Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Šobrīd uz valsts ceļiem esot aizlāpītas visas avārijas bedrītes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šoferis
š
Palasīju vēlreiz komentārus. Un secinu.... Latvijas Valsts ceļu šefs tātad klaji melo!!!!! Ja jau tik daudzi cilvēki norāda konkrētas vietas, kur NEKAS nav darīts, bet Pāže apgalvo, ka darbiņš padarīts... Tātad VALSTS amatpersonaacīmredzot ir pieķerta melos un ministram Gerhardam (ja, protams, viņš ir šā vārda cienīgs, nevis tukšs populists) šādā situācijā būtu: 1) jāpieprasa Pāžes paskaidrojumi ar konkrētiem pierādījumiem, ka darbi paveikti un melojam mēs te visi; 2) jābrauc pašam uz vietām pārbaudīt; 3) ja Pāže ir melojis, tad jāatlaiž no amata un turklāt jāveic LVC audits, lai noskaidrotu, vai tā ir tukša melošana, vai arī kas nopietnāks; 4) izejot no audita rezultātiem, jāveic attiecīgas darbības. To visu es te muldu viena iemesla dēļ - es maksāju NENORMĀLU naudu par ceļa nodokli, akcīzes nodokli utt. Tātad man IR TIESĪBAS saņemt kvalitatīvu pakalpojumu. Bet ja es to nesaņemu, tad pēc būtības ir divi ceļi: 1) man un visiem autoīpašniekiem IR TIESĪBAS atteikties maksāt par pakalpojumu, kas netiek saņemts (tātad - nemaksāt tos nenormālos nodokļus); 2) beidzot visiem apvienoties un PIEDZĪT KOMPENSĀCIJU par radītajiem zaudējumiem. Varbūt vēlēšanu tuvošanās atvērs acis Gerhardam?? Ko tad viņš darīs, ja vairs nebūs ministrs? Un Dobelis nebūs deputāts???
Latvijas bedre
L
Apsveicu visus ceļu uzturētājus! JŪS, kā redzu, savu stulbumu tikai vairojat.Apsveicu. Tagad tikai prēmijas!
kick me in the pants
k
Oh really, STFU!
aija
a
Ķegums - Ogre posms palicis neaizlāpīts. Vai aizmirsies? Vai lāpa tādas bedres, kur mašīna pilnā garumā var pazust?
ossy
o
Rēzekne Gulbene...
Svētdien braucu
S
Ceļš Kalnciems - Ventspils šoseja ir viena liela bedre ( viena bedre uz otras ) neviens tur neko nav darījis .Nav ko d...st !!!!
Dīzels
D
Igauņi par to naudu izdarītu 30% vairāk. Vaig jau arī frēzēt tās bedres lai var kārtīgi bedri dabūt ciet. Tāda pareiza lāpīšana ar ilgāk tur. . Un cenu starpībai jau nevajadzētu būt lielai. Latvijā jau nelāpa tikai halturē un par to vel maksā.
šoferis
š
Pāže, beidz melot!!!!!! Rīgas-Ērgļu ceļš līdz Kangaru kalniem ir vienkārši drausmīgs! Ja tur ir salāpītas avārijas bedrītes, tad Pāže ir Latvijas karalis. Un tāpat ir ar citām šosejām. Divas bedres aizlāpa, trīs paliek vaļā. A nodoklīti ta no manis plēš un ceļinieku aldziņas tīri tā neko!
Persiks
P
Vai tie lāpītāji Bauska-Rīga ceļa posmam ap Ķekavu (abos virzienos) ir bijuši tuvumā??? Tas ir kaut kāds izmisums!!! A7 šoseja, VIA Baltica pie tam, anormālā stāvoklī!!!! Un kā man patīk tās zīmes, kas saliktas Ķekavā! :))) Ātruma ierobežojums saucas - tikai lai arī kādu ātrumu neizvēlētos, starp tām bedrēm jau izlavierēt tāpat nav iespējams!!!
dobelis
d
Ko var visu laiku tirst!Madona-Gulbene-*izģeķ nevis ceļš.
Mirluks
M
ko nu ceļiniekus lamāt, vainīga jau ir valsts, kas nedod finanses ceļiem, pati nopelnīt nemāk, bet ceļa nodokli izmaksā sociālajām vajadzībām... bedrīšu lāpīšana ir vispār nabagu dzīres
Dīzels
D
Precīzāk būtu teikt aizmālētas. Ja gadījumā bedrīšu lāpītāji nezina kādi ir lāpi , vajadzētu to viņiem parādīt. Retu reizi nākas redzēt lāpītu asfalta segumu.
dase
d
Ja bija marta beigas, tad tagad ir tik pat vala, tas pat. Soseja RIGA- KEKAVA posms............................
Ieva
I
Ceļš Mārupe -Jaunmārupe saucās aizlāpīts??!!!!
ragana
r
aizlapitas varbut tik jajauta ar ko?braucot masina masinai garam var izsist logu no tadas cela lapisanas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas