Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Sociālajos tīklos publicē aicinājumu šovakar pie Saeimas protestēt pret SC ņemšanu valdībā

Sociālajos tīklos internetā cilvēki tiek aicināti šovakar plkst.20 pie Saeimas protestēt pret partiju apvienības "Saskaņas centrs" ņemšanu valdībā.

Portālā "draugiem.lv" aktīvistu grupa, kura sevi dēvē par tautas kustību "NĒ! "Saskaņas centram" valdībā" norāda, ka akcijas mērķis ir pateikt, ka latviešiem nav vienalga, kas vada mūsu valsti, parādīt, ka esam gatavi savu Latviju aizstāvēt jebkurā veidā. Aktīvisti vēlas nosodīt Zatlera reformu partijas vadītāja Valda Zatlera "nodevību - lēmumu aicināt koalīcijā Latvijai nevēlamu spēku - "Saskaņas centru".

Viņi grib mudināt prezidentu Andri Bērziņu liegt izveidot šādu, Latvijai nevēlamu, koalīciju.

Saskaņā ar portālā "draugiem.lv" publicēto informāciju, organizatori ir iecerējuši nevardarbīgu pastaigu pa Rīgu, nesot līdzi dažādus mājas (un kūts) tīrīšanas rīkus - mēslu dakšas, grābekļus, slotas un citus. Viņi izsaka lūgumu neņemt līdzi ieročus, āmurus, cirvjus. Mēslu dakšām jābūt uz asajiem galiem uzspraustiem pudeļu korķiem vai citiem amortizējošiem materiāliem. Esot vēlams tērpties tumšās drēbēs, neņemt līdzi mazus bērnus vai suņus.

Tikšanās laikā pie Saeimas, organizatori aicina vienoties dziesmā "Daugav’s abas malas". Plānots, ka pēc tam izturīgākie palikšot uz "nakts vakti", lai sagaidītu rīta notikumus Saeimā. Būs lāpas un kafija. Ieteicams katram pašam nodrošināties ar siltu (vai sildošu) dzērienu. Informācija par gaidāmo pasākumu tiek izplatīta arī tviterī.

Kā ziņots, ZRP valde naktī no piektdienas uz sestdienu pēc daudzu stundu garas sēdes nolēma, ka jāveido plaša koalīcija no ZRP, "Vienotības" un SC un aicinājusi šīs koalīcijas vadīšanu uzņemties pašreizējam premjeram Valdim Dombrovskim (V). Savukārt "Vienotība" koalīcijas veidošanai ar SC nepiekrīt, kā arī aicinājusi ZRP savu viedokli līdz tikšanās reizei rīt, 3.oktobrī, vēl pārdomāt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas