Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Skolēnu dziesmusvētku dalībnieki uz „Likteņdārzu” var vest laukakmeņus

Skolēni, kas no laukiem brauks uz X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem jūlija sākumā ir aicināti sagādāt 20 - 30 cm diametra apaļus pelēka granīta akmeņus. Tie tiks izmantoti memoriālā dārza amfiteātrim. Pelēkie laukakmeņi saskaņā ar projekta autora  Šunmjo Masuno vīziju simbolizēs Sirmo saulrietu.

10. jūnijā pirmie savus akmeņus pelēkā akmens krāvumam atveda Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku dalībnieki. Svētku rīkotāji – Valsts izglītības satura centrs – nāca ar savu iniciatīvu iesaistīt svētku dalībniekus „Likteņdārza” tapšanā un, braucot uz svētkiem Rīgā, ievest savu akmeni „Likteņdārza” amfiteātrim. Akmeņi pagaidām tiks novietoti „Likteņdārzā” norādītā vietā pie autostāvvietas. Informācija par katru ziedoto akmeni – kas, kad akmeni un no kurienes atvedis, kam šis ziedojums ir veltīts - sadarbībā ar SIA “Metrum” tiks atspoguļots projekta mājas lapā - www.liktendarzs.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas