Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Šķēle: Cilvēki nav pelnījuši tik daudz rūgtuma; TP: pensionāriem pēc lauleņa nāves jāsaņem puse viņa pensijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zuzannatruba
z
sasodīts, cik klajš POPULISMS. es tiešām ļoti, ļoti, ļoti ceru, ka cilvēkiem tomēr piemīt kaut kādas kritiskās domāšanas iezīmes, un viņi uz šitā neuzķersies :/
ssd
s
...tikai degradēti idioti rudenī balsos par šādiem solijumiem.......
Mjā ...
M
Klausos jauno reklāmas kampaņu "Tautas kustība" - "Par labu Latviju!" (šķiet, atkal Stendzenieks aiz tām tautiskajām un patriotiskajām frāzēm stāv...) Un redzu, kā šo "Tautas kustību" sev pa priekšu, aizslēpušies aiz tautiskajiem un it kā nacionāli mobilizējošajiem saukļiem, bīda Šlesers un Šķēle. Lai vēlēšanās atkal aptītu ap pirkstu vēlētājus (sevī smīkņājot "Tie muļķi, uzķeroties uz jaunā āķa, atkal par mums nobalsos. Mēs esam un būsim vareni! Latviešu vēlētāju viegli apčakarēt"). Šoreiz AŠ to iecerējuši paveikt, maskējoties ar it kā jaunu tautas kustību, ar it kā labu Latviju. ir izlemts - mērķis attaisno līdzekļus. Noķēra vēlētājus vienreiz ar zemeni putukrējumā, otrreiz - ar bāreņiem, kas pamesti uz ielas. Trešo reizi viss tiek likts uz kārts - palīdzēsim viens otram (jeb īstenībā pavisam citādi: visai tautai - palīdzēt Šleseram un Šķēlem atkal būt pie varas un kārtot lietas sev un savējiem par labu) ...
nu nu nu
n
kas ta nu? kāds no šķēles radiem karoti taisās nolikt? tad, kad kikiriki bērni dzima, tad vajadzēja lielus bērnu pabalstus, tagad pensiju tam, kas otru pāŗdzīvojis vai pats šķēle jau gatavojas? nodrošina kiki riči un bērniņiem nākotni?
KLM
K
Kaut šie 2 kretīni vienkārši dienas laikā nomirtu!!!!! ............................................... ............................................................ ........... Jā, tiešām no tukšu solījumu caurejas ir reāla iespēja nomirt vēl ātrāk....Bet būtu žēl - izpaliktu bezmaksas cirka izrādes visos Latvijas novados, aš jums teikšu...
Niks
N
Nu.. irsēji, riebjas šis viņu populisms. Atceramies, ko darīja Šķele ar pensionāriem un penisjām, kad bija premjers. Ja stulbās lauku tantes atkal uzķersies uz 'vīišķo" valdžzinājumu un tukšu muldēšanu, tad posts visat Latvijas tautai. Kaut šie 2 kretīni vienkārši dienas laikā nomirtu!!!!!
Šampēteris
Š
Latvijas cilvēki nav pelnījuši... ~~~~~~~~~~~~~~~~ Tie, kas ar neatlaidību balso par TP, ir gan godam pelnījuši KĀ LEMSIET - TĀ BŪS !
ANDRIS RIKA
A
Puse jums , puse man ! Manuprat godigi ! Neaizmirstiet ka abas puses ir vienadas ... es nemsu lielako pusi ...
Vientulais vilks
V
Uzliekat uz aka vismaz bananu,tauta vairs nav tik mulka ,ka keras uz plika aka.
cony
c
Kāpēc lielie darbu darītāji un solītāji tieši jau šodien izvairās no valsts vadīšanas darba,bet redz viniem izdevīgāk braukāt apkārt un mulsināt,krāpt cilvēkus,kad citi saeimā ievēlētie jau šodien sakārto valsti un gūst panākumus.Shķēle un Shlesers ir īsti mutes bajāri ar muti Rīgā ar darbiem aizkrāsnē.
talka
t
Shķēli ,Shleseru un viņu partijas nevajag Saeimai,ir daudz citas progresīvākas ,kompetentākas un atbildīgākas partijas un to līderi. To rāda pašreizējā Ministru kabineta un valdības vadītāja darbs un atbildība savas tautas priekša un neizvairīšanās no nepateicīgiem bet vajadzīgiem lēmumiem.Nav jēgas balsot par Saskaņu,kuri glorificē vairāk Krievijas intereses un nirgājās par Latvijas tautas interesēm un kultūru
Goga
G
Interesanti būtu papētīt kurš pieņēma likumu par pensiju 'fondu līmeņiem un atļāva valsts pensiju fonda naudu izsaimniekot privātajām bankām.Vai tik tas nebija Andris Šķēle.Tieši Šķēles TP un Šlesera PPLC pārskaitīja valsts naudu Kargina bankai ,kas izraisīja valsts krīzi un pensiju samazināšanu.Un kā būs ar tiem pensionāriem kam nav laulātā drauga?Nu reti pastulbs vīrelis.
anna
a
Tagad tik sāksies pensionāru "masēšana"- lai atdod savas balsis un dvēseles par šiem glancētajiem Latvijas pārdevējiem..
^
^
es vienmēr esmu sapratusi, ka daudziem citi vainīgi pie paša savārītā. Taču tagad liekas, ka par traku, it kā AŠ2 būtu ar varu spieduši iekrist parādos. Sāciet vēl vainot, ka viņu dēļ vēders neiziet, vai sieva-vīrs krāpj, bet bērni nepateicīgi pametuši. Būtībā jūs sarūpējiet šiem vīriem pakalpojumu, jo līdz izvēles dienai tas vēja rādītājs pagriezīsies par labu noķengātajiem.
sudrabs
s
Mākoņtēv,Andri Šķēle,ko Tu tur murgo,pats savāriji šo putru,pēc tam vel liki Godmanim kopā ar Aināriņu no Babtistu baznīcas glābt Kargina un Krasovicka "'PAREX'' banku,un tagad Tu tēlo svēto.Tu domā Mākoņtēv,ka daudzi Tev tic? Nav vairs tie laiki,kad Tu,Kalv'tis,Ārgalis un viņiem līdzīgie zaga pa labi un pa kreisi.Varu palēnām pārņem jaunā paaudze,un Tu Mākoņtēv ar saviem murgiem par leiputriju vari lēnām aiziet vēstures mēslainē.Tikai Tu diemžēl ar savām izdarībām šai jaunajai paaudzei esi sagādājis papildus rūpes-bet viņiem jau pie Taviem miljoniem klāt netikt.Tos Tu esi labi noslēpis ārzonas bankās cienījamais Andri Šķēle.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas