Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Šlesers drīkstēs izcirst kokus mājai kāpu aizsargjoslā Jūrmalā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nita
n
pec shi raksta var redzet kada ir dazu cilveku visatlautiba.ja butu parasts cilveks dabutu maksat sodu par domu vien izcirst kokus bet valdiba var darit ka vinai patik.nekauniba un citu lidzciveku apsmieshana.
ja kas
j
piedodiet, ja atkārtojos, bet tas ir tik precīzi Vējš augstākās priedes nolauza, Kas kāpās pie jūrmalas stāvēja - Pēc tālēm tās skatieniem gribēja sniegt, Ne slēpties tās spēja, ne muguru liekt: ”Tu lauzi mūs, naidīgā pretvara, - Vēl cīņa pret tevi nav nobeigta. Vēl ilgās pēc tāles dveš pēdējais vaids, Ik zarā pret varu šņāc nerimstošs naids!...” Un augstākās priedes pēc lūzuma Par kuģiem no ūdeņiem iznira, - Pret vētru lepni cilājās krūts, Pret vētru cīņa no jauna dūc: ” Brāz bangas tu, naidīgā pretvara, - Mēs tāles sniegsim, kur laimība. Tu vari mūs šķelt, tu vari mūs lauzt, - Mēs sniegsim tāles, kur saule aust!...”
ha......ha....
h
,,vēejjoni..es arī cirtīšu savas priedes!!! gatavojam lēemuumu
lepratorijs
l
šlesers - kurš tad cits!
!
!
Tu šodien tā raksti, it kā tev rautu no galvas ārā iemīļoto priedi. Kas ir - vecums nenāk viens?
teātris
t
Kam mums tik daudz ministru? Vējonis tikai zaļo teātri spēlē,viss iepriekš sarunāts.
zaķis
z
Nu re visi zvēri ir vienādi, bet daži vienādāki par citiem!
DD1
D
Šlesers ir paraadiijis videejo pirkstu visiem. Vai tieshaam veel pietiks vientieshu, kas balsos par vinju veeleeshanaas?!
Bizīte
B
Mjā!!!Ko tu valsts varai padarīsi,roka roku mazgā un visas tīras....Nu nav mums nekāda krīze,ja valdībai jārisina Aināriņa mājas lietas,tad jau nekā svarīgāka nav...
X
X
Varu brīdināt no tādas atpūtas vietas Krimalnieki Tūjas tuvumā. Tur ir tāds frukts (acīmredzot īpašnieks), kurš mēģina mašīnām, kuras ir atstātas ne viņa īpašumā un viņš nav izspiedis no katra paredzētos Ls 2, izskrūvēt ventīļus vai ko tamlīdzīgu sariebt.
mala
m
šeit nav runa par priedēm.tev nepatīk Šlesers.(man arī),bet par kokiem tiek maksāta atjaunošanas nauda.par to var iestādīt 2x vairāk koku! reizēm tie zaļie nodarbojas tikai ar sevis popularizēšanu un izspiešanu!krīt krāgā tikai privātajiem! tajā pašā laikā valsts vai pašvaldības īpašumi ir miskastes,bet piketi nenotiek!
Reņģēdājs
R
Latvijā jūra tiek taupīta,īpaši no latviešiem un no viņu bērniem.Pabraucot pa Tallinas šoseju visur zīmes,kuras aizliedz iebraukt.Ja arī kādā celiņā var iesprukt,tad kilometru no jūras atkal aizliegumi.Neviens Vējonis nav padomājis kā vienkāršam cilvēkam no citiem Latvijas rajoniem braucot pa ceļu būtu zīme,lūdzu iebrauc,atpūties,te tev būs stāvlaukums,bufete,kaut vai koka celiņš lai tiktu pie ūdens,ja tā jāsargā kaut kādi biotopi.Cilvēki būtu valstī jāsargā!Aizbrauciet uz Somiju,uz Ālandu salām,cilvēki dzīvo kopā ar dabu,piecdesmit metrus no jūras,koki izzāģēti tik,cik prasa mājvieta,viss skaisti sakopts.bet šeit pat pie Gaujas daudzviet nevar piebraukt,redz nacionālais parks,arī šlagbaumi,līdz upei trīssimt metru,mašīnu nav kur nolikt,izņemot kādas divas vietas uz desmit kilometriem.un zīmes,zīmes,skaidrs ka ar aizliegumiem!Koki sakrituši krustu šķērsu,redz tas barojot mežu...Nu gan jau drīz ieradīsies jaunie saimnieki no ārzemēm,kuriem mēs par saviem parādiem atdosim i jūru,ikāpas i priedes,tad arī Vējonītis varēs saņemt pateicību par labi nosargāto saimnieku mantu!
Andrejs
A
Pilnīgi iespējams, ka nekādu ļaunumu kāpām Šlesera veidotā privātmāja nenodarīs, un ir vienalga- vai neļaut tur nocirst nevienu, vai atļaut nocirst visus 76 kokus. Galvenā nelaime ir cita. Ja, teiksim, šis zemes gabals piederētu man, tad laikam neviens un nekad man neļautu atļaut izcirst tur 76 kokus. Bet priekš Šlesera savācas valdība un atļauj. Tieši to arī uzskatu par cūcību. Ja Šleseram kāpu priedes traucē uzcelt mājiņu, tad vajadzēja uzstāties ar likumdošanas iniciatīvu, kas visiem gribētājiem ļautu kāpu zonā celt mājas, izcērtot tur augošos kokus. Ja valdība atļauj to darīt tikai Šleseram, tad tā ir... nu, kā lai izsakās... aptuveni kaut kas līdzīgs Šķēles "Mākoņiem". Atšķirība tikai nejēdzību piesegšanas metodēs.
priede
p
Sātan, atkāpies! Izej no Latvijas novārdzinātā, izvarotā ķermeņa! Vai arī dabūsi ar čiekuru!:)
kurzemnieks
k
Dazhi tomeer vienmeer ir un paliek "vienliidziigaaki" par paareejiem. Var uzspljaut visiem noteikumiem un dariit pa savam....aijaijai - briivaa Latvija...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas