Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Sociologs: Repšes iespējamā aiziešana no partijas neietekmētu JL reitingu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspars Gasūns
K
Es gan labāk redzētu Repši ejam kā nākam. Viņš, protams, ir harizmātisks, un raksturs viņam, cik dzirdēts, ir kā armatūras stienis - labajā nozīmē. Arī par finanses viņš pilnīgi noteikti rubī krietni vairāk par Slakteri, piemēram. Bet tās viņa blaknes... Tomēr, redzot viņa fanu pulciņa sašutumu, jāsecina, ka nenormāli daudzi cilvēki nenormāli paļaujas uz viņu. Tad jau laikam JL reitingiem tomēr labāk, lai šis paliek. Jāpiekrīt arī klusajam, ka šim jau nav jēgas nekur rauties. Uz kurieni?
XXX
X
Ietekmēs gan! Smagi ietekmēs! Mana balss rudenī tad vairs nepiederēs JL (vai Vienotībai). Vismaz es tad balsošu par "Visu Latvijai".
tis
t
Kur tad Repše var aiziet ,fiziķi mums vairs nav vajadzīgi,bankā strādā cits, privātā biznesā arī nikā neiet -visādi neatmaksāti kredīti ,jaunu partiju nedibinās to tāpat ir par daudz darbu un algu taču vajaga tad vismaz bankas kādu laiku piecietīs tos kredītus cerot ka varbūt Repše kaut ko varētu vēl darīt banku labā.
Jānis
J
Es balsošu par Repši .
Jānis
J
Solvitiņa smuki smaida !
Skaistule
S
Un kā vēl ietekmēs reitingus. Esmu par Repši. Viņam, acīmredzot, ir daudzi dunču mugurā dūrēju. JL būs tukša skaņa bez Repšes. Savu ļauno darbu JL izdarīja kalniete. Aboltiņa ir bez harizmas.
DD1
D
Jums tainība,- gatavība nodot savus varoņus ir riebīga, bet baidos, ka cilvēkiem raksturīga.
DD1
D
E.Repšes iespējamā aiziešana no JL atstātu negatīvu iespaidu uz partijas reitingiem, vismaz manās acīs JL zaudētu ļoti.
Pičuks
P
Nu, bet pag! Varas partijas. Ilglaicīgas varas partijas: LR, Rīgā, citviet Latvijā dibinātājs.... Pret kaut ko protestē.... Viņa "labā roka" tiek izslēgta no VARAS partijas.... Es neredzu partijas ar nosaukumu "Jaunais Laiks", kas vēlas debitēt "Vienotībā" kaut minimālas morālas tiesības noklusēt Vēlētājam, kas ir šīs partijas kungs un pavēlnieks, argumentētus un konkrētus iemeslus.... Jeb Solvita seko Eināram [Dzintars-Dans?]????????
Kaspers
K
Tā partiju disciplīna, izskatās, vairumam ir jau sen apriebusies. Izskatas, ka Titavu izslēdza par niekiem. Titava izslēgšana var Jaunam laikam radīt lielas problēmas, pareizāk sakot, Jaunais laiks izšķīries par sektantismu, kas to aizvedīs no demokrātijas. Jaunais laiks tā arī nekļūs par masu partiju.
ieva
i
Vāja prognoze tam sociologam... Repše reāls džeks ar ideju ...
Dace
D
JL bez Repšes nav vairs JL !!! Repšes personībai ir liela nozīmē!
Par mērkaķiem
P
turpinās balsot vienīgi repšveidīgie prātvēderi "nu kā var nesolīt"! Bet ko ta šie sola: nodokļus vēl augstāk, algu nost, no darba prom, akli klausīt ārzemju SVF...... REPŠI TŪLIT PROM NO PARTIJAS, VALDĪBAS un vispār ....prom kaut vai uz Marsu!
archivārs
a
Ja Repše,Mūrniece un Āboltiņa aizietu no partijas,es nopietni apsvērtu iespēju balsot par JL.
Sniper'sEye
S
Glumais un liekulīgais Vadonis un vislielākais Slimnieks neies nekur, ar zobiem un nagiem turēsies finansu ministra amatā, nepārtraukti cerot un mēģinot atstrādāt Ls 1,4 milj. Baltzirgam-Belokoņam. Turpināsies valsts līdzekļu izsaimniekošana, ārpakalpojumus izdalot Repshjugendam -- a la Jacino puisīšu pulciņam, ar prieku izklaidēsies dresējot kroplās nodokļu politikas mūžīgos "jā"-vārda teicējus kā gļēvais Tauriņš un pakalpīgā Robežniece. Turpinās spēlēt finanšu ģēniju, kropļojot nodokļu politikas uzlabošanu un pūderēt ačeles SVF misijām ar tādiem nodokļiem kā dienesta auto nodokļu karikatūra, turpinās izspiest darbaspēka atliekas no valsts atliekām un dzīt maksātnespējās atlikušo darba devējus. Tā nu līdz vēlēšanām neko labāku dzīvē šeit sagaidīt nevaram. Žēl jo vairāk, jo Dombrovskis Repšes klātbūtnē mulsdams tēlo vienīgi skaļruni vai piekariņu, nepaceļot sevi tik augstu, cik pats varētu, ja sadūšotos pārraut nabassaiti are ideoloģisko patēvu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas