu veidot tādu valdību, kas investoru acīs – vai Austrumu, vai Rietumu – valsti darītu pievilcīgu. Būtu labi, ja mūsu iekšējais pastāvīgais konflikts tam netraucētu," uzskata E.Šīns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas