Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Šlesera koku izciršanu ST esot par sīku, bet tiesā var sūdzēties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Patriots
P
Deformējot zemi tur priedes var iznīkt un Šleseram likums nav svarīgs un viņs cirtis tās priedes tas jāaptur. Kaut ar tiesu.
galaxy
g
TIKAI 10 simtgadīgas priedes! kas tad tas priekš kampējcūkām - buldozeriem
lux
l
Cik man zināms, Orhūzas Konvenciju neviens nav atcēlis.
Liva
L
Tieši paspēja nomainīt :)
Liva
L
Virsrakstā rakstīts, ka tiesā nevar sūdzēties, bet otrajā teikumā - melns uz balta, ka var. Tā mēs tagad ziņas rakstam?
mazais lauksaimnieks
m
Kādreiz Šlesera īpašuma vietā bija pionieru nometne,pēc tam kempings ar vasaras mājiņām uz stabveida pamatiem.90.gados Šleseru pāris tur sāka organizēt 3x3 nometnes bērniem,kuras drīz pārtrauca,aizbildinoties,ka mājiņas esot vecas un tās apdraud bērnu dzīvību.Nepieciešams investēt lielus līdzekļus,lai nodrošinātu nometnes darbību,bet to varot darīt tikai tad,ja īpašums tiekot privatizēts.Savulaik šī ziņa tika plaši aprakstīta presē.Nu ir redzams,kas no tā iznācis.Tā ir iztirgota arī pārējā piekraste(vismaz Kurzemes jūrmala).Ejot pa liedagu,rodas sajūta,ka atrodies koncentrācijas nometnes teritorijā-kāpās nepārtraukta žogu rinda ,aiz tiem nikni suņi un dažviet apsardze.Jāiet kilometriem,lai izietu uz ceļa.Apbrīnoju cilvēkus,kas jūtas labi ,dzīvojot šādos cietokšņos.
saša
s
Ainārs var spīdoši nolikt pie vietas visus nekonstruktīvos kritiķus,pasūtot un realizējot ekoprojektu savai būvei,kuras gabarītos esošās priedes saglabā,ar elastomēra ekouzmavām izlaižot cauri starpstāvu pārsegumiem un jumtam ,kā interjera elementu. Projekta autoram un pasūtītājam-realizētājam- pasaules slava! Bēdīgāk,ja šo bezmaksas ideju nozags un realizēs citi ārpus Latvijas!
Buba
B
Ja tiešām milzīgā , VIENNOZĪMĪGĀ sabiedrības rezonanse ir "par sīku", vai tas attiecināms arī uz valsts pamatprincipu " Viens likums, viena patiesība VISIEM"?
diskobumba
d
Mīkstais!!! Tas nav jautājums par pāris kokiem! Tas ir jautājums par satversmi, vai visi ir vienlīdzīgi!!!
Dr.Šņukurs
D
Ha ha, suņi rej, bet karavāna iet tālāk!
Higgins
H
a ko Jūs no Kūtra gribat?..politisks ieliktenis ..kas kā čuska lien no maisa ārā tikai tad kad faķīrs uzstabulē...
Higgins
H
kāpēc tas mudaks nevar nopirkt vietu kur nav jācērt koki????..200 gadīgas kāpu priedes upurēt dēl viena neizglītota lumpeņa, kam acu zīlīšu vietā ir $ zīmes ir noziegums..jāraksta visām eiropas tiesām, greenpeace dajebkam..šitas ir jāaptur..
aņuks
a
Dievs izveidoja cilvēku no māliem, priekš šlesera nepietika, viņu Dievs izveidoja no sūdiem
bimbam
b
“Man ļoti patīk, ka vienmēr piesauc Satversmes tiesu kā lāpītāju dažādām kļūdām vai cilvēku neapmierinātībai, bet Satversmes tiesa ir veidota vienam mērķim – mēs izskatām strīdus par dokumentiem, kas attiecas uz visiem Latvijas iedzīvotājiem. Nevar pārveidot Satversmes tiesu par dažādu sīko lietu skatīšanas tiesu.” ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------ Ja jau kadam tiek dotas sadas tiesibas, tad tadas jadod ari citiem, un lidz ar to si lieta attiecas uz visiem, vai ne, Kutra kungs!?
maks
m
bet cik var spiesties juuraa iekshaa! vai tieshaam truukst vietas, koki traucee?... sadziivo ar dabu, noveertee to kas tur aug. kapaa liidzi nepanemsi savu apbuuves gabalu, bet kaadu priedes deeli gan.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas