Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Šķēle: Vienotībai politiska piedāvājuma nav, tā glābjas konkurentu apsaukāšanā

Tautas partijas līderis Andris Šķēle uzskata, ka sestdien nodibinātā partiju apvienība Vienotība “savu vadoņu ierastajā manierē spēj tikai glābties politisko konkurentu apsaukāšanā”, tā viņš laikrakstam Diena vērtēja Vienotības, kurā apvienojies _Jaunais laiks, Pilsoniskā savienība un Sabiedrība citai politikai, _ietekmi.

A.Šķēle arī pieļāva, ka tiek slēpti daudzi nepopulāri lēmumi, kas būs jāpieņem saistībā ar nākamā gada budžeta samazinājumu.“Jāsecina, ka apstākļos, kad vienota politiska piedāvājuma_ Vienotībai_ nav, tā savu vadoņu ierastajā manierē spēj tikai glābties politisko konkurentu apsaukāšanā, iespējams, cenšoties slēpt gan sagatavotos nodokļu palielinājumus, piemēram, paaugstinot PVN likmi medikamentiem, avīzēm, grāmatām, siltumam un pat malkai, gan kārtējos pensiju likuma grozījumus, kas kopumā turpinās pazemināt cilvēku dzīves līmeni, vairos bezdarbu un stimulēs aizbraukšanu no Latvijas,” viņš sacīja avīzei.

Savukārt Saskaņas centra līderis Jānis Urbanovičs Vienotību uztver kā eventuālos partnerus, lai gan pati Vienotība saucot viņus par ienaidniekiem. “Mums vajadzētu meklēt saskares punktus, jo, manuprāt, arī tur ir krievu biznesa atbalsts,” teica J.Urbanovičs. 

Lasiet vairāk par Vienotības dibināšanu Dienā vai meklējiet rakstu portāla sadaļā Šodien laikrakstā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas