Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Šķēle apstiprina oligarhu sarunas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TV
T
Kā visi tie mērgļi ir piegiezušies. Tērētu sakampto naudiņu un būtu tirgotājiem kāds labums, bet tagad piesmirdina gaisu.
Silvija
S
Pateicos Domburam! Negaidīti augsts intervijas kvalitātes līmenis. Tauta visā krāšņumā ieraudzija savu viltus "glābēju", karalis izrādījas pliks! Beigās Šķēle sabraukta ezīša izskatā spēja tikai vārgi šļupstēt.
nopietni
n
Glābēji no kuriem jāglābjās.
džeki joko
d
Kā dalīsim Latviju?
Kuiļu Žanis
K
Ja 3A ir oligarhi, tad Atis Salkteris ir pirmais latvju astronauts un finanšu ģēnijs! Beidziet taču šiem pielīst un apzīmēt piederošus tādai cilvēku grupai, no kuras viņi ir daudzu gaismas gadu attāluma, un patiesībā ir punduri!
Lelle
L
zinu jau zinu...nāks gaismā visi iepriekšējos gados kretīnu vārītie sūdi un gāzīsies pār pašu galvām... Es tos muļķus jau gadiem centos te brīdināt, ka Finks nebija muļķis un zināja ko runā, bet šie tikai par mani ņirgājās...tagad kā apsviluši skraida viens pie otra varas pārņemšanas plānus kaļot un nesaprot, ka viņu laiks ir iztecējis kā smiltis caur pirkstiem...un to sarausto mantu arī nekādīgi neizdosies noturēt. Kā nāk, tā aiziet...
un>Lellei
u
un ko es teicu?! man vēl neticēja! pagaidiet, spēle tikai uzņem apgriezienus! ;)
Lelle
L
Domburs to kretīnu šodien paša $ūdos iestampāja...
Cunami
C
trakākais, ka tagad radusies sajūta, ka Šķēle samaksājis Domburam, lai uztaisītu lielisku priekšvēlēšanu kampaņu. nahaļavu protams. Jeb Domburam vienkārši ir jāiet pensijā :(((
K-K
K
... Ja, kolektivi mekle patversmi pec nakosam velesanam - tas ir drosu advokatu kadru nakosam tiesam !!!
j
Interesanti, ka pirms 5 minūtēm no Dienas portāla tika izņemts raksts par Kas notiek Latvijā ar Šķēli. Kā tad tā? Tas, lai nevarētu komentus rakstīt?
un vēl
u
paskatījos nepilnu stundu Domburšovu.Tas ir vāks! TP glābējs un nācijas sirdsapziņa izrādās tukša muca.Pat ne muca,bet tāds toverītis.Nekā,nekādu priekšlikumu,vien vāvuļošana par devalvāciju.Baisa aina.
Lelle
L
Tev žetons! Man patika! Precīzi trāpīts!
Par Andri
P
Andris Šķēle nav īstais politiķis, kas vajadzīgs Latvijai. Šis vīrs ar saviem privatizētajiem un tālāk pārdotajiem valsts īpašumiem kā biznesmenis ir nulle pat Austrumeiropas kontekstā. Viņš netiktu arī Bulgārijas un Albānijas uzņēmēju topos. Vai parunāsim par Rietumu biznesa kontekstu? Gaidīsim jaunu, radošu uzņēmēju paaudzi Latvijā.
Lelle
L
Tā nu gan ir sensācija! Beidzot tiek oficiāli paziņots kas valda šajā "demokrātiskajā" muļķu zemē! Izrādās, ka mafija "AAA" jeb A kubā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas