Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Šovakar „100. panta” speciālizlaidumā - Godmanis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LABAIS CILVEEKS
L
..............jau sen teica,ka kakim nedriikst asti uzrei cirst visu,bet jaapieradina pamazaam=VISPIRMS PIENEMAM CIESHAMU BUDZETU ,tad uztaisam mazu kriiziti parikaa,tad luudzam no fondiem valuutu, tad radam priekshnosaciijumus un tad tikai aizmiedzam acis un ceertam un ceerpam pa labi ,pa kreisi un arii taisni virsuu,redziet taaaa nav muusu valdiishanas vaina,bet farsh mazhor muzika!
100%
1
PIKRIITU UN BALSOJU PAR Sibilla!
skatitajs
s
parliecinosi un atraktivi izstastitas puspatiesibas un meli un tad valdiba brinas ka reti kurs viniem tic.
gadījās
g
kad Godmanis saaka kasiities un brucinaat acis man uzmaacaas naaviigs miegs , pardon aizmigu nesagaidiijis neko konkretu...
Sibilla
S
vPaldies Zatlera kungam , viņš savulaik uzņēmās atbildību, nosaucot Godmani par premjerministru. Es jau toreiz nodrebēju ļaunās priekšnojautās, jo atliek vien paskatīties uz Godmaņa kunga rūpju vaigu, viņa saņurcīto stāvu, kas iesprostots pusaizpogātā žaketē, brāžas pa varas gaiteņiem, kreisajā padusē nesdams steigā pagrābtu un papīriem piestūķētu mapi vai aktu vāku kaudzi. Vai varat asociēt tādu tēlu ar labklājības valsti? Nekādā gadījumā! Kara komunisms, bads, holēra, tīfs, tā ir viņa vide un stihija! Jūs to gribējāt, jūs to dabūjāt - ielikāt par premjeru KRĪZES TALISMANU GODMANI, lūdzu, te būs! Kosmoss Jūs uzklausīja.
tramba
t
jo redzamāks līdzšinējo gadu trulums, alkatība, pašu brāļu nodevība, jo labāk- ātrāk modīsies tauta, kuru uzskata par stulbu un vadāmu esam.. Tā nu nav, noželojamie, ir pārsteidzoši labāk. Izglītibas vai zināšanu trūkums ir nieks salīdzinot ar dabigo taisnīguma sajūtu, kas ir katram dota no Dieva. Un taisnīguma šeit nav jau daudzus gadus. Kā sauks- tā atsauksies, un par visu būs alga.Tas nav no naida vai dusmām-tas vienkārši ir pasaules likums,kā zāle aug ,kā putni dzied..Smaidot gaidam ritdienu.Un būs labi.Būs labi bez jums. :)
Oskars
O
Godmanis LEJ ŪDENI...... Kādēļ NEATSAKĀS NO SAVAS ALGAS visi DEPUTĀTi. Krīze beigsies,kad Godmanis nodzīs BĀRDU....
Iveta
I
IR BANKROTS , MŪSU TREKNO MĀKOŅU STŪMĒJI IR APDIRSUŠIES...... SAEIMA UN VISAS PAŠVALDĪBAS SAMAZINA VISUS DEPUTĀTUS UZ PUSI , BŪS BEIDZOT JĀTAUPA !!!! VISAS AĢENTŪRAS UN PROJEKTU BĪDĪTĀJUS ATLAIDĪSIM....... TIE BŪTU SKAISTĀKIE GODMAŅA VĀRDI ZIEMASSVĒTKOS LATVIJAS iedzīvotājiem !!!!
vobla
v
paklau, tev noteikti jādodas par Gadamena runas vīru, būsi daudz labaks par to , aizmirsyu uzvardu, nu viņam ir brālis, kas arī maisās politikā , man liekas , ka pat izglītības ministrs bija. Tas džeks mūžīgi G. pa ķērienam pie labās rokas.
ievēroju
i
Tad, kad viņš sāk murmināt bārdā, tad skaidrs, ka kaut ko slēpj... Kad runā skaidri, tad pats domā, ka tā arī ir kā viņš saka.
Pinocchio
P
Godmanis lidz sim neprot melot. Vins tekosi izrada gandriz visas melosanas pazimes. Smiekligi gan. pasi google "how to lie" vispar, ta ir zinatne un skatisimies sovakar un salidzinasim piezimes....
Neivars Negodmanis
N
Brrr, Brrr
Kārtējā šausmene
K
Šovakar 21:10 LTV1 būs raidījuma "100. pants" speciālizlaidums, kurā piedalīsies – Ministru prezidents Ivars Godmanis (LPP/LC).
Karikatūrs
K
Eh, ja es būtu spēcīgs taisīt šaržus, zīmēt karikatūras, tad būtu pisde.....ec visai branžai.
Scenāristam
S
Labais, sen tā nebiju smējusies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas