Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Šlesers: Rīgas pašvaldība nepieļaus taksometru karus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aivars
A
Es ari nesaprotu,kapec Riga vajadzigi mazie veikalini,tirgus ar pasnodrosinatiem pardevejiem,pietiek tacu ar slosera Rimi, Narvesenu utt...Atstasim Riga pariti slosera taksi firminas.Un pec kada laika,atkal brinisamies, kapec Latvija visdargaka: partika,apgerbs,apavi, pakalpojumi, dzivokli, degviela, gaze utt... Atjedzieties tacu vinreiz, Jus nekrapj taksists,bet gan tadi ka: Slesers, Skele, Kalvitis, Godmanis, Fliks ar Amerikas prezidenta algu utt...! Ieteikums, vienojieties ar taksistu par cenu pirms brauciena.
V
V
Ko viņi tur pa tukšo šaudās, būtu kāds pa Šlesi uzbliezis, vismaz būtu kāda jēga!
ezis
e
Nu es veel 3dien vakaraa braucu ar zaljo taxi maajup no lidostas. 5.20 liidz 2 slimnicai. Normaali. Even leeti. Un lai te staasta par nagli da fliku ko grib. man ir kauns no koleegjiem, ja sabraucot uz meeting mees iesaakumaa apspriezham pa cik kuram izdevies atbraukt liidz centram. Man 8.xx Ls (Sarkanais) Igaunis: 9.xx LS (Sarkanais) Zviedrs 12 Ls (balta toyota) Daanis 18 Ls (mersis melnaa kraasaa ) Marshruti vieni un tie pashi ... Jaa, ieteikshu vinjiem izmantot zaljos ar fikseeto 9.- Ls maksu braucienam no lidostas. Liidz shim rekomendeeju tikai sarkanos. Taa kaa var runaat ko grib. Fakti pasaka savu. viss.
nīgrais
n
Kāds karš? Normāla reklāmas kampaņa - bez tās neviens vēl gadiem nepievērstu uzmanību, ka vēl kāds taksometru kantorītis piedāvā savus pakalpojumus. Vienīgais jautājums: to Stendzenieks izdomāja, jebšu parādījusies reklāmas/PR sfēŗā jauna zvaigzne?
John Doe
J
Da ievies abas licences - firmai (un mashinam) vienu: tadu, ka ir tagad un shoferiem vel vienu, kas jasanem (ka driving licence), lai varetu braukt. Publisks registrs, lai jebkursh jebkad var parbaudit, kura firma Sidorovs vai Berzins strada vai ir stradajis.
...
.
Ja vārdiem sekos darbi, tad visu cieņu!
diskobumba
d
Nu bet abu iesaistīto pušu viedokli tomēr vajadzēja nosakaidrot un arī virsraksts ir tāds tendenciozs!!!
Kars!
K
Zel, but labi ja visi viens otru nobendet
XAU
X
Takšu rindu aizstāvjiem gribu teikt, ka tāda sistēma ir patērētāja tiesību pārkāpums - man kā patērētājam ir tiesības izvēlēties, vai es gribu kāpt zilā, zaļā vai sarkanā taksī, MB vai kādā citā, pie šofera vīrieša vai sievietes un neviens man nevar likt sēsties tieši tajā, kas rindai priekšā. Interesanti ko jūs teiktu, ja jums veikalā pārdevēja blakus stāvētu un liktu ņemt to piena paku, kam termiņš tūlīt beigsies, nevis to, kura vēl svaigāka :)
XAU
X
Vajag ieviest individuālo licencēšanu, savādāk nekas jēdzīgs nesanāks. No firmas, protams, vieglāk noplēst kaudzi naudas sodos, bet tas neko nedos, ja pašam šoferim būs pofig - izmetīs no vienas firmas - aizies uz citu. Ja būs individuālās licences, kuras pārkāpuma gadījumā var anulēt uz gadiem pieciem, teiksim, tad būs daudz lielāka raustīšanās no pašu šoferu puses. Nedimāju, ka ir kāda firma, kas no aaugšas spiež šoferiem šmaukties. Tā šmaukšanās ir pašu šoferu iedibināta, un firmai ar to ir diezgan grūti cīnīties. Firma nevar šoferim aizliegt piecus gadus braukt par taksometra vadītāju, bet ja būtu individuālā licencēšana, tad to varētu izdarīt un visādus kretīnus taksim tuvumā nelaist, tad pēc pieciem gadiem viņš stipri piedomātu, vai ir jēga ziepes vārīt.
Andrew
A
ko ta nepieljaus ka jau iet valjaa..plaatiizers ..latviski runaajot
Astrīda
A
Nez kādēļ Rīgā vajadzēja vēl vienu taksometru uzņēmumu, ja to jau tā bija par daudz.
johaidī
j
zagta manta laimi nenes...
daarta
d
Nu, nebūs jau vairs nekādu karu, jo visu pasākumu, kas saucas Rīgas kustība, turpmāk regulēs Šlesera Šofera Dēls.... :))) mums no laukiem tik atliek iesmiet...
Pilsonis.
P
Tauvas josla ir tikai laika jautājums, nāks jauna paaudze, vecie postpadomju pīšļi aizies nebūtībā un tauvas josla tiks atbrīvota. Vācijā, Zviedrijā, neskatoties uz skarbo kapitālismu, ir izdevies visur saglabāt krasta līnijas neapbūvētas, tas no pieredzes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Jāņa Nagļa paziņojuma pilns teksts


UZZINI

Bertolta Flika atklātā vēstule Dienai (pilns teksts)

Atbild laikraksta "Diena" galvenā redaktore Anita Brauna:

"Ir mazliet neērti no demokrātiskas valsts nākušajam Bertoltam Flikam skaidrot, ka Diena.lv rakstā, uz kuru viņš atsaucas, žurnālisti izdarīja to, ko prasa elementāri žurnālistikas pamatprincipi – noskaidroja otras iesaistītās puses viedokli. Šajā gadījumā – licencētas taksometru firmas viedokli. Ja žurnālistu rakstos ir tikusi publicēta nepatiesa informacija, Diena vienmēr ir gatava to labot.

Tāpat aicinu B.Fliku turpmāk atbildēt uz Dienas žurnālistu jautājumiem par airBaltic un citiem ar viņu saistītajiem uzņēmumiem, arī tajos gadījumos, ja šie jautājumi B.Flikam nepatīk. Tas ļaus Dienas rakstiem kļūt daudzpusīgākiem. Taču Diena negrasās pārtraukt kritiski analizēt ne airBaltic vadītāju, ne kādu citu amatpersonu darbību. Jācer, ka preses relīzē B.Flika paustais, ka “mēs arī bez iecietības vērsīsimies pret tiem, kuri pauž atbalstu šādām 90-to gadu stila kriminālām darbībām, tai skaitā laikrakstu Diena”, ir emociju uzplūdā tapis neapdomīgs teikums, un nevis draudi Dienas žurnālistiem."

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas