Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Šķēle strupi izvairās atbildēt par tikšanos ar Lembergu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists.
T
Lielo Andri un maizes tēvu nevar ignorēt.Tādēļ jau šamējais sūta visus šos driķeļus uz mājiņu 00,jo zin kad šie tā pat pie šamējā līmēsies klāt lai izdabūtu kādu lielāku medus burku. Un līdz vēlēšanām ir tālu un Lielais Andris ir taupīgs,un medus burciņu izsniegs tikai tiem ko uzskatīs par sevis cienīgiem,bet pārējiem liela piga no Andra dravas kur TP bites rosās.
kazlens kas skaitija lidz 10
k
“Kāpnēs - nē. Es taču jums teicu, kāpnēs - nē.” teica vecmeita.. UPS!
tādi esam
t
Tad jau arī Dienai vajag viņu ignorēt. Šķēle iedomājies, ka ir kaut kādas augstākas kārtas, jo kopā ar citiem negrib diskutēt TV, negrib runāt trepēs pat ar smukām žurnālistēm
Andris.
A
Netracini ,tavs šķele izzaga valsti likumīgi ,viņa partija nebremzēja svešas naudas daļīšanu uz nebēdu untt ,bet tagad rocies pa dubļiem .Ja godīgi ,šie gadi ir normāli domājošiem ---izaugsmes gadi.Tu gaidīji ,tev kāds pienesīs .vilciens aizgājis .JA gribēsi un ja esi nobriedis darbam ---atradīsi .,nežēlojies.ārzemēs vieglāk nebūs.
aksels
a
Viņš rok vēl dziļāku bedri savai dzīvo miroņu bandai!
Andris.
A
Sausmas ,tu esi tikpat garīgi slims ,kā tie krievi ,kas MAMIKINA pārraidē par pievienošanos krievijai.nobalsoja .AK ŠAUSMAS .NEALAIMĪGIE VECĀKI .
KLM
K
Ja Jūsu komentārā ir vārds - ''piecgadēm'' - tad nekādi komentāri nav vajadzīgi...(piecgadi - trijos gados! Mieram miers! )
JL:Gods kalpot SVF !
J
JAUNĀ LAIKA kontā ir tikai nedarbu liste: Dombrovskrepsis iznīcina,visas darbavietas ,kur tik pieskaras šie: atņem darbu, atņem iztikas līdzekļus, padzen Latvijas iedzīvotājus no savas Dzimtenes atņem iespēju dzīvot savā valstī , dara tikai to ,ko JLDombrovskim liek sveši kungi BET ,VISLIELĀKAIS GRĒKS ir tas ,ka JL nevis gādā par ražošanas attīstību/kā Šķēle/ bet gan iznīcina ražošnu ,atstājot brīvu nišu svešzemju ražojumiem ,svešu zemju noziedznieku izmitināšanai,valsti iedzen mūžīgos parādos vairākās paaudzēs un pārdod Latviju verdzībā....... Upucis 16:49 03.Feb. Kad pienāks vēlēšnas nebūs pat to pīrādziņu , ko uz škīvja likt, visi būs noēsti kridīt. Aizņemties, aizņemties, aizņemties, pēc tam refinansēt pārkrditēt un atkal aizņemties.... - kam par godu un kā labā? kas atmaksās ? No kā atmaksās ? Un ko darīs simtiem tūkstošu bezdarbnieku ? Kur ir valdības optimizācijas un konsolidācijas plāni, ekonomikas attīstības plāns , pa gadiem , piecgadēm, desmitgadēm ?
stulbums
s
Es arī sievai nestāstu kad braukšu pie čoma polšu dzert. Sanervozējas pirms laika un labuma nekāda.
mjuller
m
Pa kādienm tik koridoriem Andrim nu jāvazājas.
Laimis
L
Vienīgie līderi, kas mums ir, lai čaļi satiekās un papļāpā.
es
e
ŠItā viņš tālu netiks. Žurnālisti vienkārši viņu iznīcinās.
naivais
n
vīrs reāli sasprindzis -tāds grafiks. man priekšlikums- mēdijiem 2 nedēļas neko neinformēt par politiku. Stulbi, bet nojauta, ka psihologīskais stāvoklis valstī krietni uzlabosies.
Zilite
Z
Protams. Tuuliitpat. Citaadi piemirsiisies, kaa tas jaadara !!!!:)
xxxxx
x
Lato lapsa apgalvoja kad šķēle ir vienīgais cilvēks kurš spētu valsti izvest no krīzes, šajā cilvēkā ieklausās daudzi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas